mala som medzi vrchnymi dvomi medzeru velkosti jedneho zubu a teraz sa krasne usmievam s fixnym strojcekom ktory mam uz 2 a pol roka a daju mi ho dole az v maji O.o
@mrnesmely Máš pocit, že si nepotrpím na vzhľad? Si asi prvý
Mne sa proste strojček neuveriteľne nepáči, nedokážem si predstaviť, že by som ho nosil a mám pocit, že aby som ho mohol nosiť, trebalo by mi vytrhať pár zubov.
Nevidím prečo toto všetko podstúpiť, keď mi to vôbec nevadí, fungujem úžasne a okolie tiež reaguje dobre.
Nijak negatívne to nezasahuje do môjho života, ľudia so mnou jednajú dobre, mám krásnu priateľku, nápadníčok taktiež nieje málo. Nikto sa nad tým ani nepozastavuje, nemám najmenší pocit, že to niekomu vadí.
No tak ja ani neviem v podstate nevadi ale ktora baba by si nechala kryve zuby ked nemusi ? teraz je uplne ina doba teraz sa to da spravit skoro "zadarmo"
napriklad ja mam este teraz strojcek ale coskoro ma caka operacia a potom nadherne zubky
@pernik ak kvoli krivym zubom nebudes mat neskor problemy, tak ti je strojcek na nic, ja som ho musel mat, lebo sa mi zle rozkladal tlak na zadne zuby a sa mi velmi kazili
Strojček som nosila pár rokov.. hoci mám rovné zuby a chrup, ale neuveriteľe mi tie zuby aj pokazil (sú tam aj predispozície na nie pekné zuby, ale aj tak)
nie , neodradilo by ma to, ak by som k nej nieco citil alebo by sa mi pacila , tak by ma neodradili ziadne krive zuby , nos ci aka by bola vysoka alebo podobne veci ...
tiež mám spodné trošku krivé a horné mám upírie a aj napriek tomu som si už vypočula kompliment,že mám pekné zuby,tak prečo by som to riešila? ... a strojček som tiež mala,ale veľmi krátko kedže som ho nemohla zniesť.. a dáko už ani nechcem riskovať,že v 20 mi kvôli tomu bude vyskakovať sánka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
názov diskusie..
Dievčatá - Pre chalanov proste.. lol..
ako by som odpovedal keď už som tu k téme..
ak ich nemá práve takéto
tak si myslím, že niečo ako krivosť zubov nemá cenu riešiť..
ono celkovo podobné pre mňa kraviny je blbosť riešiť a ešte na verejnom fóre..
ak sa stretne chalan a baba tak si začu hneď alebo po čase rozumieť..
medzitým prebehne iskra... či sa do seba zahľadia či čokoľvek..
v žiadnom prípade to však nie je o zuboch, vlasoch, prsiach, zadku či iných ďalších znakoch.
teda nemalo by byť.. akonáhle je tak sa niekde stala chyba..
Mám taktiež dosť krivé zuby, ale mne to vôbec nevadí, nijak negatívne to nevnímam a okolie taktiež nie.
Samozrejme pokiaľ sa nejedná o prípady uvedené na fotkách vyššie.
čo vám už šibe všetkým? sama mám otrasne zuby a všade sklízím uspech a slávu
Mne sa proste strojček neuveriteľne nepáči, nedokážem si predstaviť, že by som ho nosil a mám pocit, že aby som ho mohol nosiť, trebalo by mi vytrhať pár zubov.
Nevidím prečo toto všetko podstúpiť, keď mi to vôbec nevadí, fungujem úžasne a okolie tiež reaguje dobre.
a mne sa nesmierne páčia charakteristicky krivé zuby, vie to byť hrozne príťažlivé.
aj medzierky medzi zubami.
(PS: Vsetky slova v tomto komentare uvedene vyssie maju intonaciu nesmierne ironizujucu)
Nijak negatívne to nezasahuje do môjho života, ľudia so mnou jednajú dobre, mám krásnu priateľku, nápadníčok taktiež nieje málo. Nikto sa nad tým ani nepozastavuje, nemám najmenší pocit, že to niekomu vadí.
Nechápem čo by som mal ľutovať...
Ja som strojcek nosil este na zakladke 3 roky a teraz mam krasne zuby...
nie každý ma predispozície na takéto zuby..
napriklad ja mam este teraz strojcek ale coskoro ma caka operacia a potom nadherne zubky
u mňa jedna z dvoch
... pri prvom kontakte to do určitej miery vadí - potom sa nedokážem koncentrovať...