tiez som toho nazoru, ze sa vybera dost tazko, ono, naco mi je niekto kto je sice pekny ale nic viac, a takisto taky ktory moze byt aj mudry a pozorny a neviemco keby ma vyzorom odpudzoval...proste musi pritahovat aj vyzorom aj tym aky je, inak to nejde
picoviny..ze vam die o to co ma v hlave...tak potom zacnite chodit s Howkingom..ten ma v hlave, ale je to pravdupovedaic mrzak neschopny samostatne zit. Museli by ste ho kupat, vytierat rit, krmit...vsade vozit...som zvedavy kolko z vas by s nim bola iba preto, ze ma v hlave. To sa potom neotacate za chalanmi? Serete si do huby.
najdôležitejší je výzor ... ak niekto tvrdí že ho zaujíma iba to čo má v hlave alebo iba to aby bol milý a kktiny ešte že peniaze ju vôbec nezaujímaju tak klame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja viem ...zbytocny koment..ale nuda je nuda.
ale ony si to ani neuvedomujú, že ich hlavné kritérium je výzor.
Prvý dojem aj tak vždy zakladá na výzore,nie že by mi nezáležalo na charaktere,ale ten asi za pár minút nestihnem odhadnúť.
A keď je raz niekto špatný/nesymaptický tak asi nebudem vyvíjať nejakú námahu aby som ho spoznala hlbšie..
tí, ktorí poznajú asi len bandu povrchných dievčat nak hubu neotvárajú. každému sa páči niečo iné, niekomu môže dokonale učarovať aj INTELEKT!
a tie povrchné dievčatá... nemám slov. oblečenie je dôležité?? dobre vidím? to posledné by som si na človeku cenila