Preco baby chodia so starsimi viac nez s mladsimi?
Zdravim, nechapem jednu vec preco baby radsej randia so starsimi chalanmi nez s mladsimi, priklad mne sa pacia starsie baby a preto mam len velmi malo sanci na vaznejsi vztah, pretoze ma ziadna nepovazuje za plnohodnotneho no rozumiete tomu???
Ja tomu celkom dobre rozumiem.Keedze je dokazane,ze zany dospievaju skor-spychicky,tak je normalne ,ze si hladaju niekoho na svojej urovni a tym padom viac inklinuju k starsim muzom.Dalsia vec je,isty pocit bezpecia a zaistenia,ktori tito muzi dokazu-povacsine poskytnut.Samozrejme tym netvrdim,ze mladsi chalani to nedokaze,ale ked sa na to pozrieme realne,je to tak.
Mne sa tiez paci dievca o 2 roky starsie, a zda sa mi, ze prave preto moc nemam sancu, co fakt nechapem. Podla mna v mojom veku uz 2 roky hore-dole nie su podstatne Len ako jej to vysvetlit
a co ked ja patrim k tym par vinimkam? Ja neviem ci sa im nepaci ze som pozorny, rad sa porozpravam(take dlhsie debaty), sem tam nejaky darcek,ja neviem romantici to maju v dnesnej dobe tazke........
Keď 16stka povie, že starší je lepší lebo má viac rozumu a je skúsenejši, tak nevie čo hovorí a je naivná. Taký chlap presne vie čo chce a väčšinou to nemá nič spoločné s láskou, česť výnimkám. Je síce pravda, že dievčatá dospievajú skorej ako chlapci, ale ich psychické dospievanie má ešte ďaleko od vyzretosti. Dievča dospieva po psychickej stránke skôr predovšetkým citovo, teda s porovnaním s jej rovesníkmi opačného pohlavia má v ich veku iné nároky na vzťah ako oni. Chalani chcú mať vzťah skôr zo zvedavosti, baby z lásky. Lenže práve ten ošial zamilovanosti dokážu niektorý starší chlapi veľmi dobre využiť. A naivné dievča si myslí, že je s ňou z lásky, ale väčšinou to tak nieje. Veď sa priznajte, koľké máte s takými "staršími" chlapmi skúsenosti, ktorí sa s vami vyspali a potom vás opustili, alebo ste ich jedného dňa zazreli s inou, či poprípade ste sa stali obeťou stávky...
To Myr3c: pre mna je starsi ...aspon takych 20...mozno 18.. viac rozumu...ale aj to je len individualne, lebo niektory 20 rocny sa spravaju ako totalne deti..
=D =D kukulka bola najlepsia =D mm keby to powie nejaka 20 rocna tak nepowjem ani slowo, ale 13 rocne decko co ani kkt w ruke nedrzalo, tak to uz je fakt sila..
Podla mňa je normálne ked baba chodí s mladším samozrejme záleži na tom aký je tam rozdiel ja tiež chodím s mladším chalanom skoro o rok a veľmi dobre nám to klape a poznám pár kde je žena staršia o 6 rokov a sú spolu už dobre dlho. Ja to ani niako nevnímam že mám mladšieho chalana, ešte sa mi aj zdá že je lepší ako ktorý koľvek starší chalan.
Nikol, inak ako mas pravdu, starsi = viac rozumu. Preto ja zas chodim von so starsimi a nie s 16-kami - Nic v zlom, krasny vek. Len prave v tomto veku dievcata nevedia, co vlastne chcu. Resp. si myslia, ze to vedia: vsetky chcu vysokeho starsieho sportovca s tehlickami na hrudi Ale ked dospeju, tak z toho vacsina vyrastie a ziastia, ze sua j dolezitejsie veci
amande to podla mna vystihla dobre... a ked sa už dievčatu páči mladši chalan, tak potom má možno aj výčitky svedomia, že čo na to povie okolie... ani nie tak u chalanov, ako u bab.. tie sproste reči, že bože, nevieš si zhrabnuť staršieho? a tak... to neni bohviečo... a aj tak je to cele hlupe, povedať si ja chcem chalana, čo bude mať 18 a vyššie a maximalne 20 alebo čo... povedať si to môžu, ale aj tak za nich rozhodne srdce...
a neviem, kto to tu povedal, ale nie všetky 16-ky sú také isté... väčšina je čupiek, lebo sa chcú vytiahnuť medzi babami, že akého ony majú skuseneho a tak... ale nájdu sa vynimky, čo povedia, baby ja som s nim šťastna a je mi jedno ako vypada, kolko ma rokov alebo kolko ma penazi, pretože ho mam rada takeho, aky je
nesuhlasim s putziqom.. nemusi to byt vzdy tak moj partner je starsi o 14 rokov a vsetko normalne klape uz treti rok sice teraz mensia kriza ale zas bez toho by to bol asi zvlastny vztah.. a poznam vela muzov co taki nie su ze pouziju a odhodia...
starsi muzi ma praveze pritahuju svojou vyzretostou tym ze vedia co chcu vedia to dosiahnut a celkovo vedia uz co to o zivote o svete. mam si s nimi viac co povedat..
ale ide aj o skusenosti a zazitky predsa nie? ak clovek prezije urcite veci v zivote a ma prilis mlady vek na to a zvladne to tak potom ho napriklad nemusi bavit sa s rovesnikmi a takymi randit ked si s nimi nema co povedat...
alebo dalsia varainta je ze napriklad mladsi muzi ma nepritahuju trebars aj taka je moznost predsa. ked vidim nejake 22 alebo 23 rocne "ucho" ak to tak mozem nazvat tak ma nevie nejak oslovit a sexualne ma vobec nepritahuje.. ale ked vidim nejakeho "normalneho dospeleho" chlapa co vyzera ako muz a nie ako stredoskolak tak to sa mi paci..
a nemusi mat tehlicky na bruchu a vyzerat ako neviem kto .. aj take nieco tu tusim bolo spomenute ale o to vobec nejde...
aspon moj nazor,.. nemusi to platit na vsetky baby ale zase vynimky tiez existuju..
Werunka175:Ženy dospievajú skôr po stránke fyzickej so psychikou to často nemá nič spoločné. Poznám 13tky ktoré majú väčšie poprsie jak veľa mojich spolužiačiek, ale stačí aby otvorili ústa a máš to tu. To isté platí aj o 15tkach ktoré si myslia, že je neviem aká hrdinka pred spolužiačkami keď má staršieho frajera cca 20-30 ročného. Podľa mňa sa len popáli na vlastných chybách Putziq to tu už vysvetľoval ja sa tým ďalej zaoberať nebudem.
Mám 18 a nerobilo by mi problém zbaliť 14-15 ročnú holku hovoriť jej áno ľúbim ťa, nikoho som nemal tak veľmi rád, veľa pre mňa znamenáš atď-len preto aby som si zajebal. Ale nie som kkt. Za partnerku mám svoju rovesníčku a všetko klape.
NEJDEM HOVORIT KECI ALE MOZNO TO BUDU LEN SLOVA DO VETRA KVOLI PENAZO ALEBO KVOLI TOMU ZE SU SKUSENEJSI ZENY MAJU RADI CHLAPOU A CHLAPI MAJU RADI ZENY MI NEMOZEME BEZNICH A ONI BEZ NAS TAK TOTO JE MOJ NAZOR.
starsi je lepsi, plati to len do urcitecho veky, povedzme do 20, potom moze byt rozdiel aj 5 rokov
viete preco su medzi teenegermi starsi lepsi? Lebo starsi je skusenejsi ( jak hrom ale sak budis, odomna su skusenejsi uz aj 13 rocny chlapci)
ale tak ak sa pytas preco uz 15stky chodia s 20 rocnimy tak tak ti napisem dovody (samozrejme myslim aj tie 16, 17, 18 stky ked chodia z 'muzmi' nad 18/20
Tak za prve a najdolezitejsie, je to dospaly chlap ktory zaraba, a zeny su funancne zavysle, ktora zena by si uz len vybrala chlapa ktory by jej nekupil listok do kina a 'velke kombo', radsej si vyberie chalana ktory ju pozve do restauracia ako chalana ktory ju kazdy den zoberie na zmrzku
radsej si roberie chalana ktory ju vecer domov hodi autom miesto toho aby sa sama vlacila nočákom
radsej si zoberie hlapa ktory uz nieje v puberte
a samozrejme si radsej zoberie chalana ktory NIEJE ako jej spoluziaci, vsak kazdy vie ze sa na zakladke, aj na strednej vsetci chlapi blaznia, a ona hned hodi vsetkych na rovnake smetisko, povie si ach tie deti, bla bla bla
a pritom nikdy v zivote nemala sebe rovneho chalana
zamosrejme toto vsetko plati podla toho aka pekna je dotycna
samozrejme ze kralovna krasy, modelka, beautiful caja a cojaviem co sa nebude zahadzovat zo ziadnym chalanom ktory je od nej starsi iba o 5 rokov, ked moze mat vsetko to horepopisane
potom je skupina peknych (ale nie z tych co vsade vytrcaju) proste pekna, je takych vela, no ony si najdu maximalne o 2 roky starsieho, lebo na inych svojou krasou nemaju (23 rocny si povie "naco budem chodit z takou peknou babou ked mozem mat hentaku mrte jebanu')
no a potom si tie ktore neboli obdarene krasou, tym je jedno kolko rokov bude mat ten ich chalan, hlavne ze nejaky bude
k tejto teme si prestudujeme napriklad vstah Branislava zahradnika A M sindlerovej, 10 rocny rozdiel ci kolko, no nech mi ta pipka nehovori ze na zaciatku nemyslela len a len na jeho tucne peniaze.
Po celom svete to je, a vzdy ide o to 'co mi in moze ponuknut, a co mi ten nemoze ponuknut'
ale k tomuto treba povedat ze v 25ke, tridsiatke vam uz bude jedno kto ma aky vek (pokial uz nebude na dochodku)
nj uz tu bolo povedane ze hoky chcu nezavisleho, ktory ma auticko a nemusi sa pozerat do penazenky ci mu ostalo dost aby zapltil ucet.presne jak sa vyjadril red-hawko.sakra to je strasne aki su ti ludia ked im zalezi prachoch a nie na ludoch.
ale existuju vynimky co sa buchnu aj do mladsieho ktory uz ma nejaky ten rozum a sprava sa zodpovedne.
Jakub velky, zeny radsej randia so starsimi pretoze, starsi chlapi su skusenejsi, vedia presne co od zivota a dotycnej baby chcu. Uz maju co to za sebou a teda ak ich pozorne zena studuje, pouci sa.
Putzig, vobec nesulhasim. Teda aspon v mojom pripade to ani raz neskoncilo tak ako si to opisal. A to som so starsimi radnila od nepamati... vlastne odkedy som zacala randit. A ani raz sa so mnou nerozisli, nevyuzili alebo ma mali len na sex. Za prve, ten sex nedostali... teda vacsina. Skor boli so mnou lebo som do ich zivota priniesla taku sviezost. Nebola som naivka, ktora verila, ze ju budu milovat do konca zivota alebo tak. Cize ja mam so starsimi muzmi len dobre skusenosti. Mozno som len jedna z mala.
S mladsim som mala vztah len RAZ. A aj to bolo asi vela. Vztah nevydrzal, lebo bol nezrely, nerespektoval ma ako osobu, ktora ho miluje. Bol prilis naivny a hlupy. Tak asi tak.
Na druhej strane existujú chlapi (starší), ktorí si jednoducho na vzťah zo seberovnou ženou netrúfajú, také nezrelé typy, ktoré môžu mať úspech iba u mladších, lebo tie nemajú také požiadavky (aj sexuálne) ako by mala staršia zrelšia žena. Ženy totižto sú na vrchole svojich sexuálnych síl až po 30tke, kdežto muži už po 30tke upadajú, tí sú najvýkonnejší do 30tky. Preto je mnoho starších žien, ktoré majú o dosť mladších frajerov a naopak starších mužov, ktorí majú neraz partnerky, ktoré by im mohli byť dcérami. Tak to proste je, starší muž na zrelú ženu jednoducho nestačí. Žena po 30tke resp. po 40tke naberá druhý dych, muž ten už je dávno za horizontom...samozrejme česť výnimkám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale vsetko je len o laske a ta je dolezitejsia ako vek...
Putzig to wystihol najlepsie..
a neviem, kto to tu povedal, ale nie všetky 16-ky sú také isté... väčšina je čupiek, lebo sa chcú vytiahnuť medzi babami, že akého ony majú skuseneho a tak... ale nájdu sa vynimky, čo povedia, baby ja som s nim šťastna a je mi jedno ako vypada, kolko ma rokov alebo kolko ma penazi, pretože ho mam rada takeho, aky je
starsi muzi ma praveze pritahuju svojou vyzretostou tym ze vedia co chcu vedia to dosiahnut a celkovo vedia uz co to o zivote o svete. mam si s nimi viac co povedat..
ale ide aj o skusenosti a zazitky predsa nie? ak clovek prezije urcite veci v zivote a ma prilis mlady vek na to a zvladne to tak potom ho napriklad nemusi bavit sa s rovesnikmi a takymi randit ked si s nimi nema co povedat...
alebo dalsia varainta je ze napriklad mladsi muzi ma nepritahuju trebars aj taka je moznost predsa. ked vidim nejake 22 alebo 23 rocne "ucho" ak to tak mozem nazvat tak ma nevie nejak oslovit a sexualne ma vobec nepritahuje.. ale ked vidim nejakeho "normalneho dospeleho" chlapa co vyzera ako muz a nie ako stredoskolak tak to sa mi paci..
a nemusi mat tehlicky na bruchu a vyzerat ako neviem kto .. aj take nieco tu tusim bolo spomenute ale o to vobec nejde...
aspon moj nazor,.. nemusi to platit na vsetky baby ale zase vynimky tiez existuju..
Don_corleone: Ten wyrok bol perfektny skoda ze aj prawdiwiy =D
heh aj by som sa wyjadril k teme, ale nic ma nenapada, takze ako wzdy suhlasim z 1kou - 36 =P
starsi je lepsi, plati to len do urcitecho veky, povedzme do 20, potom moze byt rozdiel aj 5 rokov
viete preco su medzi teenegermi starsi lepsi? Lebo starsi je skusenejsi ( jak hrom ale sak budis, odomna su skusenejsi uz aj 13 rocny chlapci)
ale tak ak sa pytas preco uz 15stky chodia s 20 rocnimy tak tak ti napisem dovody (samozrejme myslim aj tie 16, 17, 18 stky ked chodia z 'muzmi' nad 18/20
Tak za prve a najdolezitejsie, je to dospaly chlap ktory zaraba, a zeny su funancne zavysle, ktora zena by si uz len vybrala chlapa ktory by jej nekupil listok do kina a 'velke kombo', radsej si vyberie chalana ktory ju pozve do restauracia ako chalana ktory ju kazdy den zoberie na zmrzku
radsej si roberie chalana ktory ju vecer domov hodi autom miesto toho aby sa sama vlacila nočákom
radsej si zoberie hlapa ktory uz nieje v puberte
a samozrejme si radsej zoberie chalana ktory NIEJE ako jej spoluziaci, vsak kazdy vie ze sa na zakladke, aj na strednej vsetci chlapi blaznia, a ona hned hodi vsetkych na rovnake smetisko, povie si ach tie deti, bla bla bla
a pritom nikdy v zivote nemala sebe rovneho chalana
zamosrejme toto vsetko plati podla toho aka pekna je dotycna
samozrejme ze kralovna krasy, modelka, beautiful caja a cojaviem co sa nebude zahadzovat zo ziadnym chalanom ktory je od nej starsi iba o 5 rokov, ked moze mat vsetko to horepopisane
potom je skupina peknych (ale nie z tych co vsade vytrcaju) proste pekna, je takych vela, no ony si najdu maximalne o 2 roky starsieho, lebo na inych svojou krasou nemaju (23 rocny si povie "naco budem chodit z takou peknou babou ked mozem mat hentaku mrte jebanu')
no a potom si tie ktore neboli obdarene krasou, tym je jedno kolko rokov bude mat ten ich chalan, hlavne ze nejaky bude
k tejto teme si prestudujeme napriklad vstah Branislava zahradnika A M sindlerovej, 10 rocny rozdiel ci kolko, no nech mi ta pipka nehovori ze na zaciatku nemyslela len a len na jeho tucne peniaze.
Po celom svete to je, a vzdy ide o to 'co mi in moze ponuknut, a co mi ten nemoze ponuknut'
ale k tomuto treba povedat ze v 25ke, tridsiatke vam uz bude jedno kto ma aky vek (pokial uz nebude na dochodku)
ale existuju vynimky co sa buchnu aj do mladsieho ktory uz ma nejaky ten rozum a sprava sa zodpovedne.
pre istotu aby som nokoho neurazil
naozaj existuju vynimky, ale nieje ich vela
Putzig, vobec nesulhasim. Teda aspon v mojom pripade to ani raz neskoncilo tak ako si to opisal. A to som so starsimi radnila od nepamati... vlastne odkedy som zacala randit. A ani raz sa so mnou nerozisli, nevyuzili alebo ma mali len na sex. Za prve, ten sex nedostali... teda vacsina. Skor boli so mnou lebo som do ich zivota priniesla taku sviezost. Nebola som naivka, ktora verila, ze ju budu milovat do konca zivota alebo tak. Cize ja mam so starsimi muzmi len dobre skusenosti. Mozno som len jedna z mala.
S mladsim som mala vztah len RAZ. A aj to bolo asi vela. Vztah nevydrzal, lebo bol nezrely, nerespektoval ma ako osobu, ktora ho miluje. Bol prilis naivny a hlupy. Tak asi tak.
Nech ziju starsi chlapi....