Keď to takto pôjde ďalej, z birdzu sa stane stránka plná sexistických tém ajajaaaj no pekne..a k téme teraz...podla mňa to nejde a keď by sa to stalo, tak fakt smola
@7 spermie neumieraju hned po vystriekani....to by potom chlapci pod mikroskopom asi vela nenaplavali...ale suhlasim, ze musia mat dobre podmienky
navyse pokial si chalan neostriekal cele prsty anasledne strcil do vaginy svojej priatelky tak dost pochubujem, ze otehotnenie z prstovania je vobec mozne...
Práveže je to veľká pravdepodobnosť... raz som čítala že sa dvaja dráždili tak, že chlapec dievčaťu vystrekol na gaťky, dievča bolo k tomu ešte panna a aj tak otehotnela
teoreticky ano ale otehotniet dnes uz nie je take jednoduche ako si ludia (deti) myslia. dnes uz sa bezne niektore pary snazia o babatko niekolko mesiacov, alebo rokov. plodnost u ludi vraj klesa kvoli nepriaznivym vonkajsim vplyvom. ta pravdepodobnost je taka nizka ze je takmer nulova.
Nahoda je blbec a skutocne pri malej, ale predsa sanci moze, povedal i s par oficialnymi argumentami isty pan sexuolog v nemenovanom teenagerskom casopise v jednej z najvtipnejsich rubrik, ktore sa tvaria tak vazne a ustarane.
tak vas teraz vivediem s omylu mojej kamaratke sa to stalo aje tehotna tiez chlapec saspravil zaebkane ruky viprstoval ju a za mesiac zistila zeje tehotna akoze vphoode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
navyse pokial si chalan neostriekal cele prsty anasledne strcil do vaginy svojej priatelky tak dost pochubujem, ze otehotnenie z prstovania je vobec mozne...