ako ste sa dostali k birdzu? a prečo prave birdz? priznam sa že mne ho odporučila kamoška, uplnou nahodou mi poslala link na svoj novy vytvor a tak som sa tu regla, čiže viac-menej to bola tužba blogovať, hoci som sem asi 10 mesiacov nechodila
Čítal som na nejakom blogu recenziu o inej televízii - už ani neviem čo to bolo - bolo to strašne dávno - to som ešte ani doma internet nemal. Potom som tak raz za mesiac zašiel na BIRDZ - vtedy sa tu ešte nedalo registrovať.
Potom dlho nič a nič - som na to aj zabudol.
A potom v jednom čísle PC Space-u bola recenzia BIRDZU kde sprdli BIRDZ časák že v polke roka 2007 je tam najnovší článok z januára A tak som sa tu regol...
som hladala dačo na googli a nejak som natrafila na birdz ...najprv ma tu tu veľmi nezaujalo ale keď ma sem googli hodil už druhýkrát tak som si pomyslela že sa tu regnem ale neplánovala som sa tu dlho zdržať ale nakoniec som tu odvtedy a páči sa mi tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a vzdy som sa na birdz dostal v podstate len kvoli slovenskemu sexu.. alebo webkam..
proste birdz je strasne moc zaindexovany..
tak ze, regnem sa zo srandy, a ono tu je sranda
Potom dlho nič a nič - som na to aj zabudol.
A potom v jednom čísle PC Space-u bola recenzia BIRDZU kde sprdli BIRDZ časák že v polke roka 2007 je tam najnovší článok z januára A tak som sa tu regol...