V zasade to ale nie je nic nemoralne ani nezakonne. Dalej si myslim ze hrdosti sa to absolutne netyka je to obchod nieco za nieco. Nevedel by si sa na seba pozriet do zrkadla keby si to robil.... nic nepochopitelne ani ja ale neodsudzujem ludi ktori to robia. Je to ich vec nestaram sa do ich zivota. Nema dovod ta to pohorsovat pretoze tvojej osoby sa to netyka.
@Pseudost lebo pekne holky za sex neplatia (sedliacky rozum) a nikto kto nie je pritahovany aj rovnakym pohlavim by nesiel proste by toho nebol schopny tiez to s hrdostou nijak nesuvisi.....
Mal som taku kamosku.... tiez som si najprv myslel ...... to je pod uroven,odsudzoval som takych ludi myslel som si ze ich zivotny styl hovori o ich charaktere.... omyl.... s charakterom to vobec nesuvisi je to len o tom ze bud toho clovek schopny je alebo nie je thats all. Inak fajn baba.
@Hluzar suhlas... vobec ludi co to tak robia neodsudzujem
ja sam by som si ale za sex nikdy nezaplatil, pride mi to take ubohe trochu, a nechat si zaplatit za sex... no poviem to tak ze len keby som s dotycnou do toho siel aj bez penazi, potom to zaplatenie bude len taky bonus
to mi chces povedat ze ti baba ponukla aby si s nou mal sex za prachy? tak toto ti nik neuveri. a co sa tyka toho azetu tak na sexzoznamke je dost nadrzanych muzov co to chcu. je tam aj dost zien ale tie na rozdiel od muzov nechcu sex. neviem naco tam vôbec chodia. toto fakt nepochopim. ved ked som na sexzoznamke tak to asi znamena ze chcem sex. alebo nie? zeny asi nechapu na co sluzi sexzoznamka. no ved viete co sa hovori. co ma p...cu nema rozum. to je raz pravda....
@Pseudos no ked pekne baby za sex neplatia a vysvetluje to preco nie si milionar z toho mi logicky vypliva ze spavas s peknymi babami ktore ti za to neplatia alebo som si to vysvetlil zle ?
Som toho názoru že si si fakt zodpovedal sám ako to už povedali predošlí komentátori. Ak majú radi sex tak prečo si neprivyrobiť a čo sa týka toho pocitu podľa mňa to nezáleží na tom či ti niekto za sex zaplatí alebo nie ak spíš (každý deň, týždeň) s niekým iným tak to je jedno či ti niekto zaplatí si myslím či?? Inak to je už skôr prostitúcia by som povedal a nie sex stretká za prachy. Tak potom si daj otázku prečo je najstarším remeslom na svete práve prostitúcia, žeby len pre sex??? Asi pre peniaze Inak sorry za minule vulgarizmy na tvoju adresu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@Pseudost lebo pekne holky za sex neplatia (sedliacky rozum) a nikto kto nie je pritahovany aj rovnakym pohlavim by nesiel proste by toho nebol schopny tiez to s hrdostou nijak nesuvisi.....
Mal som taku kamosku.... tiez som si najprv myslel ...... to je pod uroven,odsudzoval som takych ludi myslel som si ze ich zivotny styl hovori o ich charaktere.... omyl.... s charakterom to vobec nesuvisi je to len o tom ze bud toho clovek schopny je alebo nie je thats all. Inak fajn baba.
ja sam by som si ale za sex nikdy nezaplatil, pride mi to take ubohe trochu, a nechat si zaplatit za sex... no poviem to tak ze len keby som s dotycnou do toho siel aj bez penazi, potom to zaplatenie bude len taky bonus
Počuli ste slovo Pánovo.
Tak potom o čom vedieš diskuziu,moralizuješ tu a prečo odsudzuješ ostatných ked to isté robíš aj ty?