@sigaa musis sa pytat spravnych ludi, lebo keby si spravila ako ti tuto radi pani mudra ktora si vyguuglila meno a je odbornicka velka, niekde si odjebe zivot v hnusnom laboratoriu tak ta jedine tak ojebu inak nie je problem vytrieskat 5000-7000k na mesiac napriklad vo svedsku
na to ci vies po AJ sa pytat nebudem bez toho mozes ist kopat zemuaky
@staphylococcus ak nevieš tak nekomentuj, tak jednoduchcé lepšie sa ziskavaju informacie od ľudí ako od googla, ale ty kľudne vis iba na ňom, nikto ti nebrani
@staphylococcus ale láska žijeme vo svete kde nemusiš hovoriť zmysluplné vety vacsina ludi je sprostych treba im povedat co chcu pocuť
ani zakladku netreba to je co za picovinu ?
mam byt ako 99% zobrackych vysokoskolakov ktori skoncia skolu kupia na splatky auto dom a splacaju 20 rokov ? co ti jebe ... ja do 25ky pracujem a ptm uz len budem rozjebavat peniaze, len snad najdem cloveka co mi bude vsetko spravovat, toho sa bojim inak mam v pici
@sigaa za čas, čo budeš čakať, kým ti sem niekto niečo napíše si ich mohol mať nájdených niekoľko desiatok. @peter151 nebol si ešte včera Ing? Prosím, chlape, už sa nestrápňuj.
ja by som poradil do hotelov, od toho aky vies jazyk zalezi ci nemecko/anglicko/rakusko a vela ludi beru bez skusenosti.
Alebo moj kamos co ich nemal a pozval som ho kde som ja robil jednoducho napisal, ze robil v hoteli v nasom meste a im to stacilo. Aj tak ti vsetko ukazu.
Ubytko ta vyjde lacnejsie (v hoteli budes byvat), strava zadarmo a da sa na leto pekne zarobit.
Inak ma nic take nenapada, co by som ja na tvojom mieste bral.
@sigaa aká je tvoja konkrétna predstava? Koľko máš na prežitie eur? Na akej urovni ovládaš jazyky? Koľko máš rokov a odkiaľ máš skúsenosti? Bez týchto informácií sa nepohneme.
@tom1995cz aaa pocuj to je v Rakusku? Ja si tiez take nieco chcem najst v Rakusku. Pozeram aj cez agenturi a taaak ale urcite by som uprednostnila radu od niekoho kto tam uz bol a pozna to. Nenapisal by si mi viac o tych hoteloch v Rakusku?
@debby123 tak ja som bol iba v anglicku, kedze moja nemcina je uboha, ale sak ak vies po nemecky tak si lahko najdes robotu aj mozno cez eures, alebo ak si kliknes na rakusky urad prace to som si kedysi hladal tak ze "s ubytovanim" (po nemecky-mit Unterkunft) a to ti hned toho vyhodi a nemala by si to cez agenturu, cize by to bolo bez poplatku
@tom1995cz ko vsak viem trochu po nem. Neni to zase az taka slava ale dohovorom sa nieco. No o tom urade prace som uz pocula len ma nenapadlo tal hladat na nete este. Ako teraz su aj tie personalne agntury tym nemusis platit. Ale zase ten hotel alebo zamestnavatel ti da menej lebo nieco ide agenture za sprostredkovanie.
@tom1995cz a ty si bol v anglicku a robil si taký typ práce ako o tom hoteli vravíš, alebo inú? Lebo viem aj po anglicky, aj po nemecky, ale preferovala by som skôr tú angličtinu... Len viem, že asi v Anglicku by bolo ťažšie niečo takéto nájsť.
@sigaa ja v UK len hotely a sklady, no a v hoteli som uz robil vsetko - casnika, pomocnika v kuchyni a aj chyzneho.
Ak si najdes na nete, ja som bol cez european travel agency, prehodila ma do nej vlastne svk agentura cool agent. Len to radsej rovno kontaktovat tu anglicku a nedavat nic svk za nic vlastne...
Ale je tam daky poplatok dakych 80 libier tusim, tej anglickej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
na to ci vies po AJ sa pytat nebudem bez toho mozes ist kopat zemuaky
Jasné, Petrík!
hod spravit fajku dumbledorovi a zi si dalej svoj napiču život
A ku kokotom ako ty sa správam jedine ako piča, inak sa nedá.
ale tie naivné pičky čo ticho závidia sú svojim spôsobom sexi
Si vážne úbohý, chlape.
nemusím niekde skladovať fyzickú schránku ako 99% tych co ticho zavidia a do jedneho su to bezcenne 0ly
ani zakladku netreba to je co za picovinu ?
mam byt ako 99% zobrackych vysokoskolakov ktori skoncia skolu kupia na splatky auto dom a splacaju 20 rokov ? co ti jebe ... ja do 25ky pracujem a ptm uz len budem rozjebavat peniaze, len snad najdem cloveka co mi bude vsetko spravovat, toho sa bojim inak mam v pici
@peter151 nebol si ešte včera Ing? Prosím, chlape, už sa nestrápňuj.
ale idem uz na obed do jednej luxusnej restiky
a pre teba: uplne napiču to tu pišeš tu ti pomoze akurat tak nejaka kokotina jeblá
chces pracu ? musis znať lidi kteri znaji lidi
a teraz vazne : sprav si europass CV, jazyky minimalne C1, linked in, profesia
co vies ? v com si vynimocna ? chod na 20 pohovorov kde daju plat aspon 2k a vyber si co ta bude najviac bavit
Jeho by mali rovno utratiť imho.
Pozostatky vezmem, za odvoz, rozpitveme na labákoch :S
Ináč k veci. Jedna uzivatelka zakladala fóra o tom že hľadá kamošku na prácu v zahraničí. Skús to nejako dohľadať a ozvať sa jej.
exorcizmus pomôže iba tým čo veria v Boha a týmto tu vládne diabol v duši...
takže tie komentáre tak aj vypadajú....
Alebo moj kamos co ich nemal a pozval som ho kde som ja robil jednoducho napisal, ze robil v hoteli v nasom meste a im to stacilo. Aj tak ti vsetko ukazu.
Ubytko ta vyjde lacnejsie (v hoteli budes byvat), strava zadarmo a da sa na leto pekne zarobit.
Inak ma nic take nenapada, co by som ja na tvojom mieste bral.
@kierkegaard keby len v detstve...
A k téme ja chodím pracovať do česka
Ak si najdes na nete, ja som bol cez european travel agency, prehodila ma do nej vlastne svk agentura cool agent. Len to radsej rovno kontaktovat tu anglicku a nedavat nic svk za nic vlastne...
Ale je tam daky poplatok dakych 80 libier tusim, tej anglickej.