holky 10-15 minut? trapas este som nemal holku ktorej by stacilo tak malo DD cisty sex tak hodina co poznam kazdu a nie 10-15 minut ak taky dlhy je tak hned chce druhe kolo
@method treba vediet narabat z puckov a nebude ju to boliet a nemate pretahovat 14 rocne treba vediet nazhavit zenu a nebude ju nic boliet to sa mi este nestalo vlastne stalo ale to bolo po 3 a pol hodine sexovania bez prestavky
silne individualne a zalezi na vela faktoroch .. ak dievca po niekom tuzi a "ulovi ho" a je nadrzana tak pri prvom sexe staci fakt malo v klude aj 2 minuty, samzorejme aj panko musi mat nielen dlzku ale najam hrubku spravnu ..
@Xennus no ked zacnes jazdit na sucho a caja uz davno na teba nema chut tak sa necuduj ze ju to boli D ti kludne poviem kamosky co mali 5-6 hodin sex a nebolela ich ak ju drziz nazhaveny tak nema preco vyschnut a zacat ju boliet LOL ze po hodine ju ma boliet DDDD
@24 neviem ako ty ale caja pri sexe sa nezuzuje ked uz takze neviem aky tlak pinda sa prisposobuje ak neni dajaka panna tak jasne ze hodinu nevydrzi ak je dostatocne vlhka mozes sekat aj 6 hodin ale to ta uz bude boliet ale hodina hodina a pol je normalny cas na sexovanie tym ktory staci 10-15 je trosku odveci to neni milovanie ale iba sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ano hodinu..ale s predohrou..
u mna je to tak ako hcem ja chcem vydrzat polhodinu vydrzim,cem sa sprvit do 5minut tak sa spravím
presne tak
sa vytahujes? ako trapaaaaas xD
@14 vobec nejde o hrubku a dlzku