Mali by byt nove registracie do BIRDZu iba na pozvanky? Ze kazdy, kto bude chciet prist, bude musiet dostat pozvanku (linku) od uz existujuceho uzivatela?
co ja viem.... ako, na jednej strane to odfiltruje zbytocny odpad... na strane druhej, pride clovek o moznost spoznania zaujimavych ludi co toto tu objavia nejakym carovnym spoobom
niekde je to riesene tak (drupal based portals), ze sa sice regnes, ale je tam potom este waiting for approval ... treba vtedy uviest aj dovod, preco chces byt regnuty. ale ja by som to spravil uz len preto, ze sa vyhneme uchylom a magorom ... a tym padom by sa mohol urobit aj postihovaci system. to jest, ze ked pozvany user bude robit bordel, potrestany moze byt aj ten, co ho pozval.
ja som rovnaky pripad ako azel...berme do uvahy, ze som normalny clovek, surfujem si na nete a zrazu aha...birdz! a teraz co urobim, ked tu nemam znamych, aby ma sem pozvali?
citujem: "Niekde je to riesene tak (drupal based portals), ze sa sice regnes, ale je tam potom este waiting for approval ... treba vtedy uviest aj dovod, preco chces byt regnuty. "
to znamena, ze kto ma seriozny zaujem byt slusny user birdz.sk, tak sa to prejavi na jeho ziadosti ...
S tymi invites. Som na jednej takej stranke a tam je to riesene tak: Kazdy novy clen musi byt pozvany. Prvy mesiac za jeho spravanie nesie zodpovednost aj ten, ktory ho pozval. Ak napr pozvany cheatuje a bude zabanovany, tak pozyvajuci dostane first warning (dva warningy ban). Po mesiaci je uz samostatny.
Vdaka tejto "mesacnej zodpovednosti" sa tam vytvorila uzasna komunita ludi.
Ale aj s tym drupalovskym sposobom by to bolo fajn.
no neviem neviem...niektori, ktori sem prisli robit bordel, uz tu aj tak su registrovani, s tymi uz sa neda nic robit. takisto oni mozu aj napriek pozvankam doviest dalsich blazov. podla mna by to nic neriesilo....
emdi no to mozno ano, ale tu je zas druha vec...malokto je taky, za ktoreho polozim ruku do ohna, ze sem nikdy nenapise nejaky hlupy prispevok apod. to je zase prilis velka zodpovednost za toho druheho...
Myslim, ze by to malo zmysel, keby bol BIRDZ mensi. .Teraz uz v tom nevidim ziaden zmysel. Vyse 36066 uzivatelov, uz napozyva tolko blbov, kolko len chce.
Emdi: Predpokladám že sa sem registruje viac než niekoľko ľudí za týždeň a keď každý z tých ľudí pošle dôvod prečo sa chce zaregistrovať... A pochybujem že takáto vec sa dá riešiť počítačovo, tie veci si musí prečítať nejaký človek a schváliť to alebo nie...
mno ja som za pozvanky... pretoze sa mi zda ze birdz ide dolu vodou, ale je aj pravda ze pri 36000 uzicvateloch je to zbytocne... hmm,nevem, ale potom by to bol aj krok proti filozofii birdzu, ako komunitneho portalu pre kazdeho,cize pre tych ktori su pekni, skaredi, mudri ale aj hlupi a tych ktori maju vela ale aj malo priatelov, cize by nemali od koho dostat pozvanku... nech to bude akokolvek, budem rad
nie určite nie, veď potom možno dobrý ľudia nemožu spoznať birdz. To tu len prídu tý čo majú už dajakého kamoša. A myslím že by to bolo to isté len by tu nebolo toľko skvelých ľudí. Aj tak tí čo v birdzi zavadzajú si navzájom pozvánky pošlú a tích čo birdz potrebuje nebude mať kto pozvať, blbosť
podľa mňa by sa radšej ako pozvánky mala začat venovať seriózna pozornosť práve fóru...napríklad banovanie drbnutých userov, ktorí nevedia nič iné len urážať, poprípade mazanie a filtrovanie nezmyselných diskusií...
hmmm je to krute voci niektorim ludom ale mnohe by to vyriesilo ale ja osobne si myslim ze birdz je tu uz dost dlho na to aby o nom kazdy priemerny uzivatel internetu prinajmensom pocul...
podla mna by to bolo lepsie a uzitocnejsie ako pozvanky. pozvanky nie su zly napad, ale pri sucasnej velkosti birdzu uz nic neriesia a skor obmedzuju pristup normalnym userom, ktori sa chcu zapojit do birdzu.
ja som tút stránku našiel sám a až potom som tu našiel ľudí ktorých som už predtým poznal a okrem toho som tu našiel kopu super ľudí nechcem aby boli pozvánky chcem aby mal každý šancu beztrestne a bezpomoci tu nájsť nových ľudí
PROTI..SAK TO JE KRAVINA..!!!!!! KOLKII SA SEM DOKLIKAJUU LEN NAHODNE..A POPRVYKRAT SI POVEDIA..´´NOO CELKOM SA TU DAA..MOZE BYT´´ A LEN SKRZ TO, ZE TU NIKOHO NEZNAAJU SA IM SEM NEBUDE DAT ZAREGISTROVAT..ACHH..NEMAAM SLOV..
SADE SU DEBILI A DEBILI AJ BUDUU..A TEE POZVANKY UMOZNUJUCU REGISTRACIU TOMU NEZABRANIA...TAKZE NEVYMYSLAJTE!!
I KED AKOZE MNE TO JE UUPLNE JEDNOO..ALE AJ TAK...ACHHH
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
lebo presne, ak sem bude chcieť prisť nejaky novy uživatel len tak, že tuto stranku ani nepoznal a bude dobry tak to bude skoda...
to znamena, ze kto ma seriozny zaujem byt slusny user birdz.sk, tak sa to prejavi na jeho ziadosti ...
Vdaka tejto "mesacnej zodpovednosti" sa tam vytvorila uzasna komunita ludi.
Ale aj s tym drupalovskym sposobom by to bolo fajn.
potom by mohol dostat birdz bod ked bude robievat bordel aby sa vedelo kdo to robieva.aj ked tomas ma tiez pravdu.
aj tak mi je to fuk, ja uz tu som a je mi dobre
no ma tu predbehol NIEKTO!!!
ja som za....aspon to tu bude na väčšej urovni
zopar ludi by ju "odkleplo"...
takze...co tak zaoberat sa forom?
Radšej viac adminov, cez víkend ich nájdem
lepsie by bolo mazat resp filtrovat (neviem ci sa to da) neaktivne webky...
co ja viem, ak sa clovek len zaregistruje, nevyplni nic, neprida ziaden blog/fotku/linku...nic...a neprihlasi sa mesiac...tak delete
SADE SU DEBILI A DEBILI AJ BUDUU..A TEE POZVANKY UMOZNUJUCU REGISTRACIU TOMU NEZABRANIA...TAKZE NEVYMYSLAJTE!!
I KED AKOZE MNE TO JE UUPLNE JEDNOO..ALE AJ TAK...ACHHH