O čo ide chalanom, keď chodia s dievčatami? Ide im o lásku? O sex? O zábavu? Zahrávajú sa s citami dievčat? Máte i vy s tým skúsenosti? Stalo sa i vám, že vás chalani len využívali a nebrali vás vážne? Sú prečo sú chalani sú také svine?
Áno, keď sa nad tým tak zamyslím, mám skúsenosti s tým, že chalani chodia s dievčatami.....
Napíšem ti niečo prevratné. Niektorým ide o lásku, niektorým o sex, niektorým o zábavu. Ale všetci sú aj tak svine, lebo sa nechovajú rovnako a nemôžeš tak na nich hodiť všetku vinu....bastardi!
nechodím s nikým! nieje čas na lásku na sex už vôbec, na zábavu len málokedy a zahrávať sa z niečími citmi ma nebaví, proste, kamarátstvo stačí a hotovo, to nevyžaduje toľko času, na lásku ho treba viac a ten mi chýba!
vedel som ze sa to zvrtne na prečo su chalani take svine. Raz mi jeden poloopity neznámy na vlakovej stanici povedal ze zeny su také vyjebane kurvy pretoze muzi su takí vyjebaný kokoti.....odstupom času, na tom niečo bude.
svine?? za to ostatni slusni nemozu ze niekto chodi s blbcom ale fakt ja nechapem niektore kamaratky, preco chodia s takimi blbcami, zial im nemozem povedat pravdu o tich ludoch, nepatrim medzi ludi co ohovaraju, ale viem co dorabaju a tie kamaratky mi je luto..
Ta tema wow a co buducnost ludstva keby to bolo vsetko naopak? Ty si ale debil dievca neverim, ze sa vies este spytat hlupsiu otazku z tvojej mysle a ze mas 22. FAIL
@stastnyprinc , vieš prečo som dala túto diskusnú otázku? Založila som ju preto, lebo niektoré dievčatá sú sklamané, ako im im chalani veľmi ublížili, chalan len zvedie nevinne dievča vyspí sa s nou a čo potom. No, vy chalani ste svätci. A koho v stredoveku upalovali? Nie chapov, ale nevinne dievčatá a ženy. Dievčata a ženy nemali žiadne prava. Tak kto je tu obeť. Chalani alebo dievčatá? Vy chalani nehovorte, že vy ste obeť. Ale v skutočnosti to tak nie je. My dievčatka sme nevinné. Tak je to. Na vine ste vy chalani. A ani sa nečudujem prečo dievčata a ženy kvôli vám preplačú toľko sĺz a k čomu je to trápenie dobré? My dievčata chceme od vás chalanou počúvať tie pekne slovíčka ako sú: ľúbim ta a milujem ta, ale vy to hovorite ako s chupatej deky, alebo to nepoviete. To nie je blba otazka. To bolo určne pre dievčatá a nie pre chalanou. Chalani nikdy nerozumeli dievčatám.
@spidy v patnastich ide babam o peniaze aa to uz co bolo teraz nevravim ze to tak neni v inych vekovych kategoriach ale ked to povie 15 rocny chalan ci pána to uz vtedy vazne tie drogy skor
@spidy tak akoze ..kravina len niektore z nas tak ticho ! a vy chlapiska co?het chodite s babami skoro len preto aby ste si mohli vrznut(malinke vyynimky)..a co je pravdepodobnejsie ze najdes babu ktorej ide len o prachy ci hentakeho chalana? no noo schvalne
@meric166 chceš radu ??? tak sa s ňou bav aspoň niaky ten mesiac .. a ak si budete rozumieť tak sa na ňu vyser a po polroku ti sama napíše ... ale ja som zatial iba v tej 2. fáze, tak čo bude potom neviem
@spidy jasne ked sa neni na nic vyhovorit vyhovorme sa na vietor ! tak ale ta tvoja percentualna vec je uplne spatna ved to je uplna kravina ze baby su v tomto horsie nez chalani ..
uplne nemala chybu ta rada smerovana mericovi i ked ja to poznam uplne uplne opacne..
si sa mohol rovno spytat presne by som ti povedala ale jedna z nasledujucich bude aj taka ze bude rozmyslat a vo vynimocnom pripade jej to bude aj luto
@protessst ... že vyhovárať mne spolužiačka furt robí zle a len ja za to dostanem vynadané ... síce je pravda, že väčšinou začnem ja zabŕdať, keĎže už v škole nemám čo robiť .. ale aj tak !!!
njn vo výnimočnom prípade ... tak jej skoro každý lezie na nervy .. to len ja som "neutrálny" (jedno z mála cudzích slov čo ovláda, a ktoré som ju ja nenaučil ) .. ale však uvidím
a prinajlepšom ak to bude fungovať tak o tom napíšem knihu !!
Prečo ste takí šialene naladení??? ved normalne... preboha, nemozeme za to ze ste doteraz narazili len na je**utych chalanov, ktorym ide iba o sex atd... normalny clovek (ako ja - aspon myslim), rozumie tomu co robi, pozre sa na dievca vidi v nej skrytu identitu, zisti co je zac, a ked vy ste take sproste ze mu date, tak co sa potom cudujete?... ved keby ste chceli tak to ide aj bez sexu, vy hovada ! ! ! normalne, a laska ma ist zo srdca a nie zo sexu no nie?... laska je slovom, ktore uz pomaly nikto z vas nepozna ...
ja radsej sa k babe ani uz nepriblížim pod inou vecou než opýtania úľoh alebo niakych školských vecí od kedy som dostal 3. kopačky a to len kvoli nakym 9 ci co uz ma to ani netrappi
Chodia spolu, lebo je to vrodené, je to nádherný pocit keď idete z dievčaťom, alebo sa držíTE za ruky , bozkávaťe atď. Ja to neviem vysvetliť ale vy baby nás proste k sebe ťaháťe. JOJ ZAS SOM SA ROZPLAKAL, Neviem čo nad tým rozmýšľate nie sú všetci chtivý len po sexe.
v podstate máte všetci pravdu.. chlapci a dievčatá chodia spolu aby SA ĽUDSKÁ RASA NAĎALEJ ROZMNOŽOVALA. chodenie spolu -> laska -> sex -> dieta. a je to
Veď láska je len špinavý trik prírody ako dosiahnuť pokračovanie ľudského rodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
btw. ani ja to nechapem.. keby som chalan tak chodim s chalanom a ne s babou
@icefist svätá pravda!
napríklad @dudri je so mnou preto. a ešte preto, lebo otvárame banány za ten väčší dzindzík
nad 25 to je uz vaznejsie
Napíšem ti niečo prevratné. Niektorým ide o lásku, niektorým o sex, niektorým o zábavu. Ale všetci sú aj tak svine, lebo sa nechovajú rovnako a nemôžeš tak na nich hodiť všetku vinu....bastardi!
...... ale ne for
Na základe vonkajších aj vnútorných znakov odmietam svoju príslušnosť k bravčovému dobytku.
mne to neni zrejme tebe ?
no chalana to je jednoznačné .. ale my za to nemôžeme !!! to tie hormóny !! ..
no chalana to je jednoznačné .. ale my za to nemôžeme !!! to tie hormóny !! ..
uplne nemala chybu ta rada smerovana mericovi i ked ja to poznam uplne uplne opacne..
njn už som zistil čo je ďalšia fáza .. vysere sa na mňa
si sa mohol rovno spytat presne by som ti povedala ale jedna z nasledujucich bude aj taka ze bude rozmyslat a vo vynimocnom pripade jej to bude aj luto
njn vo výnimočnom prípade ... tak jej skoro každý lezie na nervy .. to len ja som "neutrálny" (jedno z mála cudzích slov čo ovláda, a ktoré som ju ja nenaučil ) .. ale však uvidím
a prinajlepšom ak to bude fungovať tak o tom napíšem knihu !!
@5g0ska suhlas..a najme stou poslednou vetou
Veď láska je len špinavý trik prírody ako dosiahnuť pokračovanie ľudského rodu