skus radšej nejaké mamičkovské forum..tu ti nikto v tomto neporadí zrejme... ale aj tak..ved lekár výplatu má a nemá čo od teba pýtať nejaké peniaze...
nerodila som, a nikdy som nebola ani v Košiciach...ale i napriek tomu mi nedá nereagovať : to čo je akože za otázku? čo ti šibe? platiť za niečo čo je hradené z poisťovne v živote by som nedala peniaze ako úplatok za niečo čo máš mať "zadarmo"
Ja som dnes počul od jednej čerstvej mamy, že tak to jednoducho funguje.
Dajte peniaze za nejakú hlúposť(tuším niečo ako oficiálne priradenie ako osobného pôrodného doktora, alebo niečo také), inak bohužiaľ, nedá sa, máme plno.
Takže, po takýchto inštitúciách budem chodiť len so zapnutým nahrávaním na mobile.
Lebo naozaj je to choré.
Chudáci všetci čestní lekári, ktorým takéto správanie rôznych sviniarov znižuje legitimitu štrajku a tak ďalej ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dajte peniaze za nejakú hlúposť(tuším niečo ako oficiálne priradenie ako osobného pôrodného doktora, alebo niečo také), inak bohužiaľ, nedá sa, máme plno.
Takže, po takýchto inštitúciách budem chodiť len so zapnutým nahrávaním na mobile.
Lebo naozaj je to choré.
Chudáci všetci čestní lekári, ktorým takéto správanie rôznych sviniarov znižuje legitimitu štrajku a tak ďalej ...