Urcite ju asi kazdy poznate ,jej fotky iphonov a ipadov,svoju dobru nevlastnu mama,svojich 2 psikov ,atď. Takze zacnem tym ze to nieje jej mama ,ta macocha je na instagrame pod menom=marinamayer777 =cudne ani jedna fotka ivetky f.
ešte som o nej tu nepočula, ale ak je to tak jak píšeš, tá sa musela dosť nudiť kým našla všetky tie materiály lol, plus, označte ju sem niekto nech sa vyjadrí
@zelinka ďakujem že si mi tu dala odkaz na jej profil ono je to celkovo zaujímavá osoba iphone videla akurát tak v reklame chuderka a na googli nenašla viac modných značiek lol
@vetkafernandez ľutujem ťa, človeka s takým nudným životom ako máš ty som ešte nevidela, očividne máš hlúpy život, ked kupuješ šaty od čiňaka a si myslíš, že ked napíš že gucci ti všetci uveríme že máš značkové oblečenie: btw na Vuittona si vo svojom popise zabudla
chudák tvoja skutočná mama a otec ked tu ospevuješ namiesto nich dajaké modelky či wtf kto to je
a škoda že si nebola ani v debilnej bratislave preto tu píšeš že žiješ v rusku a kadejakých iných miestach
snád s toho rýchlo vyrastieš ak nie, prosím daj sa sterilizovať lebo ak budeš mať deti a budú po tebe svet sa rúti do záhuby
Inak jeden dôvod, prečo by mala vyjst tvoja pravda napovrch, čo ťa je do nej? je to jej vec ako by sa ti páčilo keby zalozim o tebe forum ze si len stupidne decko?
Čím skor prec zo Slovenska od tejto zavistlivej slovace
Kto je to ivetkafernandez??? Never heard of her. A z profilu mam pocit, ze je fanusickou Gaissenovcov a snazi sa svoj mizerne nudny zivot porovnavat a prirovnavat k nim. Moj nazor...
Je to fakt cudne,asi si sa v tom vyzivalaked si hladala vsetky tie informacie,ja si myslim ze klobuk dole ti. Mna by to osobne nebavilo ,a v ziadnom pripade by sa mi nechcelo pozerat 100 fotiek bohatej ,chudej cernovlasky .
@poke A čo si čakal? Lea je vraj monštrum a pritom má len svoju predstavu o ideále krásy. Pritom je skutočná, ale nechcú ju považovať za normálnu osobu.
K téme: Tak je proste človek, ktorý sa nudil a nechcel zverejňovať osobné fotky. Fejkov tu už bolo a nikto ich priveľmi neriešil. Nudila si sa rovnako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
everybody cares
ale hneď som vedela, že tu budú komenty ako sú pred tým mojím
zachvilu budu ludia tvrdit, ze aj habera je fake !
hotovy Shercock Homeles z teba
@vetkafernandez ľutujem ťa, človeka s takým nudným životom ako máš ty som ešte nevidela, očividne máš hlúpy život, ked kupuješ šaty od čiňaka a si myslíš, že ked napíš že gucci ti všetci uveríme že máš značkové oblečenie: btw na Vuittona si vo svojom popise zabudla
chudák tvoja skutočná mama a otec ked tu ospevuješ namiesto nich dajaké modelky či wtf kto to je
a škoda že si nebola ani v debilnej bratislave preto tu píšeš že žiješ v rusku a kadejakých iných miestach
snád s toho rýchlo vyrastieš ak nie, prosím daj sa sterilizovať lebo ak budeš mať deti a budú po tebe svet sa rúti do záhuby
Inak jeden dôvod, prečo by mala vyjst tvoja pravda napovrch, čo ťa je do nej? je to jej vec ako by sa ti páčilo keby zalozim o tebe forum ze si len stupidne decko?
Čím skor prec zo Slovenska od tejto zavistlivej slovace
čakám kedy konečne niekto odhalí, že som fejk
K téme: Tak je proste človek, ktorý sa nudil a nechcel zverejňovať osobné fotky. Fejkov tu už bolo a nikto ich priveľmi neriešil. Nudila si sa rovnako.