Tak takto pekne na začiatok pracovného týždňa, od koľkej do koľkej trvá váš (pracujúcich) bežný pracovný deň? Prípadne kedy kvôli tomu vstávate? (Ak pracujete od rána)
Ako kedy, ako sa mi chce, začínam tak okolo ôsmej alebo deviatej... mám hodinovú obednú pauzu, takže čas, kedy cca končím, zodpovedá matematike 8h pracovnej doby
vstavam okolo pol 8, 7:45 a vacsinou koncim o piatej
dalo by sa to este posuvat a ist/skoncit aj skor, ale to zvyknem iba ak sa chystam niekam po robote
teraz mám prázdniny ale počas sezóny je to dosť rozdielne ... PO a STR učím a ako to bude od septembra teda ešte neviem... ostatné dni väčšinou od 10 do 12, poobede 14 - 16 a free, ked ide do tuheho, tak poobede od 14 do 19, t záleží na viacerých faktoroch... no a ked uz je na ostro kacia "A", tak od 19 resp. 20.h a tak hodka a pol, dve, to zavisi tiež od viacerych faktorov... ale vtedy sa aj tak nedostanem do postele skor ako okolo tretej, stvrtej, kedze nasleduje povinna chlastacka vzdy po akcii "A"... ale vtedy neplatí PO a STR, ruším vyučovanie, skusky, pisomky a prednasky prekladam na "neurčito"
Vstavam kedy chcem, musim byt len na meetingu s mojim teamom o 10 00, vtedy mi zvacsa zacinaju aj vsetky stretka.
Koncim v rozmedzi 16 00 - 19 00.
Maily a telefonaty vybavujem standardne od 9 00 do 19 00.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
dalo by sa to este posuvat a ist/skoncit aj skor, ale to zvyknem iba ak sa chystam niekam po robote
Koncim v rozmedzi 16 00 - 19 00.
Maily a telefonaty vybavujem standardne od 9 00 do 19 00.