pretože ženy sú inštinktívne nastavené tak že prioritou je pre nich spoločenský status. v zmysle že ich vlastný. a vrámci toho v kombinácií s momentálnym názorom spoločnosti, nebyť povrchný dáva vyšší spoločenský status, čiže o sebe tvoria image že nie sú povrchné.
a zároveň sú ženy inštinktívne nastavené tak že prioritou u partnera je pre ne (okrem jeho genetickej vhodnosti) jeho schopnosť postarať sa o prípadnú rodinu. čo vrámci evolúcie dlho znamenalo silnú a dobrú fyzickú stavbu tela u chlapa, a vrámci toho aj výšku. a spoločenskoživotné pomery sa za posledných cca 500 rokov zmenili, že schopnosť postarať sa o rodinu už nie je synonymná so schopnosťou veľkých fyzických výkonov, ale evolúcia sa hýbe pomalšie, vrámci prinajmenšom desiatok tisíc rokov, čiže inštinkty skrz evolúciu ešte nestihli dobehnúť to aký je momentálny stav sveta.
mam 158, tak by som radsej mala niekoho kto ma aspon 175+ nech moje decko potom zdedi po nom tu vysku ale okrem vysky je to asi fakt jedno. nech je skaredy aky chce, ak si s nim budem rozumiet tak to bude pohoda
@ye6xncvl to je argument? že aby po ňom zdedilo tú výšku? ... To tak nefunguje... dediť môžeš aj po starých, prastarých rodičoch ... To že majú dvaja 150 a 150 neznamená že ich dieťa nebude mať 170
@wistingher esteze si tam napisal to dedit *mozes*.. pretoze hej, dedis aj po nich, ale nie pri kazdom potomkovi sa to prejavi .. predsa je len vacsia pravdepodobnost, ze sa vyssim ludom narodi vyssie dieta..
podla jedného exepláru súdiš všetky ja mam akože 158 cm, a ked sa mi dakto lubi tak kašlem na to, koľko meria, aj ked v mojom živote som chlapcov nižších odomňa stretla možno tak 2
Akože vzhľadom na to, že som dosť vysoká, tak asi by bolo komické, keby som bola s výrazne nižším chalanom. Ak by mal byť rovnaký ako ja tak V pohode, ak vyšší, tak ideálna situácia. Ale asi ani taký nízky chalan by sa pri mne necítil dobre.
Autor tejto debilnej témy asi pozná všetky dievčatá, keďže to už uzavrel v názve témy. U každého to je iné a ak sa mi raz bude páčiť aj trpaslík tak why not. Úplne primitívne ..pokiaľ si však domýšľaš a závidíš vysokým chlapom, možno preto nemáš šancu. Amen
ja nepoznam zeny, ktore by tvrdili ze vzhlad absolutne nehra rolu pri rozhodovani sa o nejakom cloveku. samozrejme, ze hra. pointa je, ze moze byt akokolvek pekny, ak si nemate co povedat, tak neni o com. a instinktivne mam radsej ked je muz vyssi, je to lepsi pocit, sme tak nastaveni, zeny su v priemere utlejsie, muz ma byt vyssi, ochranar. ale keby si rozumiem s nizsim chalanom neposlem ho do paze lebo ma o par cm menej ako ja.
Nie je to o povrchnosti, ale o pocite mojho osobneho diskomfortu. Neraz som sa pristihla, ze ak vedla mna stoja nizsi muzi odo mna a oproti vyssi, tak sa, absolutne netusiac o tom, co robim, presuniem medzi tych vyssich, napriek tomu, ze ti nizsi boli akurat moji kamarati a teda k nim prechovavm vacsie sympatie.
Neviem mne sa tiez viac pacia vyssie zeny a ono je to aj obojstranne. Asi to zo mna citia ze su tam z mojej strany vacsie sympatie. Lebo ked je dievca prilis nizke tak o nu az tak neprechovavam zaujem (cest vynimkam) Ale vlastne si n eviem spomenut na ziadnu nizku zenu o ktoru by som mal niekedy zaujem vzdy to boli vysoke dievcaata.
Pretoze vzhlad a vyska su trosku ina kategoria. Ako hovori Falleveryday je to o tvojom pocite a komforte s tou osobou. Uprimne nie je to komfortne ked ma baba 180cm a chalan 170cm, aj ked su vynimky ale napr ja mam 180 a s nizsim by som nechodila proste nie Mam pocit ako by to bol moj mladsi brat...
@wistingher Co trepes o diskriminacii vies ty vobec co ten vyraz znamena? Mas ozaj 20? Nie si len zakomplexovany, ze ta baba odmietla kvoli vyske? Napisala som svoj nazor a ty odpisujes ako uplny amater Tak isto sa moze citit aj muz o zene, ked je nizsia...lol
@wistingher sak sa tu nepokakaj ak si nizky ak mas dost sebavedomie alebo vela penazi na ucte tak ulovis 90 percent zien aj keby si mal meter dvacat a bol skaredy ako fico. vsetko je v prvom rasde o sebavedomi a cim viac zien po tebe ide tym viac ta chcu aj ostatne.
@rapunzzel Ja nepotrebujem klamať že "hrá sa že má 2 roky" ako iní. Nie nie som len zakomplexovaný a absolútne to somnou nesúvisí. Ale niektorí by evidentne boli radi keby áno. Ale rýpnu si aj tak vždycky.
Áno viem čo znamená diskriminácia. A ty berieš všetkých čo majú pod 180 ako mladších bratov ? Nemám náladu sa tu vadiť.
To že by si nechodila s nižším ti nejako vyvraciam alebo niečo ? Nie. Ale nazval som to diskrimináciou. A ten termín tam sedí. Nepoučuj čo znamnená niečo, čo nevieš čo znamená.
@wistingher Si myslis ze sa spravam k nizsim chalanom inak ako k tym vyssim? Ludia vyuzivaju toto slova na dennom poriadku a ani nevedia presny termin. Toto vobec nie je diskriminacia z mojho pohladu, pretoze ku chalanom ci vyssim alebo nizsim sa spravam rovnocene, pokial sa nespravaju ako idioti to uz je z ineho soudku A nie vsetkych povazujem za mladsich bratov ale zalozil si temu, ktora sa tyka vysky v spojitosti so vztahmi predpokladám, takze zase trepes z cesty, ze vsetkych beriem ako mladsich bratov... jasne som myslela chalanov, ktori chcu nieco so mnou mat a ja sa nevadim.
Môj priateľ je odo mňa nižší o 2 cm a hoci som sa zo začiatku cítila trošku zvláštne, lebo to bol pre mňa nezvyk, nikdy som to nevnímala ako nejaký problém. Taký rozdiel sa aj tak stratí, čiže nemám najmenší dôvod to riešiť. A navyše, cítila by som sa dosť povrchne, keby som mu povedala, že "mám ťa rada, je mi s tebou dobre, ale chodiť s tebou nebudem lebo si odo mňa o 2 cm nižší." Wtf proste
Chápem, že niekomu to môže prekážať, ale myslím si, že sú aj dôležitejšie veci ako toto.
Myslím si že dievčatám skutočne nezáleží na vzhľade. Ale na vzhľade záleží chlapcom. Veď keby nebolo chlapcov na zemi tak by bol svet plný tučných, nevymaľovaných a spokojných žien.
Ja preferujem asi vyšších lebo pri nich by som sa necítila vysoká ale normálna.No keď by bol nižší tak by si musel nosiť schodíky alebo topánky s vyššou podrážkou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a zároveň sú ženy inštinktívne nastavené tak že prioritou u partnera je pre ne (okrem jeho genetickej vhodnosti) jeho schopnosť postarať sa o prípadnú rodinu. čo vrámci evolúcie dlho znamenalo silnú a dobrú fyzickú stavbu tela u chlapa, a vrámci toho aj výšku. a spoločenskoživotné pomery sa za posledných cca 500 rokov zmenili, že schopnosť postarať sa o rodinu už nie je synonymná so schopnosťou veľkých fyzických výkonov, ale evolúcia sa hýbe pomalšie, vrámci prinajmenšom desiatok tisíc rokov, čiže inštinkty skrz evolúciu ešte nestihli dobehnúť to aký je momentálny stav sveta.
Nikdy som to netvrdila
A nikto nižší odo mňa by ma asi veľmi nezaujal, lebo by sme spolu vyzerali, akoby sme šli z kastingu na hobitov
Keď muž meria viac ako ja tak to vnímam ako bonus a keďže meriam 162 tak väčšina nižších mužov má do 14 rokov
A keby meral menej tak čo už, to je ešte fakt jeden z menej podstatných atribútov.
Áno viem čo znamená diskriminácia. A ty berieš všetkých čo majú pod 180 ako mladších bratov ? Nemám náladu sa tu vadiť.
To že by si nechodila s nižším ti nejako vyvraciam alebo niečo ? Nie. Ale nazval som to diskrimináciou. A ten termín tam sedí. Nepoučuj čo znamnená niečo, čo nevieš čo znamená.
Neboj sa , raz stretneš dievča , ktorému sa budeš páčiť taký aký si
Chápem, že niekomu to môže prekážať, ale myslím si, že sú aj dôležitejšie veci ako toto.
kazdy ma nejake preferencie. deal with it
» www.elle.com/culture/celebri...
Práveže po nižších idú ako po údenom!!!
Stačí, že vedia navariť polievku s tajnou ingredienciou.
A ty koho preferuješ? @pyromaniak