Ma to v auguste/septembri už aj čaká a presne viem ako všetko vysvetlím nástupcovi, určite lepšie ako tá trubka mne, čo tu bola predomnou, že som tu potom tápala ešte mesiac v tom
ale ta by bola.posledna...
vacsina by znela asi nejaktak ze :
- nauc sa spravne triedit svoj cas a pracu
- nauc sa tvarit ze mas toho vela aj ked prave nemas
- vytvor si system ktorym si zabezpecis tolko prestavok kolko potrebujes, no efektivita prace sa nezmeni
- ku kolegom nebud prilis uprimny/a, nezasluzia si to a vacsinou sa dockas iba ohovarania a neprajnosti..za nieco stoja max. dvaja (aj inteligencne)
a posledna je taky mix - nauc sa sikovne, pohotovo vyhovarat a pre sefa je vzdy najlepsia odpoved pokial sa nieco pyta ,,dnes mam toho dost,,
stikacku si nechaj u vratnika, ak zaspis, napis nech, nech da prichod skor
sprav niekolko celych objednavok rychlo, nemusis robit vela, staci spravne nahadzat, potom si neber novu, sadni si na pol hodiny na zachod a hraj sa na mobile
nakric do vozickarov co skladaju tovari, aby ti nezavadzali, oni nie su plateni od poctu poloziek, aj tak cely den nemaju co robit.
Ked ta nachyta veduci, ze nic nerobis, tak povedz, ze ti vozickar sklada tovari, ale asi na teba zabudol. Ale nezajebavaj sa na zaciatku objednavky, to bude okate.
@scimitar101 no a v sucasnej praci sa da najlahsie zajebavat, iri su v tom prebornici, tym netreba radit. Tu je to dokonca podporovane. Staci robit co povie veduca, ak nic nepovie, rob len akoze robis, ostatni to za teba spravia.,
Dal som vypoved a o mesiac odchadzam...nastupcovi zazelam vela stastia, a co by som mu poradil? Vlastne vazne ani neviem...hlavne nech sa neda citovo vydierat pretoze vela zamestnancov hra na sucit a lutost, ale maju slabe pracovne vysledky a hodnotenie ich prace je taktie neuspokojive...a potom ked maju dostat vypoved tak robia sceny...asi tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale ta by bola.posledna...
vacsina by znela asi nejaktak ze :
- nauc sa spravne triedit svoj cas a pracu
- nauc sa tvarit ze mas toho vela aj ked prave nemas
- vytvor si system ktorym si zabezpecis tolko prestavok kolko potrebujes, no efektivita prace sa nezmeni
- ku kolegom nebud prilis uprimny/a, nezasluzia si to a vacsinou sa dockas iba ohovarania a neprajnosti..za nieco stoja max. dvaja (aj inteligencne)
a posledna je taky mix - nauc sa sikovne, pohotovo vyhovarat a pre sefa je vzdy najlepsia odpoved pokial sa nieco pyta ,,dnes mam toho dost,,
sprav niekolko celych objednavok rychlo, nemusis robit vela, staci spravne nahadzat, potom si neber novu, sadni si na pol hodiny na zachod a hraj sa na mobile
nakric do vozickarov co skladaju tovari, aby ti nezavadzali, oni nie su plateni od poctu poloziek, aj tak cely den nemaju co robit.
Ked ta nachyta veduci, ze nic nerobis, tak povedz, ze ti vozickar sklada tovari, ale asi na teba zabudol. Ale nezajebavaj sa na zaciatku objednavky, to bude okate.