mne sa pacia aj prirodzene baby aj take tie namakeupovane (ako napr. emo, scene).. sama neviem aka by som mala byt.. ci s vyzehlenou hlavou a tucne linky alebo kuceravou a len spirala.. tak nosim nieco medzi, linku len na vrchnej strane viecka, vpredu si vlasy zehlim (najma ofinu) a vzadu nie..
ale make-upu mam dost, kvoli vyrazkam.. niektore zeny si ho proste musia davat..
a najlepsie je - baba ma vyrazky, pindaju na vyrazky. baba ma make-up, pindaju ze ma vela omietky. baba je prirodzena, pindaju ze je nevyrazna a nudna. baba je dost namalovana a oznacia ju za zmalovanu kurvu
Mne sa najviac paci absolutna prirodzenost, t.j. absolutne ziadny make-up. Doteraz som sa sretol len s par takymi prikladmi. Mozno by som ich spocital na prstoch jednej ruky. Teda vlastne... urcite.
Súhlasím sa vami...podľa seba viem,že neoplatí sa pod kilami make-upu skrývať prirodzenú krásu aj ked ma dievča vyzážky,nevidím v tom problém,lebo sú lieky,tabletky,krémy,kt. dokážu nádherne vyčistiť tár( vid pr. ja je to tak proste...ale všetko je len vec zvyku...vplyvu okolia...pokiaľ si dievča dokáže zvyknúť na samú seba a popracovať na svojich nedokonalostiach, je to len plus a vo všobecnosti si myslím,že nemá zmysel sa nejak extra maľovať na všedný deň,všetci si na vás zvyknú...jedno určite viem...take dievča, ktore sa denno denne maľuje...nebude tak očarujúce na nejakom večierku(stužkovej a pod) ako to dievča,ktoré si dáva možno len špirálu, a príde na akciu len jemne namaľovaná
@blueberry tak keď dievča vyzerá na piču a môže to zlepšiť tým že sa namaľuje ale vôbec len preto že sa tak dobre cíti, tak sa namaľuje. A nebude sa hrať na spasiteľku a zástankyňu prirodzenej krásy keď jej to aj tak hovno pomôže lebo neni zrovna pekná. Tak jej môže byť jedno jak bude vyzerať na večierku alebo kde ..... Joj také názory mám najradšej.
no ide hlavne o akú príležitosť sa jedná a ským tam ide, atď ............ ale ja osobne mám kldný názor ked sa vie pekne namalovať nie moc vírazne tak prečo nie ?
ja si dávam omietky tak rôzne. Makeup vôbec nepoužívam, len korektor a púder a potom ako mi príde a ako sa mi chce...niekedy tiene, niekedy linka, niekedy len špirála...niekedy všetko dokopy ale nikdy sa mi to nechce večer dávať dole, takže sa v poslednom čase snažím redukovať.
Totálne zmaľované dievčatá mi prídu strašidelné. Máme jednu babu na škole, ktorá už ani nemá mimiku, toľko má na sebe mejkapu. A dáva si fialové tiene na líca. Ďalšia si dáva brutálne hnedý mejkap a lesklé ružové tiene na líca. Hrôza a des proste.
make up ani nie lebo si ho ani davat neviem ale ja sa spolieham skor na ciernu ceruzku to si dam hornu linku a som spokojna na cely den.a na tlamu to jedine lesk na jedenie ale fakt najedenie inak to nevidim ale ako fakt mam pas co koho do toho krista milujem takych ludi co im to vadi..
@darkkizz To už je každej osobná vec, ak sa tak dobre cíti, prosím...ale myslím si v prípade tých 15r. je zbytočné dávať na seba omietky...ked aj tak tým dokonale nezakryje vyražky...a bude len zbytočne vyzerať umelo a lacno...ale to je už ich vec...
prirodzene alebo tak jemne namalovane je fajn ale zmalovane tak ze ma na sebe kilo makeupu resp omietku je daco hrozne nemam rad ked baba vyzera umelo..
podla mna je umenie, ked je dievca pekne, ked nie je namalovane .....namalovana dokazem byt aj ja pekna! ....ja som jednoznacne za prirodzenost....resp. za jemnee primalovanie...... ja si make-up vobec nedaavam! ...pouzivam len spiralu, ceruzku na oci a tym to konci ....
Ja používam make up, púder, špirálu, ceruzku, balzam na ústa a lesk, niekedy očné tiene... A často len trochu make upu a trochu púdru, netreba to preháňať,...
Podľa mňa je dôležité vybrať si make up vhodný na svoju pleť a taktiež správny odtieň - príde mi niekedy komické ked vidím nejaké dievča s bielym krkom a oveľa tmavšou tvárou.... a tiež je dobré správne odhadnuté množstvo, ktoré si dievča nanesie na pleť...
poznam aj oveľa mladši baby odo mňa ktoré sa líčia....pre mňa je fakt trocha moc..tie niekoré zmaľované baby.... okej keď má viac vyrážok nech si tam dá make-up alebo riasenku..to je v pohode
ja osobne sa nemaľujem veď mám len 13, ale myslím že to asi ani robiť nebudem každé dievča je pekné aj samo o sebe, bez make-apu
jaaaj.. no ja sa priznam vobec sa nemalujem cele roky (mozno aj storocia), kozne problemy nemaaam...
som rada ked rano vstanem z postele a stihnem sa najest nieto este stat pred zrkadlom a riesit daky make-up,,..
osobne mi je jedno ci je niekto namalovany alebo nie...
ale uvediem priklad z praxe.. bola som pozret kamosku, riesili sme daku spolocnu pracu co sme mali odovzdavat... asi hodinu som ju upodozrievala ze je vazne chora az potom mi doplo ze nieje namalovana DD
takze mozno z makeupom vyzeraju iste typy uzasne ale raz ich uvidite aj bez neho tak aby ste potom neusli od hrozy...
ja osobne som strasne bledy typ.. takze make up by mi aj tak nepomohol (tmavy ksicht a zvysok bledy)
na akcie/oslavy... sa samozrejme uz dokopem k tomu a namalujem sa a fakt to ma vedsi eefekt ako u ostatnych co chodia zmalovane kazdy den
jeziiiiin..dookola to riesite? NACO? kto chce nech sa maluje, kto nechce nie a nerypte do ostatnych, je to vec kazdeho cloveka, nie vas..nepaci sa vam? obzrite sa.. a budte ticho
oči s i maľujem výrazne...spodné viečko horné viečko aj z vnútra aj zhora tekutý tieň telovej farby(moc farby si na oči kydať nechcem) a riasenka...a páči sa mi to.a od tohto neupustíím asi nikdy..
keďže som bledula jarná, tak si make up dávam... teraz už pomenej, keďže sa mi zlepšila kvalita pleti.. ale tak zvýrazňujem si líčka a špirála musí byť.. na denné nosenie to stačí... aj tak make up cez deň stečie a večer na seba pozriem. a že boze
ja mám tiež často problém zohnať si správny make up, často sú pre mňa dosť tmavé, alebo ak je na začiatku úplne perfektný, tak po pár hodinách to už nie je také dobré.. chcem skúsiť jeden mak up od Cryolanu...uvidím čo to bude zač
ale ja nikoho neodsudzujem zato aký make up používa, len som vyjadrila svoje pocity z toho, ked vidím nejaké dievča namaľované dosť neprirodzene, to je všetko
prirodzenost.. niekedy cheme zakryt male nedostatky..ale vsetko v ramci normy
nemam rada ked dievca vyzera akoby vysla z cementarne a ked ma linku az kdesi pri uchu a vyzera to akoby sa snazila vypichnut si oko ceruzkou to fakt nemusim
@sleepwalker9 napodobne..a este horsie, ze ja mam suchu plet..preto uz kaslem na to, nech si kazdy mysli co chce o mne, nemam chut ani cas pouzivat make up.. a mam v pazi ale potom daj vediet, aky bol
a povedzte mi že čo je "prirodzene"? všetky baby z časopisov sú vydermakolované....a tiež keby vyjdem von s červeným xichtom velkým červeným jebákom na čele a kruhmi pod očami tak isto by ma každý zdrbal že vyzerám hrozne....
ale zasa keď má baba hnedú tvár jak mulatka (bledý krk a dekolt to je nejlepšie ) obočie, huba mihalnice všetko umelé tak ani to nie je prave krásne...
najlepšie je taký zlatý stred.... korektor , prípadne make up na zjednotenie farby, pudrik proti lesku, nejaká ta ceruzka popripadne nejaké hnedé alebo tak dozlata tiene jemné trocha ceruzky a baba može ísť na titulku
myslite si čo chcete, ale bez namaľovaných očí ( vrchná linka, špirála ) a bez namaľovaného obočia nejdem ani pred dom....proste sa namaľovaná cítim lepšie, ako bez makeupu, dodáva mi to sebavedomie, spokojnosť, dobrý pocit....a to je najdoležitejšie...keď sa cíti niekto dobre keď je zmaľovaný ako opica, nech sa páči.....ja som za prirodzenejšie vyzerajúce bytosti , každý vie však najlepšie ( aspoň by mal ) čo mu sekne a v čom sa cíti fajn
ja sa nemaľujem - radšej si ráno dlhšie pospím . Makeup vôbec, iba ak sa idem fotiť, aby som sa neleskla. Občas si dám ceruzku na oči. Tiene len ak nemám okuliare.
A neznášam 5 kíl makeupu na ksichte, ktorý aj tak nedokáže prekryť štruktúru pleti. Väčšinou som videla, že jazvičky po vyrážkach makeup len zvýraznil... :/
ja si myslím, záleží od človeka a výzoru, ale hlavne od človeka... ak je človek príjemný úprimný, laskavý spoľahlivý, tak mu ani netreba make up, ale ak je zlý... tak mu ani make up nepomoze... .. ale je to tak, mam kamaratku, ktoru lubim, ona mna , ale nemozme spolu riesit, bolo by to horsie, a ona sa ani nemaluje ani nic, a myslim ze jej to vobec netreba...
ja neriesim make-up ... mozno vam to pride divne ale este v zivote som na sebe ziadny make-up nemala nenosim ziadne tiene ... ziadna farba na licka a pod. mne to pripada divne sa malovat...naco sa mam malovat na nejakych 5 hodin ktore stravim so svojim chalanom a s kamaratmi?? alebo s rodinou?... aj tak by som si to vecer dala dolu.... nosim len spiralu aj to len preto lebo sa mi pacia moje oci-tiez jedina cast tela ktora sa mi na mne paci ale to je vedlajsie... mam dost ked vidim 13 rocne "kurvicky" ktore sa hraju na dospelych tym ze su az hranate z make-upu (tolko ho na sebe maju!) a tiene dobre ze nie nad obocie uz su tiez out...proste sa mi paci len spirala... aj to nie 4 kila lebo vtedy sa mihalnice len zlepia...ja mam trochu spirali, vytocene objemne mihalnice a to mi staci...nepotrebujem sa hrat na celebritu...
ked sa baby maluju aj ked nemusia sa mi,nepaci...ale napriklad ja mam velke oci a troska vecsi nos...ked si zvyraznim oci vyzera to lepsie... Thakzeee trochaa cerusky spirala puder bledy ruz a ide sa
ja používam krycí krém make up je myslím hustejší a používam ho vážne že jemne, keďže som blondína mám veľmi presvitajúcu pleť vidieť mi žilky a to nie je veľmi pekné takže na zjednotenie pleti si ho dávam a tiež si farbím obočie a riasy pretože sú blond a s týmy svetlými vlasmi vyzerám úplne nevýrazne a veľmi závidím tmavovláskam oni vyzerajú bez make upu jednoducho lepšie
no mne sa absolútne nepáčia dievčatá ktoré sú strašne zmalované (moja naj kamoška) ale mám aj velmi dobrú kamošku ktorá na seba v živote nedala make-up a je spokojná, ale raz ked bola s mojou naj kamoškou na Šírave (zájazd zo školy) moja naj kamoška ju trochu namalovala (špirála, make-up, líca) to je všetko a vyzerala super, potom ked už prišli spat som jej povedala prečo sa tak nemaluje každý den podla mna vyzerala velmi dobre tak prirodzene vôbec nie umelo ani podobne tak už som jej trošku nasadila chrobáka do hlavy lebo už si dáva trošku špirálu aj ten make-up sa sem tam objaví takže super, ale určite je každého vec ako, kedy, prečo sa namaluje ja sa tiež malujem ale u mna je to také zvláštne ja ked ráno vstanem sadnem pred zrkadlo a čo vykúzlim to mi zostane aj celý den niekedy si dávam aj linku niekedy iba špirálu bez linky niekedy tiene so špirálou ale make-up na mne nesmie chýbat nie tak velmi ale nesmie pretože ja mám farbu pleti ako stena a musím ju trošku stmavit a s tým že plet mám trochu hnedšiu od krku si nerobím problém pretože krk zakryjem vlasmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
ale make-upu mam dost, kvoli vyrazkam.. niektore zeny si ho proste musia davat..
a najlepsie je - baba ma vyrazky, pindaju na vyrazky. baba ma make-up, pindaju ze ma vela omietky. baba je prirodzena, pindaju ze je nevyrazna a nudna. baba je dost namalovana a oznacia ju za zmalovanu kurvu
a na druhej strane daktoré si dávajú viacej mejkapu , lebo si myslia že to pomôže ale práve naopak, nikomu sa to nepáči...
a tak na vyrážky skôr nech skúsi krémy atď od kožného.. lebo ako fakt keď to má prekryté mejkapom dakedy to vyzerá hrozne n
kazdy den si davam pletove mlieko, pletovu vodu a salycilovu kyselinu predpisanu od koznej. v sobotu a nedelu este aj 2 peelingy..
a nezabera.
@8 Lol
a ako hovorí náš milený facebook, " debilitu, make-upom nezakyruješ"
Ja sa maľujem. Make-upu používam dosť lebo musím lebo mám akné, tak nebudem chodiť jak piča.
A hej ... trafená hus zagágala.
Totálne zmaľované dievčatá mi prídu strašidelné. Máme jednu babu na škole, ktorá už ani nemá mimiku, toľko má na sebe mejkapu. A dáva si fialové tiene na líca. Ďalšia si dáva brutálne hnedý mejkap a lesklé ružové tiene na líca. Hrôza a des proste.
Maľovať sa je fajn, ale s mierou...
Zato gýčom a oranžovým makeupom sa môže hrdiť každá druhá.
Som za šminkovú estetiku! Ináč nie.
何ですか?
ale väčšinou sa starám len o seba
nebudem si na seba kydať kilá make-up,
keď sa niekomu páčim tak sa budem páčim i s menšími nedokonalosťami,načo si ich zakrývať
Keby som si nedavala spiralu a puder, nikomu by som sa nepacila..
ale poznam par dievcat, ktore su krasne stale..
a poznam aj taku, ktora si bezne na seba dava linku, ceruzku, tiene, spiralu, make-up, licka, puder, lesk..
img.topky.sk/zivot/76221.jpg/IVETA-RADICOVA.jpg
Jj, ona mala krásny make up očí..
Ja používam make up, púder, špirálu, ceruzku, balzam na ústa a lesk, niekedy očné tiene... A často len trochu make upu a trochu púdru, netreba to preháňať,...
Podľa mňa je dôležité vybrať si make up vhodný na svoju pleť a taktiež správny odtieň - príde mi niekedy komické ked vidím nejaké dievča s bielym krkom a oveľa tmavšou tvárou.... a tiež je dobré správne odhadnuté množstvo, ktoré si dievča nanesie na pleť...
ja osobne sa nemaľujem veď mám len 13, ale myslím že to asi ani robiť nebudem každé dievča je pekné aj samo o sebe, bez make-apu
som rada ked rano vstanem z postele a stihnem sa najest nieto este stat pred zrkadlom a riesit daky make-up,,..
osobne mi je jedno ci je niekto namalovany alebo nie...
ale uvediem priklad z praxe.. bola som pozret kamosku, riesili sme daku spolocnu pracu co sme mali odovzdavat... asi hodinu som ju upodozrievala ze je vazne chora az potom mi doplo ze nieje namalovana DD
takze mozno z makeupom vyzeraju iste typy uzasne ale raz ich uvidite aj bez neho tak aby ste potom neusli od hrozy...
ja osobne som strasne bledy typ.. takze make up by mi aj tak nepomohol (tmavy ksicht a zvysok bledy)
na akcie/oslavy... sa samozrejme uz dokopem k tomu a namalujem sa a fakt to ma vedsi eefekt ako u ostatnych co chodia zmalovane kazdy den
keď sa maľujú vkusne, OK.. ja osobne by som to nevedela, tak to ani neskúšam
Pod make-upom si predstavím krycí krém, nič viac. Nepáči sa mi ak je niekto nehorázne zmaľovaný, nevyzerá to pekne..
Ale aj tá nenamaľovaná môže mať na sebe make-up a ani o tom nemusíš vedieť.
Nie je prirodzenosť ako prirodzenosť
pravdu ma @malapohroma @darkkizz
aaa este.. @sleepwalker9 ehm, tak skus mi zohnat make up na takuto tvar skusala som ich milion a vsetky boli tmave..
a to ako sa malujem je MOJA vec nech sa namalujem akokolvek, vzdy sa najde niekto, komu sa to velmi paci, a niekto, komu sa to nepaci
a je to o tom, ze komu sa ja chcem zapacit
ja mám tiež často problém zohnať si správny make up, často sú pre mňa dosť tmavé, alebo ak je na začiatku úplne perfektný, tak po pár hodinách to už nie je také dobré.. chcem skúsiť jeden mak up od Cryolanu...uvidím čo to bude zač
ale ja nikoho neodsudzujem zato aký make up používa, len som vyjadrila svoje pocity z toho, ked vidím nejaké dievča namaľované dosť neprirodzene, to je všetko
chcel by som vidieť koľko chalanov má doma okrem holiaceho strojčeka, zubnej pasty,kefky a bežných dezodorantov aj niečo iné
nemam rada ked dievca vyzera akoby vysla z cementarne a ked ma linku az kdesi pri uchu a vyzera to akoby sa snazila vypichnut si oko ceruzkou to fakt nemusim
ale zasa keď má baba hnedú tvár jak mulatka (bledý krk a dekolt to je nejlepšie ) obočie, huba mihalnice všetko umelé tak ani to nie je prave krásne...
najlepšie je taký zlatý stred.... korektor , prípadne make up na zjednotenie farby, pudrik proti lesku, nejaká ta ceruzka popripadne nejaké hnedé alebo tak dozlata tiene jemné trocha ceruzky a baba može ísť na titulku
samozrejme v rpimeranom množstve
A áno, akné pod mejkapom je hnusnejšie než bez neho.
samozrejme A na suchú pleť ti môžem odporučiť make up od Maybelline - New Affinitonne, obsahuje vitamín E a hydratuje
A neznášam 5 kíl makeupu na ksichte, ktorý aj tak nedokáže prekryť štruktúru pleti. Väčšinou som videla, že jazvičky po vyrážkach makeup len zvýraznil... :/
a to je vsetko
[/IMG]