také baby nemám v okolí (to bude tým že niesom príťažlivý) a na otázku či masturbujú som vždy dostal negatívnu odpoveď a baby čo masturbujú mi nevadia je to normálna vec
A ako často ked su spolu? Podla mna to je normalne
A pýtal som sa a viacero z nich mi potvrdilo, že si to robia, nič na tom nie je Divné by mi pripadalo, keby si to nejaká baba nerobí vôbec. To by som sa obával, aký má vôbec k takýmto veciam vzťah.
ak je pekna, tak je to fajn, ze ma chut ...nespytal som sa, lebo som nemusel...stacilo ju pocuvat sem-tam co hovori, a je jasne, ze masturbuje a berie to ako prirodzenu sucast zivota...ze lepsie ako keby pravidelne spali so znamostami z diskotek
keby sme nic ine spolu nerobili, len sulozili, tak by ma to unudilo. ja sa totiz potrebujem aj rozpravat o anglickej poezii z 19. storocia a diskutovat o Star Wars.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A pýtal som sa a viacero z nich mi potvrdilo, že si to robia, nič na tom nie je Divné by mi pripadalo, keby si to nejaká baba nerobí vôbec. To by som sa obával, aký má vôbec k takýmto veciam vzťah.