inule som mal rozhovor s kamaratkou a ta povedala ze baby nechcu ani nejakeho nadrzanca a ani nejakeho co im bude stale rozpravat ako ich lubi, tak akeho vlastne chcete?
neviem ako ine ale ja by som chcela chalana ktory by bol sam sebou vedel by mi povedat milujem ta mal svoje zaujmy travili by sme cas spolu ale aj kazdy zvlast a hlavne mali aspon nieco spolocne
Pozri, prílišní romantici často vyznejú ako vtierky. Nemyslím tým, že by nemal mať romantické predstavy, ja nepredstieram, že ich tiež nemám, ale stále hovoriť, ako tú babu ľúbi, ako prenho veľa znamená, ale stále, dokolečka, je dosť na nervy a máloktorá baba to dlho vydrží. Nejaká rafinovanosť, nie? Vždy poteší, ked chalan povie "ľúbim ťa", ibaže nie, ak to hovorí stále a pri každej príležitosti, a pod pojmom "prílišný romantik" si predstavím niečo na ten spôsob.
"..čo by jej dával všetko.." - hej? lenže prílišný romantik má práveže často inú predstavu o tom, čo tá baba chce. Trošku voľnosti, možnosti dýchať a tak
môj názor, nie som odborník, čiže viac-menej dohady..
nooo šak proste nie brutal nadržanec ale presne nie taký drblý...taký stred...tak chalan nenadržany byť nemôže ale nie príliš...a občas povedať "ľúbim ťa" nie je odveci
ked je moc nadrzany, mame pocit, ze sme len kus masa a urcene len na to.
ked je moc mily/dobry/romanticky/z duse nas miluje, tak sa stava, ze to omrzi, proste ti zacne byt protivny, otravny. ked stale vies kde je a co robi, prestane byt zaujimavy a zahadny. ked vsak len obcas sa neozve ked povie, alebo nie je online, ked ho cakas, zacnes nad nim rozmyslat a neberies ho ako otravnu samozrejmost
rozhodne chcem takeho aby ma uprimne lubil a nech je aj romantik ... nie ziadny chvastun a podobne mile osoby .... taky ktory bude verny a nebude mat sladke reci ale aj ciny !!!
baby nevedia co chcu.. teda vacsinou. Raz sa nam zapaci taky, potom zase iny. Ved to sa neda presne urcit - musi byt taky a taky, ineho nechcem.. proste neda sa, tak to uz konecne pochopte a nerieste v tolkych forach co kto chce, ked kazdy chce nieco ine, aky je ideal, ked pre kazdeho je ideal niekto iny.. atd.
Proste toto nema konca.. ved kazdy z nas je iny a na toto fakt neexituje presna encyklopedicka odpoved.
najlepsie je aj aj ...... keby bol aj romantik ale zas ani trocha uchylnosti nezaskodi....ved skor mu uveriis ze sa mu nejaka cast tvojho tela paaci ked ta za nu chytii ako ked ti ju len pochvaali
8 znudit sa romantiko? odpoved: asi to ze je k nam az taky dobry ze buds mat pocit ze si to ani nezasluzs a vyuzivs ho alebo ako keby si mu bola zaviazana ze sa nemozes s nim pohadat bo ti vyhodi na oci co vsetko pekne pre teba spravil aspon ja by som kvoli tomu nudila a lakla takeho romantickeho chalana
moj typ ale vysvetlenie zlaty stred: povedat lubit v pravych chvilach(bud tym potesit utesit a niekdy prekvapit) a byt chalanom teda ze ma aj nadrzane myslienky(ale vsetkeho vela skodi)lebo keby nebol tak by potom nebol rozdiel medzi babou a chalanom .......fuha tolko som ani necela napisat ale ked sa dari tak sa dari
@31 ze baby proste chcu takeho chalana co robi nieco "zle" bud pije, fajci, fetuje ci hazardne hry...taky co by nerobil ani jedno z uvedenych by bol nezaujimavy a moc dostupny ci nie?
32: tak to je blbosť čo si teraz napísal, lebo za to, že ty si niečo také myslíš, to neznamená, že si niečo také myslia aj baby... teda napríklad ja osobne. Teda ja sa pozerám na iné kvality chalanov, a nie na to, či má auto, alebo čo si uviedol vyššie...
@32 urcite nie, poznam par chalanov ktori nerobia nic zle, ale zaujimavi urcite su, a to ci je dostupny zavisi len od neho, nie od toho ci robi "zle veci", aj ked nechapem preco by sa mal chlap hrat alebo byt nedostupny..
Pre každú je iný dobrý... Jeden môj kamarát zas chce len tučné holky a to nemusí znamenať, že každý ich má chcieť preto... Takže je to individuálna vec...
@5 nic o mne nevies tak sa nerob velkym frajom ze ako vsetky v mojom veku hej?...a okrem toho to nebolo myslene proti tebe..proste ti povieme akeho chalana chceme a ty budes aj tak nasraty..tak naco pisat..
no co kazda chce ineho ja napr takeho no moze pit fajcit no to nemozem zazlievat lebo aj ja si niekedy vypijem takze v pohodke nech je mila no zasa nie az velmi lebo to mi lezie potom na nervy a ze nejaky nadrzanec?tak kus horkosti v krvy nie nejak poleno to beriem lebo to by bol sexo nicom nuda a tak aj vsetko som energicky clovek neznesiem nudu takze no
takzeho,ktory v dobru chvilu ked treba podrzat bude mily a bude vedíet pomoct,ked bude treba bude ju vedeit ochranit..bude mily a bude jej hovorit ju ma rad..ale nie stale!!!!!a bude ju hnevat ked bude treba ale potom sa to da vsetko do poriadku...a skratka..asi sam sebou
Čo ja vám viem, ja mám skôr taký pocit ze nejde o nic konkretne vlastne, mam pocit ze kamosi co s niekym chodia, nerobia nic extra su uplne normalni.. Nerobia moc picoviny, vedia sa pri babe spravat a vedia kedy co povedat a spravit tak aby sa nic nedojebalo, ked si padnu do oka tak to je v pohode, a dalsia vec, myslim ze dost zalezi na povahe, treba mat fajn povahu resp. aspon sa naucit kontrolovat velmi negativne vlastnosti tej svojej.
myslim, ze budem hovorit za seba... nie je to o tom ci je taky alebo taky..to si clovek ani nevsimne na zaciatku..proste musi prist, zaujat a ostatne sa necha tak...cize tak nejak...ale myslim ze ten romantik by ma ubijal viac ako ten nadrzanec cize asi ani jedno..alebo obe s mierou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@2 co mas proti mne? tak ale decko ma nemoze urazit, chod sa najebat a kurvit ako ine baby v tvojom veku a nespat mi diskusiu tvojimi recami odveci
@3 to je jaka?
niektorej vyhovuje aj ten nadrzanec(poznam taku ), alebo prilisny romantik(ale taku asi nepoznam)
aj keby je chalan sam sebou stale nadrzany ci romanticky?
"..čo by jej dával všetko.." - hej? lenže prílišný romantik má práveže často inú predstavu o tom, čo tá baba chce. Trošku voľnosti, možnosti dýchať a tak
môj názor, nie som odborník, čiže viac-menej dohady..
ked je moc mily/dobry/romanticky/z duse nas miluje, tak sa stava, ze to omrzi, proste ti zacne byt protivny, otravny. ked stale vies kde je a co robi, prestane byt zaujimavy a zahadny. ked vsak len obcas sa neozve ked povie, alebo nie je online, ked ho cakas, zacnes nad nim rozmyslat a neberies ho ako otravnu samozrejmost
Proste toto nema konca.. ved kazdy z nas je iny a na toto fakt neexituje presna encyklopedicka odpoved.
moj typ ale vysvetlenie zlaty stred: povedat lubit v pravych chvilach(bud tym potesit utesit a niekdy prekvapit) a byt chalanom teda ze ma aj nadrzane myslienky(ale vsetkeho vela skodi)lebo keby nebol tak by potom nebol rozdiel medzi babou a chalanom .......fuha tolko som ani necela napisat ale ked sa dari tak sa dari
a to, kedy je chvíľa na ktoré, musíš proste vycítiť. alebo holku šikovne vmanévrovať do tej nálady, ktorú máš momentálne ty
(snáď tento môj koment určitá osoba nenájde, a ak áno, snáď sa nenaštve a pochopí a odpustí, veď ona mi to robí tiež...)