a k @5@drobec186 deti? tak ja keď som mala takých 14/15 veselo som si žehlila a fenovala vlasy, šampon som si vyberala podla vôňa a obalu a keď som mala moc doničené vlasy tak kupila dajaku tu "kuru" aby sa vlasky nenčiili pred teplom lenže potom som pochopila že ak chcem mať pekné a zdravé vlasy tak si nebudem žehliť a fénovať vlasy ako raz za uhorský rok áno, keď má človek bad hair day a práve vtedy ide na nejakú spoločenskú akciu alebo čo...
takže áno... na ochranu vlasov JE najlepší výpadok elektriny
a najlepšia maska na vlasy? keď kupované tak od Alverde a potom domáce: buď masky doma vyrábané zo samých super vecí alebo oleje (kokosový, makadamiový, v chudobnejšom obdobií olivový)
ja mám tento, osobne ale neviem posúdiť moc či to aj pomáha, lebo si vlasy žehlím tak raz za mesiac, ale už tu raz bolo takéto fórum a vtedy ho chválili viacerí
Hm, toto by zaujímalo aj mňa. Teda, ja si vlasy nežehlím, no počas semestra som chodila 2-3x týždenne ráno na plaváreň a tam bolo fénovanie vcelku nutné (lebo som krivá a kúpaciu čiapku si neviem nasadiť ani keď sa fakt snažím), keďže vonku boli mínusové teploty a mňa čakali prednášky. A tie vlasy dosť trpeli, no. Čo sa na to odporúča? Nejaké kondicionéry, či tiež tieto prípravky, čo sa používajú pri žehlení?
@lawey Si fakt taká jebnutá alebo si si neprečítala tie dve vety v tomto fóre? Neviem k čomu bolo dobré písať mi tu dlhý sloh pýtam sa pre seba nie preto aby si mi tu mlela hovadiny o elektrike čo pre mňa OZAJ nie je nijak užitočné. Pýtam sa na prípravky na vlasy a nie na zdroj energie . Ale to by muselo tvojej zadubenej hlave zapnúť. Milujem takéto reči takýchto "detičiek" do budúcna si nechaj takéto poznámky a zamysli sa keď to už v nejakom fóre vidíš napísané.
A inak nespomínala som intenzitu žehlenia alebo fúkania vlasov, tak je dosť spontánne že sa vyjadruješ k nepotvrdeným faktom... A neozývaj sa mi tu, len si zober túto pripomienku k srdcu . .
@drobec186 inak nauč sa troška asertivity (a ďalší prúd nadávaok mi tupríde na hlavu) hovorím o príspevku @4 ktorý bol k veci, aj keď nebol odpoveďou na otázku a ty si ju nazvala deckom
@lawey nie nebol k veci, k veci bolo to čo som sa pýtala, čiže na nejaké prípravky a nie na zdroje energie, blik blik? ! nazvala, a nezmením to, žial niekto ma stále potrebu trieskať blbosti z huby na ktoré sa NEPÝTAM.
@lawey pobavila ... No vidím že tie základné vulgarizmy poznáš. Ale to by chcelo kus už dospieť a nesprávať sa na úrovni akú máš ty. Používaj si čo chceš, ale na adresu tvojich kamarátov a rodičov a nie na mňa pochopila? Takéto výlevy nejakej nedozretej primitívnej baby mi nič nepridá, jedine tak ukazuješ čo máš v hlave nasraté.
@lawey je jedno, odveci si to zabila a k ničomu to nebolo dobre že? Len k tomu aby si zo seba urobila chuderu čo sa na iné nezmôže, to nie, že "decko" k mnohému ukazuje, ale práve to, čo si napísala ukazuje na teba. Ale to chce trochu dospieť a nesprávať sa tak ako to "decko" tak čau kočka a umúdri sa . Nie je užitočne strácať čas s niekým kto sa ešte asi neprebral z nejakého svojho sveta puberťáka. čús.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a k @5 @drobec186 deti? tak ja keď som mala takých 14/15 veselo som si žehlila a fenovala vlasy, šampon som si vyberala podla vôňa a obalu a keď som mala moc doničené vlasy tak kupila dajaku tu "kuru" aby sa vlasky nenčiili pred teplom lenže potom som pochopila že ak chcem mať pekné a zdravé vlasy tak si nebudem žehliť a fénovať vlasy ako raz za uhorský rok áno, keď má človek bad hair day a práve vtedy ide na nejakú spoločenskú akciu alebo čo...
takže áno... na ochranu vlasov JE najlepší výpadok elektriny
a najlepšia maska na vlasy? keď kupované tak od Alverde a potom domáce: buď masky doma vyrábané zo samých super vecí alebo oleje (kokosový, makadamiový, v chudobnejšom obdobií olivový)
(teda ja som nemala dôvod žehliť, ale inak sa stotožňujem)
ja mám tento, osobne ale neviem posúdiť moc či to aj pomáha, lebo si vlasy žehlím tak raz za mesiac, ale už tu raz bolo takéto fórum a vtedy ho chválili viacerí
toto používam,je to drahé,neviem či to pomáha...ale krásne to vonia
Najlepší čo som zatiaľ mala bol matrix z kaderníctva.
A masky sa neoplatia kupovať v drogérke. Najlepšie je si spraviť vlastné. Ja si robím z vajca + med + olej a vlasy sú po nej krásne.
No a výborný je aj kokosový olej len treba dať pozor, aby si si ho endala veľa lebo vlasy sa po ňom rýchlo mastia.
A inak nespomínala som intenzitu žehlenia alebo fúkania vlasov, tak je dosť spontánne že sa vyjadruješ k nepotvrdeným faktom... A neozývaj sa mi tu, len si zober túto pripomienku k srdcu . .
a ďakujem za litanie o kokote
a hej na viac sa nezmôžem, lebo nepotrebujem vymenovúvať furt všetky vulgarizmy čo poznám
vyskusaj si precitat zopar tipov ktore mi naozaj pomohli
» rossmann.sk/ktore-stylingov...
daj potom vediet