Myslíte, že keby sme poznali budúcnosť, boli by sme šťastnejší a spokojnejší? Myslíte, že by bolo fajn, keby nás v živote už nič nemohlo prekvapiť? Alebo je lepší takýto adrenalín nevieme na čom sme, ako skončíme a predsa sa púšťame do veľkého boja s n
tak nie že keby ju poznáme,keby vidíš tak pár minút dopredu a potom vieš že ako budeš reagovať a možeš to zmeniť,to by bolo celkom fajn,ale myslím že po krátkej dobe by nás to už nebavilo,bolo by to únavné a stále by sme sa len zaoberali tým čo sa stane a ako to zmeniť a takto je to asi dobré
úplne s vami súhlasím, niekedy by sme to síce mohli využiť aj v náš prospech, ako napr. pri tých hazardných hrách ....heh, ale určite to má viac nevýhod ako výhod...
Myslím, žeby sme sa obrali aj o možnosť tešiť sa z budúcnosti keby sme už dopredu vedeli napr. že bude zlá...a tešiť sa oplatí, aj keď sa nám to nesplní...aj tak sa chcem tešíť
@laura9 ja viem aj bez toho, že lepšie už nebude ...
Avidenie budúcnosti by nemalo zmysel, pretože teoreticky ak sa uvidíte zomrieť..
tak buď to čo vidíte počíta s tým, že to vidíte tým pádom počíta so všetkým, čo spravíte aby sa to nestalo alebo to s tým nepočíta a potom to čo vidíte nie je budúcnosť a je vám to na dve evci .. teda pokiaľ by ste sa nechceli hľadieť do budúcnosti každých desať sekúnd.
to sws: to je síce pravda, ale napr. vidieť čo sa stane v budúcnosti a môcť to ovplyvniť, to by nebola až taká zlá vec. Ale aj tak je pre nás lepšie keď to nevidíme. Zbytočne by sme sa trápili.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ak by som mala vedieť (presne), čo sa udeje, na čo by som tu bola?
Však to by bol totálne o hovne život...
Myslím, žeby sme sa obrali aj o možnosť tešiť sa z budúcnosti keby sme už dopredu vedeli napr. že bude zlá...a tešiť sa oplatí, aj keď sa nám to nesplní...aj tak sa chcem tešíť
Avidenie budúcnosti by nemalo zmysel, pretože teoreticky ak sa uvidíte zomrieť..
tak buď to čo vidíte počíta s tým, že to vidíte tým pádom počíta so všetkým, čo spravíte aby sa to nestalo alebo to s tým nepočíta a potom to čo vidíte nie je budúcnosť a je vám to na dve evci .. teda pokiaľ by ste sa nechceli hľadieť do budúcnosti každých desať sekúnd.