Ehm. Jediné na čo by som sa dala nahovoriť by bolo nadvihnutie očných viečok (lebo sú také divné a vekom budem mať oči ako obrátený číňan) a nastrelenie ďalších vlasových cibuliek.
Na raťafák som si už zvykla a s postavou som v podstate spokojná, aspoň môžem spávať pohodlne na bruchu
ja mám ideálnu postavu a bodka na moj tobogánovitý nos som hrdá a väčšie prsia nepotrebujem.... maximálne tak vlasy nastreliť ale to by som si zasa pripada.la strašne vypelíchaná
No viem, že kopa vecí sa dá robiť aj bez rezania, ale býva to drahé, keby som bola milionár a chcela by som to, tak pokojne, aj by to nebolo nejaké škodlivé.
Taaakže, začala by som nosom (zmenšiť), potom by som pokračovala liposukciou, chemický peeling (ten si dám na 100% spraviť) a keby som bola moc stará a škaredá, tak by som asi isla na botox alebo kys. hyalurónovú
no dobre..zacnime trba vieckami, vlasmi, nechtami...prejdime na prsia, brucho...predlzit nohy, upravit chodidla...co som este zabudla? ach mozno odstranit pehy...no a dalsia umela kraska je na svete
co ja viem. ak by sa mi stala nejaka nehoda, alebo co, tak by som na plastiku sla. ale napriklad zvacsit prsia, ci nabotoxovat pery, to by ma nikto nedonutil.
Dnes som srandovala, že trochu si zväčšiť hornú peru, lebo mám také hnusné malé tenké ústa ale potom mi došlo, že keď mi dajú dole strojček, budem sa vkuse škeriť tak mi to bude tak či tak jedno
ja by som veru na plastiku nešla, a ani sa mi to nepáči, ak si dá ženská trebárs zväčšiť prsia a pritom ich má úplne v pohode..proste že to spraví len preto,aby mala 5ky a vozila si ich na táčkach..plastiku podporujem iba v prípade nejakej telesnej anomálie, ak to žene psychicky alebo zdravotne pomôže tak nech sa páči..
fuh,neviem. na jednej stra je to hrozne ako sa niekto neboji zasahovat dosvojho tela...a na druhej strane,ked mam kese,preco nie? ale asi by somn v poslednej chvili zdupkala...ja som si uz na seba zvykla..ozno ked budem stara a skarada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Na raťafák som si už zvykla a s postavou som v podstate spokojná, aspoň môžem spávať pohodlne na bruchu
možno že keď bude mať 30 tak poviem že chcem takú plastiku alebo onakú ale podľa mňa to nehrozí
čiže nič!
takže keď tak len niekedy v pokročilom veku nadvihnúť viečka padnuté.
chcela by som mať pehy - ale to sa asi nedá spraviť
pre krásu sa netrpí. resp. pre tento typ "krásy" by som neobetovala absolútne nič.