Pozreli (by) ste si ukradnuté súkromné intímne fotografie známych herečko-speváčko-modelko-gymnastko-kadečoviek? Alebo to považujete za netaktný útok na súkromie dotyčných postihnutých?
@koprdil môžme vytvoriť podfórum, že intímne fotky, ktorých birdzáčok /poprípade birdzákov aby sme nediskriminovali niektorých birdzákov a birdzáčky/ by ste chceli aby boli ukradnuté a nehanebne zverejnené
@delica trdelniq mal v nejako statuse link som si to stiahla lebo sm to chcela vidieť ale úplne tam boli pre mňa neznáme ženské tak som to aj zmazala hneď
ja som si nachvíľu prestavila myseľ na nesúdiacu "pracovne-lekársku" a kukla si aspoň JLaw, či to bol fakt až taký veľký leak Trochu nechápem pre koho sa tak nafotili? na pamiatku na starobu? ako darček priateľovi? či jak čooo? opité boli? no nech už to je bárs aj z narcizmu alebo sa na tom chystali ryžovať zlato, to je jedno, je mi ich fakt ľúto a neželám to nikomu. Neviem si predstaviť že by si na tom niekto honil, kurňa však to je ekvivalent znásilnenia. Tie baby to neplánovali zverejniť a basta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Možno skôr fotky nejakých slovenských študentiek, prípadne birdzáčok
A nijako zvlášť ma to netrápi, do mesiaca na to celý svet zabudne
Robim si picu tu nechcem ja chcem fotjy Penny z TBBT
inak vraj ma ten hacker 15 rokov?
a nemorálna
?Za čo iné sa to dá považovať?
aha tu máš ochutnávku
fakt
to som ani nepostrehol a kde je to napísané
aha, ale aj keby, že su tam nejakí chlapi, vôbec by ma to nebralo..
jednoducho som už na inej koľaji
to plati aj pre ostatnych
aj v tom zozname ju maš