Každá blondína má vlasy nafarbené na blond, teda myslím si. Také výrazné, pekné blond vlasy nie sú prirodzené, alebo ? ... Väčšinou vídam baby s blond vlasmi ktoré neverím že sú prirodzene takto blonďavé. Neviem, Nie je vám vaša blond farba dosť dobrá?
aj ja mam kamaratku co ma blond take, ze to vyzera ako melir, ze hore ma tmavsie trosku a potom jej to ide uplne do bielej to je prirodzene, to vytiahne tak slniecko
Je oveľa viac ľudí čo majú zafarbené blond vlasy, ako tých čo majú prirodzené.. A to preto, že väčšina dospelých má už iba zriedka blond vlasy.. to býva hlavne u malých detí, a časom im takmer vždy stmavnú..
A preto už ani ľudia nevedia ako prirodzené blond vlasy vyzerajú (hlavne v tejto dobe, keď proste je táto "umelá blond" v móde, a každá druhá baba má také..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ked sa to tak vezme tak aj moj frajer ma cez leto take
A preto už ani ľudia nevedia ako prirodzené blond vlasy vyzerajú (hlavne v tejto dobe, keď proste je táto "umelá blond" v móde, a každá druhá baba má také..)