ocino má známeho ktorý sa volá Vražda (lekár), známy z divadla bol Bachratý, poznám veľa vtáčích mien (Sojka, Vrana, Havran, Straka) ...a veľa ľudí, čo majú meno aj priezvisko v kalendári (Michal Adam a podobné.)
A okrem toho poznám nositeľov mena Nino, Hugo, Chiara a podobné zaujímavé, 5 Henrichov, 15 Marekov, 10 Barboriek a 9 Michalov. a veľa zvyšných známych mien sa mi nechcelo počítať, tak to neviem...ale myslím že poznám okolo 7 báb s rovnakým menom ako ja...ak nie viac
...inak, cudné meno a čudné meno je rozdiel, pre budúcnosť
mama mi rozprávala že mali dvoch spolužiakov, sediacich v jednej lavici, čo často vyrušovali. Učiteľka po nich vykrikovala "Hrašková, Polievka, ticho tam!"
kamarát mal suseda so strašne opevnenou, skoro akokeby opancierovanou schránkou s obrovským, solídnym zámkom. na schránke bolo meno "Boháčik".
no a klasika, Kakáš, ale toho nepoznal ani ten kamarát čo mu volal s tým typickým vtípkom "Dobrý deň, Kakáš?" - "Áno" - "Hups, tak zavolám neskôr."
alebo ja som mal spolužiaka, čítal sa Selepčéni. V pohode, nie?
Písal sa "Szelepcsényi".
A na strednej škole spolužiačku ktorá okrem toho že bola tupá ako tágo a nafúkaná ako kačička do vane, bola aj plochá ako stráň. Volala sa "Stráňavová".
JEŠIŠ!
zlatý klinec. keď som brigádoval v callcentre, začul som rozhovor kolegyne čo sa práve s tým komu volala dohodla že mu pošlú nejaký tovar na vyskúšanie, a už si potrebovala overiť len meno a adresu, ktoré síce už boli v databáze, ale proste pre istotu, čo ak sa náhodou zmenili, že. Rozhovor, teda to čo som z neho počul, išlo asi takto:
"Takže vy sa teda voláte Konečník?"
"Dobre, a bývate v Buzniciach?"
Teta udržala dokonale profesionálny tón, hlboký rešpekt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A okrem toho poznám nositeľov mena Nino, Hugo, Chiara a podobné zaujímavé, 5 Henrichov, 15 Marekov, 10 Barboriek a 9 Michalov. a veľa zvyšných známych mien sa mi nechcelo počítať, tak to neviem...ale myslím že poznám okolo 7 báb s rovnakým menom ako ja...ak nie viac
...inak, cudné meno a čudné meno je rozdiel, pre budúcnosť
a celkovo su quarianske mena zaujimave
a zenske Jasmına ası
ale na škole máme napr. Ebru, Elif, Eugénia, Jadranka, Leontína, Lingling, Nátália, Salma,...
potom poznám Theodora, Bohumila
a náš sused sa volal Hulk
čudné
pri nadpise ma napadla "Cudimíra"
(ale to som si pochopiteľne vymyslel)
mama mi rozprávala že mali dvoch spolužiakov, sediacich v jednej lavici, čo často vyrušovali. Učiteľka po nich vykrikovala "Hrašková, Polievka, ticho tam!"
kamarát mal suseda so strašne opevnenou, skoro akokeby opancierovanou schránkou s obrovským, solídnym zámkom. na schránke bolo meno "Boháčik".
no a klasika, Kakáš, ale toho nepoznal ani ten kamarát čo mu volal s tým typickým vtípkom "Dobrý deň, Kakáš?" - "Áno" - "Hups, tak zavolám neskôr."
alebo ja som mal spolužiaka, čítal sa Selepčéni. V pohode, nie?
Písal sa "Szelepcsényi".
A na strednej škole spolužiačku ktorá okrem toho že bola tupá ako tágo a nafúkaná ako kačička do vane, bola aj plochá ako stráň. Volala sa "Stráňavová".
JEŠIŠ!
zlatý klinec. keď som brigádoval v callcentre, začul som rozhovor kolegyne čo sa práve s tým komu volala dohodla že mu pošlú nejaký tovar na vyskúšanie, a už si potrebovala overiť len meno a adresu, ktoré síce už boli v databáze, ale proste pre istotu, čo ak sa náhodou zmenili, že. Rozhovor, teda to čo som z neho počul, išlo asi takto:
"Takže vy sa teda voláte Konečník?"
"Dobre, a bývate v Buzniciach?"
Teta udržala dokonale profesionálny tón, hlboký rešpekt.
hotové menu
a v SME kalendári je ich ešte plno