z týchto ani jeden, mám slabosť na mäkké bruško (primerane, nie tučné, ale zase ani chudé alebo vypracované) a široké ramená a hruď a v tomto jedinom môj frajer spĺňa moje všeobecné preferencie, ktoré som mala pred ním
@matwejo ja som písal vo všeobecnosti, je to aj v nadpise a čo sa týka toho 2 bodu, tak som myslel na vyslovene vyšportovaných, takých búchačov s bojovou postavou.
Kedze sama som nadpriemerne vysoka tak sa mi pacia vysokí (naj 195+) ale uz som sa zmierila ze takého nenájdem lebo ich je strasne malo ... A uplne chudí určite nie čiže ta anketa je naozaj dost odveci
@barb ja stretávam takých ktorí nie sú nižší ako 185, to znamená že "+" znamená tiež niečo viac 195-iek je tiež dosť, ale nechcem sa baviť o mužoch ako o číslach
@barb by som vidlickou dopichala take baby co maju 150cm aj s opatkami a liepaju sa nam na dvojmetrovych proste vysoki s vysokymi, co ja mam robit so 180cm chlapom to fakt netusim
Čisto z hľadiska nejakých povrchných všeobecných preferencií ma pokúša dať 3. možnosť, ale celkom ma desia chlapi, ktorí majú lýtko šírky môjho zápästia.
@melancholik Pretože pôsobia ochranársky, sú iní z celého davu priemerne vysokých ľudí a väčšina dievčat si myslí, že ich budú držať v náručí ako malé princezničky a podobné koko...veci. Tiež nechápem dosť prečo sa mi táto predstava páči.
hlavny vysoky aby bol
a moze byt aj chudy aj plysovy macik to mi je jedno
a svaly ma hadam kazdy chlap na to mate testosteron dpc bicepsyyy a chrbaaat a och no
inak je dost atraktivne ak neni kokot ale to sa tazko zhana
Tak ale toto su mi take moznosti, ze si ani vybrat neviem.
Ja som nizka, takze sa mi pacia vyssi chlapi odo mna, najlepsie ked nie su nejaki vychrtli a maju aj trochu tej svalovej hmoty a ramená.
Moj priatel je moj ideal, je vyssi a nienje vychudnuty, ale ani nejaky schwarzeneger, taky zlaty stred.premna.
ale proste si myslim, ze chlap nema mat komplexy z vysky, lebo to nema ani nic s atraktivitou, ked sa bavime o tej vonkajsej schranke...skor by mi vadilo byt nizkou zenou, lebo na zene su najkrajsie dlhe nohy a tym padom ich nema a chlapi zase dlhe nohy nepotrebuju
Keďže ja sama som nadpriemerne vysoká, je celkom pochpoteľné že si vyberiem 1. možnosť
@melancholik aj tak častokrát majú baby chalanov, ktorí nemusia byť úplne podľa ich ideálov ale aj tak sa im páčia .. viem podľa seba.. veď čo urobím, keď ho ľúbim??
- povedzme to takto výška 185cm a viac...
kedže ja mám 174cm a chcem pri chlapovi nosiť opätky !!!
- postava, stredne atleticka proste nech nie je špáratko s ceskankovým zadkom ale nech má dáku ľight formu nech ma aspoň trošku rajcuje ked nemá tričko.
@sisi092 No ja chápem, veď ani mne sa veľmi nepáči postava na druhom obrázku. Ale na tú na prvom aj tak budem potrebovať ešte pár rokov. Šak ešte mám len 19 a ten na obrázku 31. To mám ešte času.
@likjul ved v pohode tak ani žena nie je štihla zo dna na den, ved ani ja nemam telo ako bohyňa... ale snád za 2 mesiace bude aspon ... mne ide už však o to aby som vyzerala dobre aj v 40tke
@sisi092 2 mesiace je dosť krát doba. Mne i o to, aby som vyzeral jak nejaký lovec mamutov, budem behať s kopiou, alebo si kúpim nejaký kostým sparťana a budem tak behať. Jak debil ale nevadí.
@billyjoe tak ale to pre kopu zien mozes byt stale vysoky, lebo priemerna zena ma vacsinnou o 10cm este menej a mne sa nepacia vysoki, aj ked som vysoka
@momoglamorous tak ako mne sa páčia aj vyššie slečny, len chápeš, doteraz som vždy bol nastavený že nízka žienka - zlatučká, malé pivečko jujujuj a vyššie to už je ako challenge pre mňa
Bože,príliš to zovšeobecnujete,hlavne na výšku a svaly, a potom nečudo,že ženy chcú hollywoodskych hercov D hlavne na slovensku...keď som bol v kanade,tam až toľko neriešili,či chcú supervysokeho alebo supersvalnateho, ale či si aj normálne sadnú,a ci ten chlap má aj reálny záujem,nie že berie ženu ako ďalšie číslo do štatistiky..tu na sk pozorujem,že ženám je zväčša jedno,či ten ballic ju naozaj chce a koľko dievčat báli paralelne s ňou, hlavné, že sa môže s ním pochváliť pred inými..jak by chlap bol módny doplnok či čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
tym chcem povedat, ze si to prilis zaskatulkoval (a anketa ma 10 moznosti)
199 cm? ooooooooooo to zaujme každú 156 cm žienku !
A k teme - 2metre a chudy. Nie namakany, ale prirodzene chudy. S ramenami. A blondavy najlepsie
nerobim si statistiku tak neviem
Hej všimla som si ze aj ty mas crushe na nadpriemerne vysokých
Výškovo mi to je v podstate jedno, len by menusel mať 2 metre alebo byť nižší ako ja postava taká priemermá..
a co ja viem, ono je to jedno v podstate, ked je to fajn cloviecik a chemia sedi
Ja som na výšku u mužov tiez uplne chora chodim a v hlave metrom filtrujem vhodnú výšku
ako bŕŕŕŕ! Ja mám s opätkami do 160 a vždy som mala do 2 metrov cca . Nezaviď!
noo a vysokí chlapi sú naj ! :happy: môj má cez dva metre a je to pecka!
@barb @girl19955 som rada ze nie som sama s touto uchylkou
@airotciv nezavidim, viem si zohnat aj ja! ja len ze naco je tebe 2m, ked pre teba je aj 185cm rovnako obri ako pre mna 2m
No dobre, môžeme urobiť kompromis na 185 - 190!
"Načo" je mi..tak na čo aj tebe Tak isto to vnímame, len sme neporástli
takže 3, ale s vyvinutými dolnými končatinami
Ale nepáčia sa mi možnosti!
a moze byt aj chudy aj plysovy macik to mi je jedno
a svaly ma hadam kazdy chlap na to mate testosteron dpc bicepsyyy a chrbaaat a och no
inak je dost atraktivne ak neni kokot ale to sa tazko zhana
Ja som nizka, takze sa mi pacia vyssi chlapi odo mna, najlepsie ked nie su nejaki vychrtli a maju aj trochu tej svalovej hmoty a ramená.
Moj priatel je moj ideal, je vyssi a nienje vychudnuty, ale ani nejaky schwarzeneger, taky zlaty stred.premna.
ale proste si myslim, ze chlap nema mat komplexy z vysky, lebo to nema ani nic s atraktivitou, ked sa bavime o tej vonkajsej schranke...skor by mi vadilo byt nizkou zenou, lebo na zene su najkrajsie dlhe nohy a tym padom ich nema a chlapi zase dlhe nohy nepotrebuju
@melancholik aj tak častokrát majú baby chalanov, ktorí nemusia byť úplne podľa ich ideálov ale aj tak sa im páčia .. viem podľa seba.. veď čo urobím, keď ho ľúbim??
kedže ja mám 174cm a chcem pri chlapovi nosiť opätky !!!
- postava, stredne atleticka proste nech nie je špáratko s ceskankovým zadkom ale nech má dáku ľight formu nech ma aspoň trošku rajcuje ked nemá tričko.
ked hovoríme o telesnom ideály...
proste nie takéto
NAKLONUJTE HO!!!