No, pravda je taká že právnikov už máme milióny takže ich už v podstate nepotrebujeme viac.
Marketing je na tom tak podobne a fashion no, to neviem kedže ma to nezaujíma ale perspektíva tam bude rovnaká ako na tých dvoch odboroch by som povedala
Ale študuj si čo chceš
Ja si myslím že keď človek zvazuje dve takéto úplne iné odbory a jeden z nich je o 300% ľahší tak radšej to ľahšie by si mal vybrať. Lebo ocividne to ťažšie len podľa prestíže chce a preceňuje sa aspoň taký je môj dojem z takýchto ľudí. A už aj to že chce ten fashion marketing, asi to bude skôr nejaký kreativny extrovert s adhd než makac čo si vie sadnut na prdel a nabiflit tie nekonečné príbehy...cize proste právo nie. A tiež už vo viedni asi nie, skôr iba nejaká masmedialna vec v ba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Marketing je na tom tak podobne a fashion no, to neviem kedže ma to nezaujíma ale perspektíva tam bude rovnaká ako na tých dvoch odboroch by som povedala
Ale študuj si čo chceš
A ten fashion. No neviem ci to vyuzijes.
Ale! Nikdy nevies.
Urcite by som si vybrala skolu, ktoru zvladnem a bavila by ma.