Tomu nechápem, pozriem si to Ale som počula, že sú také stránky že keď chodiš na nejake stránky za tú návštevnosť získavať nejaké tie centíky Ale moc tomu neverím, preto sa pýtam
Jedine vyplňovanie online dotazníkov, okrem toho netpanelu aj onlinepanel.sk, tns panel atd. Tam sa dajú zbierať body, ktoré neskôr vymeníš za poukážky alebo nejaké drobnosti.
Ja som bola jeden čas na jednej takejto českej stránke, bola som tam nejaké tri mesiace, vyplnila som asi 4 kratšie dotazníky a mala som za to klávesnicu.
Lenže tam už nemôžu byť zaregistrovaní slováci a na slovenskej verzii tejto stránky sú odmeny veľmi biedne :/
práca cez internet ak máš na mysli takú, ktorú robíš priamo na internete sa vonkoncom neoplatí... pár centov sa tým dá zarobiť ale to je všetko
ak chceš dačo naozaj zarobiť treba proste makať, alebo byť v dačom dobrá... a potom by mohla byť práca "cez internet" ako už spomínali programovanie, alebo návrh dizajnov a podobne.... ale to je vlastne len duševná práca, kôli ktorej sa neoplatí trepať do roboty
Určite sa dá zarobiť prácou cez internet, avšak to rozbehnutie chvíľu trvá a ak vydržíš, aj ovocie bude , aktivačný poplatok je 21,- EUR /rok a okrem toho už žiadne iné poplatky, žiadne záväzky, žiadny náladový šéf. Pracuješ svojím tempom, kedy Ti to vyhovuje ... Všetko potrebné nájdeš na » amputa.work112.eu/....
ja zas neviem, ci su klikacky naozaj podvod, no povedala som si, ze za 2 minuty denne nic nedam a tiez oni nic nechcu. a cuduj sa svete, zatial to funguje, korunky pribudaju, tak snad budu pribudat aj nadalej a vyplatia mi to ked dosiahnem urcenu hranicu
ak by ste sa chceli tiez zapojit a skusat, napiste mi.
kto máte čas prečítajte, netreba zadavať žiadne osobné údaje, stačí sa registrovať a pozvať par znamych za každeho je 10 dolarov. Je to projekt od Forexu takže by s toho mohli byť aj realne peniaze, ja som skusil, nič za to nedam.
ked uz hovorite o zarobeni cez internet , z cistym svedomim vam mozem odporuciť onlineprace.eu , nieje to ziadny fake , , ja si tiez cez tuto stranku dobre privirabam ,, skuste a NEolutujete www.onlinepraca.eu
www.revolucni-prijem.cz - ODPORÚČAM VŠETKÝM, žiadne poplatky a investície, len kopírovanie odkazov...Kód pre zaregistrovanie je 1D5917 super nenáročná práca
Veľmi ľahko sa dá zarobiť na tejto stránke. Stačí otvárať e-maily, odpovedať na ankety a posielať pozvánky ptiateľom. Tak okolo 1000ky mesčane českých korún ale tí šikovní zarobia aj viac. Tu je link:
Ahojte, všimol som si túto sekciu a aj rôzne odkazy.
Dovolím si upozorniť všetkých, čo na ne klikajú, že dávajú zarobiť tým, čo ich sem postujú. Len mizerné percento všetkých systémov prinesie zisk. Tie firmy len bohatnú na tom, že celý rok klikáte a nakoniec si nenecháte vyplatiť tých pár eur, ktorými ste premrhali hodiny svojho života. Vlastný brat mal službu na klikanie na reklamy a profitoval z toho ze vyplatit si dali odmeny len šialenci, ktori klikali o dušu aj cely rok. Potom sluzbu predal a novy majitel to prelozil do piatich jazykov a odrbkáva ľudí ešte viac. Služby ktore ponukaju peniaze za prichod spamov a klikanie na reklamy sú pre mna nechutným odrbom na ludi, ktori su zufali a potrebuju peniaze.
A odporúčam neveriť ničomu takému čo sľubuje peniaze za minimum práce. keby také niečo existovalo, tak predsa sme všetci bohatí. Je to svinstvo. Trebalo by to zakázať ale Google to neblokuje.
@snbking ty si sice skusil, ale uviedol si odkaz, ktorým ti každý registrujuci zarobí balík prachov. Tebe, za nič. Len za uvedenie tvojho špeciálneho kódu. Pritom ide o oblasť, ktorá ťažko prinesie zúfalcovi peňaz ak peňaz potrebuje. A najmä ak nemá blog.
Zarábajte so spoločnosťou LibertaGia. Žiadne vstupné ani iné poplatky, nie je ani potrebné zháňanie ľudí. Potrebujete len menšiu dávku trpezlivosti, pretože tu nezarobíte ihneď. Po čase však môžete zarábať 5000 eur a viac ročne. Práca je vhodná pre všetkých starších ako 18 rokov: od nezamestnaných, cez mamičky na MD či študentov, po ľudí s trvalým zamestnaním či dôchodcov. Zaberie Vám to 15 minút denne, 5 dní v týždni. Viac informácií cez e-mail - libertagia.slovensko@gmail.com alebo na www.libertagia.wz.sk.
SUPER ponuka, ktorá Vás stojí len raz v živote 15 € pri zakúpení našej firemnej AKCIE. Zároveň dostanete ihneď overený program - zarábanie na nete, kde za minútu denne zarobíte aj stovky € mesačne. Všetko je podložené zmluvou o spolupráci. Táto ponuka bola vytvorená pre bežných ľudí, aby si zarobili. Naša spoločnosť má iné rôzne vážne obchodné aktivity už 25 rokov a nehnuteľnosti ako aj vlastné 4 benzínové pumpy.
Naša AKCIA BENEFIT Vám umožňuje nakupovať TISÍCE tovarov za SUPER CENY. Stále stúpa a nikdy neklesá čo pri iných firemných akciách neexistuje. Za predaj AKCIE priateľovi jednoduchým spôsobom máte odmenu 7 € a pri získaní 10 klientov dostávate ZADARMO ešte BENEFIT CARD v hodnote 60 € !!! V BANKE na bežnom účte úrok len 0,01 % ročne. U nás Vám naša AKCIA zarobí TISÍCE % ročne. Naša BENEFIT CARD funguje od roku 2000. PIZZA v Košiciach, Prešove i Prahe ZADARMO aj každý deň určite poteší. Vyše 100 000 spokojných klientov svedčí o úspešnosti nášho projektu svojpomoci. AKCIA sa dá kúpiť aj zo zahraničia. Veľa klientov máme z ČIECH. Každý chce jednoducho získať BENEFIT CARD na ubytovanie v ČR i v Tatrách ZADARMO a výhodné nákupy. Dostanete zadarmo 1 diel super Angličtiny v hodnote 17 € + zoznam 1000 overených pracovných agentúr aj do zahraničia za 20 € + 300 stranový e - book o liečení a zdravej strave.
Vaša odmena dohromady je 70 € + 60 € = 130 € !!! Kto Vás tak dobre zaplatí ? Ak už vlastníte BENEFIT CARD máte od nás i našich obchodných partnerov tovar a služby až o 60 % lacnejšie. Ubytovanie ZADARMO s celou Vašou rodinou v Tatrách i v EU !!! Predávate mnoho našich atraktívnych tovarov s dobrým ziskom. Spolupráca od 18 rokov. Stačí priateľovi, ktorý chce investovať len taký malý vklad a dobre si zarobiť, nepotrebuje ani ŽL, poslať e – mail alebo SMS na tento link - www.biznisza15eur.vezmi.sk, kde sa dozviete ďalšie SUPER VÝHODY. Obchod je jednoduchý a ľudia zarábajú stovky € každý mesiac a potom idú do našich vyšších LEVELOV – www.goldenclub.sk, kde sa zarábajú TISÍCE € mesačne. Najviac u nás zarábajú dôchodcovia, mamičky i študenti počas celého roka, cez prázdniny si užívajú zarobené peniaze a nederú niekde na stavbe. Každý kto si od Váš kúpi AKCIU môže ju automaticky tiež predávať. Zarobených 22 € zainvestujete do SUPER programu USA a budete mať vysoký príjem mesačne ako tisíce ľudí na svete. Všetko Vám pomôžeme zaktivovať. Máte u nás stály kvalitný servis. Pomáhajme ľuďom žiť lepší život.
NA BRIGÁDACH JE PRIEMERNÁ ODMENA ZA HODINU OKOLO 2,5 € A MUSÍTE MAKAŤ. U NÁS PRI KÁVIČKE V RODINE ALEBO PRI SKUPINOVEJ PREZENTÁCII MÔŽETE OSLOVIŤ MNOHO ĽUDÍ ZA 1 HODINU × 7 € !!! TAK ISTO AKO CEZ TENTO EMAIL A SMS. TO NIE JE NIEKOHO NAHOVORIŤ NA VYSOKÚ ŽIVOTNÚ POISTKU ALEBO DO MLM S VEĽKÝM VSTUPOM. TU DÁVATE ĽUĎOM ZAROBIŤ A NAKUPOVAŤ ZA SUPER CENY. VŠETKO LEN ZA 15 € RAZ V ŽIVOTE. ŽITE AKTÍVNE A NIE ZO DŇA NA DEŇ BEZ PEŇAZÍ.
Atraktívny tovar - naše SUPER PARALYZÉRY, ktoré dostanete za 13 € a predávate ich za 20 €. Niekto predá aj 50 ks mesačne kvôli nízkej cene a LUXUSNÉHO DIZAJNU. Obrana aj proti psom. Mnoho iných tovarov na predaj vo vašom okolí.
Vzhľadom na to, že je to malý poplatok a človek musí sám pocítiť túto potrebu investície, sa k nám vstupuje do 3 DNÍ od doručenia tohto e – mailu. Potom už nie. To je obchod a super investícia. Tu existuje len rozhodnutie – CHCEM alebo NECHCEM. Ľudia potrebujú zarábať dnes alebo zajtra. Neťahať to do nekonečna. Prácu ani získať peniaze dnes nie je jednoduché. Otvárame Vám dvere k inému životu. Je len na Vás ako sa rozhodnete. NEROBTE ŤAŽKÉ MLM. U nás už 14 rokov vyplácame stovkám klientom až 5 % výnos mesačne z investície s garanciou istiny !!! Nie 2 % ročne ako banky !!! Mať 15 € v BANKE – za 2 mesiace Vám ich spapká inflácia, devalvácia a bankový poplatok !
Tento e – mail s Vaším menom a kontaktom môžete tiež používať pre vlastné potreby.
Číslo účtu pre platbu 15 € : 3123740512/0200 – VÚB banka
IBAN: SK54 0200 0000 0031 2374 0512
SWIFT/BIC: SUBASKBX
Variabilný Symbol napíšete Vaše telefónne číslo, aby sme Vás potom mohli zavolať a zistiť Vašu adresu i meno.
Tešíme sa na spoluprácu.
Prajeme krásny a úspešný deň.
CAPITAL INVEST CONSULTING O.S. - IČO:1430791, GOLDEN CLUB – IČO: 41552857, NBS: VSP 048882
S pozdravom Ing. Július Kováč a Mgr. Marta Kufová - sales manageri, 0915 946 538 Košice
PONUKA PRE KAŽDÉHO S DOBRÝM PRÍJMOM
Ahojte ja vyplňam na tejto stranke.Ide o vyplňanie 4 čisel a za každe máte 10 centov je to super. Netreba nič platiť vyskušajte za to nič nedáte a uvidíte možno sa Vám to zapáči. » rusmoney.club/9190623548000/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Jedine vyplňovanie online dotazníkov, okrem toho netpanelu aj onlinepanel.sk, tns panel atd. Tam sa dajú zbierať body, ktoré neskôr vymeníš za poukážky alebo nejaké drobnosti.
Ja som bola jeden čas na jednej takejto českej stránke, bola som tam nejaké tri mesiace, vyplnila som asi 4 kratšie dotazníky a mala som za to klávesnicu.
Lenže tam už nemôžu byť zaregistrovaní slováci a na slovenskej verzii tejto stránky sú odmeny veľmi biedne :/
Keby sa dalo jednoducho sedieť za počítačom a zarábať, tak by asi do zamestnania chodilo veľmi málo ľudí
Samozrejme, že sú aj ľudia, čo robia z domu, ale zväčša ide napríklad o programátorov atd...
ak chceš dačo naozaj zarobiť treba proste makať, alebo byť v dačom dobrá... a potom by mohla byť práca "cez internet" ako už spomínali programovanie, alebo návrh dizajnov a podobne.... ale to je vlastne len duševná práca, kôli ktorej sa neoplatí trepať do roboty
Veľa úspechov T prajem !
ak by ste sa chceli tiez zapojit a skusat, napiste mi.
» prelaunchx.com/x/snbking... - link -
kto máte čas prečítajte, netreba zadavať žiadne osobné údaje, stačí sa registrovať a pozvať par znamych za každeho je 10 dolarov. Je to projekt od Forexu takže by s toho mohli byť aj realne peniaze, ja som skusil, nič za to nedam.
ja si tam privirobím tak akurat a je to velmi jednoduché
Chceš si naozaj zarobiť cez internet? Je to overená klikačka v
ktorej vyplacaju naozaj. Je to niečo podobné ako emailing.cz len s
iným spôsobom odmeňovania. Volá sa to eRmail.cz atačí ak sa
zaregistruješ skuš to azarabaj aj ty za registraciju nič nedáš.
Uživatelský level: (Ak sa ti to nechce celé čitať stačí prvý
odstavec a na konci je link kde sa zaregistruješ)
LEVEL 1 = provize z 10 doporučených osob. Až 5 Kč za každý eRmail.
Kapacita 1000 Kč + jednoduché dotazníky až za 20 Kč/dotazník
LEVEL 2 = provize z 15 doporučených osob. Až 7 Kč za každý eRmail.
Kapacita 2000 Kč + střední dotazníky až za 50 Kč/dotazník
+ platnost doporučených rozšířena na 200 dní
LEVEL 3 = provize z 20 doporučených osob. Až 10 Kč za každý eRmail.
Kapacita 4000 Kč + rozšířené dotazníky až za 100 Kč/dotazník
+ platnost doporučených rozšířena na 300 dní
Přechod do vyšších levelů je zcela dobrovolný. Uživatel se sám
rozhoduje, zda přejde do vyššího levelu či nikoliv.
Každý uživatel nejdříve začíná na levelu 1. Jakmile ale vydělá
určitou částku, může se zdarma posunout do vyššího levelu, který mu
zajistí vyšší zisky.
- První level znamená, že získáváte provizi až z 10 doporučených
přátel, obdržíte až 5 Kč za každý přečtený eRmail, kapacita vašeho
eRmail účtu je 1000 Kč, můžete vyplňovat jednoduché dotazníky s
několika otázkami, kde za každý Vám připíšeme až 20 Kč. Po vydělání
částky 600 Kč se můžete zdarma přepnout do Levelu 2.
Příklad: Za přečtení eRmailu získáte např. 4 kč + z deseti
doporučených přátel máte bonus + 100 % (další 4Kč) = 8 kč za přečtený
eRmail
- Přechodem do druhého levelu navýšíte možnost získávání provizí z
doporučených přátel o dalších 5 přátel. Tj. na rovných 15 přátel. Díky
tomu se Vám i navýší kapacita Vašeho eRmail účtu na 2000 Kč (nejnižší
výběrečná částka) a zároveň se Vám zvýší hodnota přečtených eRmailů až
na 7 Kč. Dále budete moci vyplňovat střední dotazníky s více otázkama,
kde každý je odměněn částkou až 50 Kč. Po dosažení výdělku ve výši
1600 Kč budete mít možnost zdarma navýšit svůj level na nejvyšší
úroveň 3, která již nabízí nadprůměrné vydělávání.
Příklad: Za přečtení eRmailu získáte 5 kč + z patnácti doporučených
přátel máte bonus + 150 % (dalších 7,50 Kč) = 12,50 kč za přečtený
eRmail
-Třetím a zároveň nejvyšším levelem je level 3, kdy Vám přibude
dalších 5 volných pozic do Vašeho programu doporuč, kde se již
dostáváte na neuvěřitelných 20 členů což je provize 200 % z každého
eRmailu. Zároveň se Vám zvedne zhodnocení přečteného eRmailu na 7 Kč a
eRmail účet se Vám navýší na 4000 Kč (nejnižší výběrečná částka) +
budete mít možnost vyplňovat jednoduché, střední a rozšířené dotazníky
kde se odměna pohybuje až v řádech stokorun.
Příklad: Za přečtení eRmailu získáte 10kč + z dvaceti doporučených
přátel máte bonus +200% (dalších 20Kč) = 30kč za přečtený eRmail
Registrácia: » www.ermail.cz/link/j7e2eCjJYA...
» www.ermail.cz/link/2XYAVcaXce...
Dovolím si upozorniť všetkých, čo na ne klikajú, že dávajú zarobiť tým, čo ich sem postujú. Len mizerné percento všetkých systémov prinesie zisk. Tie firmy len bohatnú na tom, že celý rok klikáte a nakoniec si nenecháte vyplatiť tých pár eur, ktorými ste premrhali hodiny svojho života. Vlastný brat mal službu na klikanie na reklamy a profitoval z toho ze vyplatit si dali odmeny len šialenci, ktori klikali o dušu aj cely rok. Potom sluzbu predal a novy majitel to prelozil do piatich jazykov a odrbkáva ľudí ešte viac. Služby ktore ponukaju peniaze za prichod spamov a klikanie na reklamy sú pre mna nechutným odrbom na ludi, ktori su zufali a potrebuju peniaze.
01. Stránky sú typické, prezentujú boháča s Ferrari a s tým že si na ne zarobil len nedávno
02. Vraj odišiel z roboty lebo mu zarábanie cez internet ponúklo viac peňazí
03. Vraj sa volá Novachek, ale rovnaký debil vytvoril mnoho webov a všade sa volá inak.
04. Celé je to len o rulete a hazarde a podobnom svinstve
05. Celé je to nechutne vymyslené, v rôznych jazykoch a vždy s inými detajlami. Zoznam podvodných stránok je na
» pracacezinternet.eu/velky-pozor-na-...
A odporúčam neveriť ničomu takému čo sľubuje peniaze za minimum práce. keby také niečo existovalo, tak predsa sme všetci bohatí. Je to svinstvo. Trebalo by to zakázať ale Google to neblokuje.
SUPER ponuka, ktorá Vás stojí len raz v živote 15 € pri zakúpení našej firemnej AKCIE. Zároveň dostanete ihneď overený program - zarábanie na nete, kde za minútu denne zarobíte aj stovky € mesačne. Všetko je podložené zmluvou o spolupráci. Táto ponuka bola vytvorená pre bežných ľudí, aby si zarobili. Naša spoločnosť má iné rôzne vážne obchodné aktivity už 25 rokov a nehnuteľnosti ako aj vlastné 4 benzínové pumpy.
Naša AKCIA BENEFIT Vám umožňuje nakupovať TISÍCE tovarov za SUPER CENY. Stále stúpa a nikdy neklesá čo pri iných firemných akciách neexistuje. Za predaj AKCIE priateľovi jednoduchým spôsobom máte odmenu 7 € a pri získaní 10 klientov dostávate ZADARMO ešte BENEFIT CARD v hodnote 60 € !!! V BANKE na bežnom účte úrok len 0,01 % ročne. U nás Vám naša AKCIA zarobí TISÍCE % ročne. Naša BENEFIT CARD funguje od roku 2000. PIZZA v Košiciach, Prešove i Prahe ZADARMO aj každý deň určite poteší. Vyše 100 000 spokojných klientov svedčí o úspešnosti nášho projektu svojpomoci. AKCIA sa dá kúpiť aj zo zahraničia. Veľa klientov máme z ČIECH. Každý chce jednoducho získať BENEFIT CARD na ubytovanie v ČR i v Tatrách ZADARMO a výhodné nákupy. Dostanete zadarmo 1 diel super Angličtiny v hodnote 17 € + zoznam 1000 overených pracovných agentúr aj do zahraničia za 20 € + 300 stranový e - book o liečení a zdravej strave.
Vaša odmena dohromady je 70 € + 60 € = 130 € !!! Kto Vás tak dobre zaplatí ? Ak už vlastníte BENEFIT CARD máte od nás i našich obchodných partnerov tovar a služby až o 60 % lacnejšie. Ubytovanie ZADARMO s celou Vašou rodinou v Tatrách i v EU !!! Predávate mnoho našich atraktívnych tovarov s dobrým ziskom. Spolupráca od 18 rokov. Stačí priateľovi, ktorý chce investovať len taký malý vklad a dobre si zarobiť, nepotrebuje ani ŽL, poslať e – mail alebo SMS na tento link - www.biznisza15eur.vezmi.sk, kde sa dozviete ďalšie SUPER VÝHODY. Obchod je jednoduchý a ľudia zarábajú stovky € každý mesiac a potom idú do našich vyšších LEVELOV – www.goldenclub.sk, kde sa zarábajú TISÍCE € mesačne. Najviac u nás zarábajú dôchodcovia, mamičky i študenti počas celého roka, cez prázdniny si užívajú zarobené peniaze a nederú niekde na stavbe. Každý kto si od Váš kúpi AKCIU môže ju automaticky tiež predávať. Zarobených 22 € zainvestujete do SUPER programu USA a budete mať vysoký príjem mesačne ako tisíce ľudí na svete. Všetko Vám pomôžeme zaktivovať. Máte u nás stály kvalitný servis. Pomáhajme ľuďom žiť lepší život.
NA BRIGÁDACH JE PRIEMERNÁ ODMENA ZA HODINU OKOLO 2,5 € A MUSÍTE MAKAŤ. U NÁS PRI KÁVIČKE V RODINE ALEBO PRI SKUPINOVEJ PREZENTÁCII MÔŽETE OSLOVIŤ MNOHO ĽUDÍ ZA 1 HODINU × 7 € !!! TAK ISTO AKO CEZ TENTO EMAIL A SMS. TO NIE JE NIEKOHO NAHOVORIŤ NA VYSOKÚ ŽIVOTNÚ POISTKU ALEBO DO MLM S VEĽKÝM VSTUPOM. TU DÁVATE ĽUĎOM ZAROBIŤ A NAKUPOVAŤ ZA SUPER CENY. VŠETKO LEN ZA 15 € RAZ V ŽIVOTE. ŽITE AKTÍVNE A NIE ZO DŇA NA DEŇ BEZ PEŇAZÍ.
Atraktívny tovar - naše SUPER PARALYZÉRY, ktoré dostanete za 13 € a predávate ich za 20 €. Niekto predá aj 50 ks mesačne kvôli nízkej cene a LUXUSNÉHO DIZAJNU. Obrana aj proti psom. Mnoho iných tovarov na predaj vo vašom okolí.
Vzhľadom na to, že je to malý poplatok a človek musí sám pocítiť túto potrebu investície, sa k nám vstupuje do 3 DNÍ od doručenia tohto e – mailu. Potom už nie. To je obchod a super investícia. Tu existuje len rozhodnutie – CHCEM alebo NECHCEM. Ľudia potrebujú zarábať dnes alebo zajtra. Neťahať to do nekonečna. Prácu ani získať peniaze dnes nie je jednoduché. Otvárame Vám dvere k inému životu. Je len na Vás ako sa rozhodnete. NEROBTE ŤAŽKÉ MLM. U nás už 14 rokov vyplácame stovkám klientom až 5 % výnos mesačne z investície s garanciou istiny !!! Nie 2 % ročne ako banky !!! Mať 15 € v BANKE – za 2 mesiace Vám ich spapká inflácia, devalvácia a bankový poplatok !
Tento e – mail s Vaším menom a kontaktom môžete tiež používať pre vlastné potreby.
Číslo účtu pre platbu 15 € : 3123740512/0200 – VÚB banka
IBAN: SK54 0200 0000 0031 2374 0512
SWIFT/BIC: SUBASKBX
Variabilný Symbol napíšete Vaše telefónne číslo, aby sme Vás potom mohli zavolať a zistiť Vašu adresu i meno.
Tešíme sa na spoluprácu.
Prajeme krásny a úspešný deň.
CAPITAL INVEST CONSULTING O.S. - IČO:1430791, GOLDEN CLUB – IČO: 41552857, NBS: VSP 048882
S pozdravom Ing. Július Kováč a Mgr. Marta Kufová - sales manageri, 0915 946 538 Košice
PONUKA PRE KAŽDÉHO S DOBRÝM PRÍJMOM
» rusmoney.club/9190623548000/...