to mi pripomenulo.. raz som v nejakom casopise citala taky pribeh, ktory pisala jedna zena.. ze jej matka nosila casto klobuky.. a raz k nej prisla na navstevu a jej matka mala na sebe novy klobuk, ktory nosi von a tak.. a dcera sa jej spytala, ze preco ho ma na hlave.. a jej matka na to, ze si myslela ze k nej ide susedka, tak si ho dala, akoze idem von...
bod sa tvar ze nie si doma alebo povedz ze musis nieco urobit a je to neodkladne a strane dolezite. alebo sa mas s niekym stretnut a je to pre teba dolezite tak ti to je luto ale nemozes sa im venovat. u mna to vacsinou pomoze
dakde som citala, ze jeden muz mal psa, ktory vzdy vedel, kedy navsteva lezie jeho panovi na nervy, dokonca aj ked mu nevidel do tvare, stacilo byt blizko neho a on to vedel vycitit....vtedy priiel k navstevnikovi a jemne, ale pevne ho uhryzol.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tam niet co riesit... strucne a jasne...