Už sa možno o tom kecalo, ale Birdz by mohol spraviť súťaž, kde bloggeri pošlú svoj svoj iba jeden najlepší príbeh, básničku, úvahu... a "Birdz vedenie" by vybraalo tie najlepšie a ponúklo by to vydavateľstvu. Možno by tá kniha mala veľký úspech. Možno
mna to tez uz napadlo.. lenze nemyslim ze je to len take jednoduche... ale dobry napad... a este jeden problem mylsim si ze by si tu knihu kupili hlavne birdzaci...
neprehanate to uz moc s tymi napadmi ? sry ale cely svet musi byt iba o birdze alebo co ? sa tu welice snazia byt nwm ake novinky a je to stale len horsie..hej hej teraz my seci vypicu**e lebo som sa opovazil skritizovat birdz
a este ma napadlo ze keby sa to vydalo... uricte by mali o niektorych, tych co by boli uverjneni, vydavatelstva zaujem... mozno by niekto vdaka birdzu rozbehol svoju karieru
@3 ale nahodou..ja s tebou aj suhlasim
pozri..ja si nemyslim ze by si to vela ludi kupilo... teda ja by som si to asi nekupila... hej, prelistovala by som si to v knihkupectve, pousmiala sa na tom a tym to konci...
myslim si, ze by to bolo zbytocne a hlavne neziskove...ved pekne blogy si mozes citat aj tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pozri..ja si nemyslim ze by si to vela ludi kupilo... teda ja by som si to asi nekupila... hej, prelistovala by som si to v knihkupectve, pousmiala sa na tom a tym to konci...
myslim si, ze by to bolo zbytocne a hlavne neziskove...ved pekne blogy si mozes citat aj tu