Hm...myslím si že toto čo tu píšem poznajú asi všetky dievčatá...kompexi kôli váhe, výzoru oblečeniu alebo proste len kôli niečomu v čom si nahovoráme že niesme dokonalé a vlastne sa pýtam...?? Dá sa byť dokonalou?? Lebo....
Ked sme tučné - máme schudnút
No toto som aj ja čítal v jednej knihe...Ja to ale tak neberiem. To zas konzervatívnosť tejto spoločnosti a hlúpe dohady mužov...Fuck them all... @krutafunebracka Emancipácia musí byť nie? Zamysli sa nad tým načo ti budú
lol a prečo chceš vyhovieť chalanom??? ja som so sebou dosť spokojná, ide hlavne o vlastné a nie cudzie pocity a názory konečne si to uvedomte truby!!!
To je taka kravina toto, az to boli toto vobec nie je chalanmi, toto je vami, vasou psyhikou a vasim presvecenim o krase... Bus sama sebou a nevsimaj si kraviny... Preco chces byt niekomu po voli??? nebud komercna! Proste bud taka aka si. Tento text som videl uz milionkrat a milionkrat som sa pri nom chytil za hlavu. Vies preco Chalani nemaju tieto dilemi? Lebo im je to jedno. Ked to bude jedno aj vam, tak z toho prestanete mat dilemi a nikto ti nebude vraviet, ze ta nieje zaco chytit alebo ze si tucna...
@21 pocuvaj, lepsie bude, ked sa o tych chlapov prestanes zaujimat a odrazu nebudes pocitovat taketo podivne potreby. tento tvoj prispevok svedci akurat o tvojej posadnutosti opacnym pohlavim a zaroven vlastnej hluposti, vdaka ktorej sa istymi osobami nechas kludne aj osrat od hlavy po paty. a potom generalizujes a ludia ta maju akurat za hlupanu.
@zuzanne112@21 to neni škatuľkovanie, to je pravda... brať veci z @0 aspoň z polovice vážne priam smrdí feminizmom. ak spoznáš VŠETKÝCH zástupcov opačného pohlavia, potom, nech sa páči, vynášaj súdy...
je fatal smiesne ze toto napisala strnastka ... pocuj moja ty si uz niekedy bola s chalanom?...tvoji nezrely spoluziaci sa nerataju... ja som za posledne obdobie nestretla chalana s takymto pri.ebanym nazorom...bez muzov niesu zeny a bez zien niesu muzi
Toto fakt musela vymýšľať nejaká zakomplexovaná feministka Načo chceš všetkým vyhovieť? Nevieš byť sama sebou a ostatných si nevšímať? Musíš sa prispôsobovať druhým? Buď sama sebou a nikoho nerieš.... Jednoduché, nie?
@Ivaanushka ...no podľa mňa tento tvoj príspevok je braný len z tvojho pohľadu, bo nie každú peknú a inteligentnú babu považujú za štetku atď. Vždy sa nájde niekto kto ich nemá rád, ale väčšinou sú to osoby rovnakého pohlavia lebo závidia. takže nehádžme chalanov do jedného vreca musíš triediť vieš sú tu aj v poho chalani, ktorým je vcelku jedno ako vyzeráš a či ostatným pripadáš ako blázon len sa treba riadne rozhľadieť po blízkom okolí..
pokial si nahovaras ze niesi dokonala tak nou nebudes pre kazdeho chalana je dokonala ina ale riadit sa tym co chhe niekto iny ňje blboost pokial nieje baba sama sebou tak nieje pre nikoho pretoze sa snazi vsetkym vyhoviet a ma z toho len ubolenu dusu komplexy a depky a pre chalanov to plati rovnaku prsote bud je ten chalan moc taky abo moc onaky nikdy nevyhovie nikto stopercentne a mylsim ze zaklad toho aby ma niekto respektoval zje priznat si chyby a anucit sa s nimi zit pretoze ked mi nejaka baba vravy som tucna abo hnetaka tamtakaa prsote vidiet ze ona sa chce pacit lae pokial nieje sebavedoma nezapaci sa a neberte to v zlom nikto jasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ako taketo nieco hovorit na chalanov a "skatulkovat" ich je trochu vulgarne..
trapas tema..
@krutafunebracka Emancipácia musí byť nie? Zamysli sa nad tým načo ti budú
DISKRIMINACIA! vypalit vsetkym chlapom gule! jojoo..a budem stastna
.....tak to moze napisat iba feministka :/
Ked sme chudé - nie nás "za čo chytiť" => minimalne za ruku je ju chytit
Ked sme škareéá - zhadzujú nás => ziadna nie je skareda kazda ma niaku tu svoju krasu len musi prist jeden co ju objavi
Ked sme peknéé - majú na nás dvojzmyselné poznámky => lebo nevedia co ine povedat ako ich ta krasa ohromuje
Ked sme mladá - máme mať prax => v com ? v sexe ? povedz ze nemas ju skym nadobudnut
Ked máme prax - máme si užívať mladosť => uzivaj si mladost a prax v jednom
Ked sa oblečieme seriozne - sme moc vážne => nie je pravdou len chalan sa nevie nikdy tak pekne a seriozne obliect ako vy
Ked sa oblečieme pohodlne - neberú nás vážne => lebo ani vy ich
Ked sa oblečieme vyzývavo - vždy sme štetky => nie je to pravdou len by chceli aby ste nimi boli aby si mohli pozriet aj to co je pod oblecenim
Ked sme škaredá - máme smolu, nie sme reprezentatívne => v com ? socha venuse tiez nie je s mierami 90.60.60
Ked sme pekná - musíme byť hlúpe => nie je pravdou len niektore pekne si myslia ze stym sprava karieru
Keď sme pekné a máme nejake postavenie - musíme ho mať "odležané" => nie je pravda ste vtedy len cialavedome a sebavedome
Keď ženy robia nadčasy - sú zlé matky a rodinu neberú vážne => nie len sa chcu o tu svoju rodinu lepsie postarat a dat im vsetko...
Ked ženy nerobia nadčasy - sú nespoľahlivé a neberú prácu vážne => chcu sa len viac venovat rodine
Ked sme mali v posteli veľa mužov - sme zase štetky => len nemali stastie na toho praveho..
Ked sme v posteli nemali vela mužov - tak sme chorá alebo lesba => radsej jedneho ale toho spravneho
tod moj nazor
Toto fakt musela vymýšľať nejaká zakomplexovaná feministka Načo chceš všetkým vyhovieť? Nevieš byť sama sebou a ostatných si nevšímať? Musíš sa prispôsobovať druhým? Buď sama sebou a nikoho nerieš.... Jednoduché, nie?
takze este jednu pravdu o vas by som pridal: a to ze radi svoje chyby hadzete na nas
@tikalok fúha,aká búrlivá reakcia i ked som to myslela zo zartu,ale dobre..berem tvoj komentar ako upozornenie..a ano,som chlapmi posadnuta,mas pravdu
@0majlo0 myslel si moj komentar k tomu,alebo tu jej diskusiu?