jasne,skoro kazdu. to je najvyjebanejsi den. vtedy sa ma doma spat a zrat kuraca polievka,drtiit plejko a dat si poobede pivo a ne robit. najskurvenejsi den na robotu.
@filipkoo Hej? Prečo? Pre mňa je nedeľa obyčajný deň, ako ktorýkoľvek iný a keď nemám čas v iný deň, tak dupľom to spravím vtedy. A chvíľa hluku nikoho nezabije.
väčšinou vysavam izbu ...ale niekedy robim/e aj v nedeľu ak je prenajaty podnik a nejak si potrpia na VIP tak sme na vstupe alebo ak nejaka akcia vychadza na nedeľu a je disko a pod. tak tiež ale to len vynimočne sa take stava
@indifferentgirl väčšina ľudí, alebo aspoň dostatočný počet ľudí vtedy oddychuje, lebo to neberú ako obyčajný deň, zvlášť pre katolíkov. Nedeľa je na oslavy, zábavu a podobné debiliny a keď už nemám nič na výber, tak robím potichu, potichu sa dá tiež robiť a nemusím tým vyrušovať niekoho, kto oddychuje (Povysávať sa dá aj v sobotu)...
Čo sa týka toho, či to niekoho zabije - nezabije, keby som ti odrezal ruku, tiež by ťa to nezabilo... toto som prehnal, ale stačí že si predstavíš čokoľvek iné, čo ťa dokáže naštvať a pochopíš, prečo sa patrí byť v nedeľu tolerantný k susedom...
Áno, ohľadom tých susedov, naozaj nevidím najmenší dôvod prečo by som na nich mala brať ohľad, keď oni neberú ohľad na nás a pravidelné vŕtanie od rána do večera, či už je víkend alebo sú pracovné dni je u nich samozrejmosťou. Áno, som pes a ako oni ku mne, tak ja k nim.
A áno, povysávať sa dá aj v sobotu, ale ako som už povedala, keď nemám čas v iný deň, tak to spravím vtedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Čo sa týka toho, či to niekoho zabije - nezabije, keby som ti odrezal ruku, tiež by ťa to nezabilo... toto som prehnal, ale stačí že si predstavíš čokoľvek iné, čo ťa dokáže naštvať a pochopíš, prečo sa patrí byť v nedeľu tolerantný k susedom...
Áno, ohľadom tých susedov, naozaj nevidím najmenší dôvod prečo by som na nich mala brať ohľad, keď oni neberú ohľad na nás a pravidelné vŕtanie od rána do večera, či už je víkend alebo sú pracovné dni je u nich samozrejmosťou. Áno, som pes a ako oni ku mne, tak ja k nim.
A áno, povysávať sa dá aj v sobotu, ale ako som už povedala, keď nemám čas v iný deň, tak to spravím vtedy.