viem ze otehotniet sa da v podstate vzdy a stale....ale pravdepodobnost klesa a stupa.....aka je prevdepodobnost ak to bol nechraneny pohlavny styk hned po menstuacii?.....nepotrebujem pocut ze som blba a podobne....za odpovede dakujem
ak mas takyto problem, tak nehladaj nejake rady takto na stranke, ktoru navstevuju rozne individua, radsej sa porad s kamaratkou nejakou starsou,ktora ma viac skusenosti. Ja by som Ti radila ist bud na pohotovost, tam ti daju tabletku po alebo na gynekologiu. Nie je dobre cakat a premyslat, moze byt potom neskoro. A blba nie si, len mlada a roztopasna
No nepísala som o tomto fórum?! Do pekla... Deti, snažím sa vás niečo naučiť, ale to je ako hrach na stenu hádzať
Šanca je rovnaká, ako v hociktorý iný deň menštruačného cyklu. Nezávisí to od toho, či ti práve skončila menštruácia, ale od toho, kedy máš ovuláciu a to môže byť kedykoľvek.
vzdy a stale? dobra blbost, my sme na etike kde mame sexualnu vychovu ucili ze sa to da len jeden den z cyklu inac nie ale musis si to vediet vypocitat
@16 to, ze ktory den to je sa dost tazko vypocita, je to pri kazdej zene ine. Vypocitat by sa to dalo mozno po testoch u gynekologa, ale podla mna sa vobec nemusis bat, ze si tehotna...vravim podla mna, ale ak sa bojis a myslim si, ze nech by sem napisal hocikto cokolvek o tom, ze aka je sanca otehotnenia, velmi by ti to nepomohlo. Skús si spravit test, budes vediet na com si.
do riti a nenapisala vam, ze nemusi citat ziadne nadavky a podobne??? chcete si zanadavat?? chodte von, alebo vypisujte nejakemu kamosovi!!
Holka sa proste boji.
Mam tolko rokov ako ty, moja. Naozaj by si si mala davat pozor a vsetko len s ochranou. Ci uz su to tabletky, kondom, alebo nejaka ina ochrana. Naozaj, byt v 15 tehotna to njeje nic moc. Dieta nebude mat stastny zivot, ty bez skoly, priatel ma kolko? Dajme tomu, ze obaja bez prace a ak nemas chapavych rodicov, kto vas uzivi?? Male je mile, to wem, mam rocneho brata, ale starat sa o to, to je fakt fuska a ako 15.. aam... netrufla by som si..
Ako myslím si že by ste mohli byť trochu ohľaduplnejší... Predstavte si že ste na jej mieste, neviem či by vás chytali srandičky Nepochopím ľudí ktorý sa dokážu smiať na nešťastí niekoho iného ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
s tým že sa do teba spraví 78,5%
P = Random(11)/10
Ale aj tak, bez frc gum je este skoro.
Šanca je rovnaká, ako v hociktorý iný deň menštruačného cyklu. Nezávisí to od toho, či ti práve skončila menštruácia, ale od toho, kedy máš ovuláciu a to môže byť kedykoľvek.
Čítaj: » www.birdz.sk/forum0/otehotni...
po menzese to môže byť najskôr o týždeň...
to mi hovorila moja doktorka...
Holka sa proste boji.
Mam tolko rokov ako ty, moja. Naozaj by si si mala davat pozor a vsetko len s ochranou. Ci uz su to tabletky, kondom, alebo nejaka ina ochrana. Naozaj, byt v 15 tehotna to njeje nic moc. Dieta nebude mat stastny zivot, ty bez skoly, priatel ma kolko? Dajme tomu, ze obaja bez prace a ak nemas chapavych rodicov, kto vas uzivi?? Male je mile, to wem, mam rocneho brata, ale starat sa o to, to je fakt fuska a ako 15.. aam... netrufla by som si..