@pravnik on bol závislý na marihuane, pestoval ju a predával a už bol taký z nej v piči, že už ani nevnímal čas, kde je... tak jeho otec sa nasral a dal ho do nejakej liečebne v Poľsku... a tam sa liečil z toho 6 rokov, ževraj teraz už je v pohode, ale už sme ho tiež s bratom dlho nevideli, ja už aj 10 rokov možno
Sami si pomohli...pokial nema 18 je dobre to riesit...a ked zavisly clovek nedokaze prestat...co je tazke...tak to urcite dokaze obmedzit...je to na nom
žiaľ nie a to je na tom to smutné. poznám ľudí, čo do toho upadli, ale už v tom ostali.
@Charlie1 podľa mňa je veľký rozdiel marihuana a tvrdé drogy, napr. pervitín, heroín.. to sa nedá ani porovnávať. veď marihuana sa pomaly celosvetovo legalizuje a poznám veľa ľudí, čo s tým prestali. ale skutočný feťák, čo si niečo pichá s tým len tak ľahko neprestane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@Charlie1 podľa mňa je veľký rozdiel marihuana a tvrdé drogy, napr. pervitín, heroín.. to sa nedá ani porovnávať. veď marihuana sa pomaly celosvetovo legalizuje a poznám veľa ľudí, čo s tým prestali. ale skutočný feťák, čo si niečo pichá s tým len tak ľahko neprestane.