podla toho co povazujes za lacne podla mna je napriklad dobra cena za sampon 5 €, za to kupis elseve co su super sampony, alebo dm znacku relle, ktora je podla profesionalnych noriem alebo aj syoss
@lilli622 tak to si mala povedat ze na ples poznam len jeden schwarzkopf co som kupovala na zhustnutie vlasov, co som kupovala mojmu 40 rocnemu otvovi co ich ma aj tak este dost, ale zevraj ich mal potom lepsie, bolo to male balenie a stalo to tusim 8 € v dm
@moonbearm ja viem je to divne ale to tak pisali na tom sampone aj v dm letacikoch
@lilli622 Ale no , neboj urcite ho dostanes , podla mna nema nic lepsie na praci ako opierat naivne 17ky o postel , ked ti ostrieka tvaricku tak sa ho spytaj ci by chcel s tebou chodit lebo ak ano tak ty hej
@mm47 vsetci 17 rocni okrem mna ti fandia, urobte si fanclub a vodca bude chlapik s tvarou ranneho hovna smejem sa na vas, uz vas tu 2 a pol mesiaca dobre vyrabam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
čo považuješ za lacný?
@moonbearm ja viem je to divne ale to tak pisali na tom sampone aj v dm letacikoch
Aspon niečo užitočné pre seba spravíš
Dufam ze ti ludia nemaju krizu stredneho veku
Tak si zavri usta.
A teraz vazne nebud trapny , nepis zavinac pred moj nick.
Pozdravuj .....
Už to mám: All about shine
Ja osobne používam 2 in 1 ale dobrý je aj klasický
a zloženie je podobné ako head and shoulders no a koľko stojí to už neviem ale je dosť lacný
len na tu cenu by som velmi nevsádzal
vieš ako keď chceš mať niečo kvalitné tak treba trošku priplatiť
stredná cesta najlepšia
btw. to ako suvisi s politikou? ja len tak