Pre dievčatá - páčil by sa Vám chalan s prepadnutým hrudníkom?
Čaute,
otázka na dievčatá!
Páčil by sa Vám chalan s prepadnutým hrudníkom?
Myslím že 10 cm diera v hrudi a vyčnievajúce rebrá asi nebudú silno v móde ...
Ale niekto sa vari nájde, veď tento svet je celý naopak ... A názory sú rôzne.
Zenam sa to nepaci... 10 cm diera, srandujes ? mal som kamarata co mal vpadnuty hrudnik a robili mu tu operaciu ze mu tam dali tu dlahu a povedal ze dobre ... taky sympaticky chlapik , inak sa to neda nijak spravit
hej aj ja mam len trocha 1 - 1,5 cm diera , mam to zdedene , ale som chudy takze je to vidiet, ale ked vyzdraviem tak by som mal nabrat (aspon tak ako predtym ked som bol zdravy) a potom by to malo byt ok zo strany zien, dufam , ked nie budu stetky (treba sa vynajst ) ... Daj sem fotku a keby to bolo moc zle chod na tu operaciu, ak chces...
Nejde o hrudník, tvár či konto......... Ide o teba........ Mne by záležalo na tom aký si ty!!!!!!!!!!!!!! Prosto my úprimné mrchy sa na to pozeráme inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
hej aj ja mam len trocha 1 - 1,5 cm diera , mam to zdedene , ale som chudy takze je to vidiet, ale ked vyzdraviem tak by som mal nabrat (aspon tak ako predtym ked som bol zdravy) a potom by to malo byt ok zo strany zien, dufam , ked nie budu stetky (treba sa vynajst ) ... Daj sem fotku a keby to bolo moc zle chod na tu operaciu, ak chces...