blbo sa to takto rozdeluje kamaratka ma uplne uzasne vlny..take male a neskutocne sa jej to hodi.. spoluziacka si na vlasy dava kilo nejakeho gelu a vyzera to neskutocne otrasne
niekto sa zase stara aj o rovne vlasy,aby nejako vyzerali..ine dievca sa necese tri roky a vyzera to tak,ako to vyzera no
ja som napríklad predvčerom dostala vynadané, že ich mám rovné, následne mi z nich bola stiahnutá gumička a boli poriadne rozstrapatené. potom som však blahosklonne dostala gumičku späť za podmienky, že si vlasy nezopnem a povedal, že za nevlnitosť tak celkom nemôžem ja.
mne sa pacia setky ale najviac take ako mala ta superstaristka nevm tusim prezivku mala croft....opravte ma ak som sa pomylil...ale v niektorych kolach mala fakt ze otras....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
@3 niekedy býva pred "iné" aj táto možnosť, tak som si ju dotvorila
niekto sa zase stara aj o rovne vlasy,aby nejako vyzerali..ine dievca sa necese tri roky a vyzera to tak,ako to vyzera no
Apreco je za dredami smiliek? Niektore holky vyzeraju s dredmi uplne super
taktiez zalezi aky ma zivotny styl - dost zle by vyzeralo keby mala dredy a nosila minisuknu s ruzovim trickom... i ked mohlo by to byt zaujimave
ja osobne zerem Hermionu a moj byvalu spoluziacku zo zakladky (mala tak neskutocne krasne hnede dlhe kucerave vlasy.. oj