Preco nasa vlada nechce uzakonit homosexualne manzelstva?je na tom nieco zle?podla mna kto odsudzuje homosexualov je strasny egoista...pretoze homosexualny clovek nemoze za to ze sa mu paci rovnake pohlavie...tak nechapem preco to ludia odsudzuju?! xI
aj podľa mňa to nie je správne, keď ich niekto odcudzuje..nemôžu za to a je to dokonca vzrušujúce, taký dvaja bozkávajúci chlapi..veď chlapom sa pačia lesbičky a to už zrazu nie je ´´choré´´..
napr. pre mna nie je pohlad na 2 bozkavajucich sa chlapov vobec nejaky prijemny.. ibaze co sa ja mam do toho starat? moja vec to nie je, ked mi je to neprijemne, tak ich nebudem ocumovat predsa
Je mnoho solidnich ludi, pznam hmosexualov, co maju vlastnu rodinu napriek svojej orientaci a drzia to v tajnosti lebo maju socialne citenie, ale oddavat sa tomu a verejne to vyznavat je nad racionalny žaludok... BTW... @0 , si veriaca?
Ocakavam ekvivalencie ludskej osoby k akemukolvek skodlivemu materialu.
Mne by to nevadilo. Homosexuálov plne repšktujem - v mojej brandži je ich veľa a absolútne žiaden problém s nimi nemám. Ale som proti tomu, aby spolu vychovávali deti.
mne nevadia, kym to v mojej blizkosti alebo verejne nedavaju na javo viac nez je zdrave ako napriklad pochodmi a protestami. nech si ziju vo svojej komunite a skapu na aids. je mi to jedno
Nad racionálny žalúdok? Takže tebe Ethric príde prirodzenejšie, keď každý deň príde chlap domov z práce, večer si splní svoje manželské povinnosti, pričom myslí na iných chlapov ale naoko je všetko tak, ako má byť? Ja považujem toto za choré.
Keď je niekto gay/lezbička, nemal by sa za to hanbiť. Sám si to nespôsobil. Alebo je tu ešte niekto kto verí mýtom, že homosexualita nie je vrodená? Je to náklonnosť k opačnému pohlaviu. Kto, kedy a kde uzákonnil, že žiť spolu môžu len muž a žena? A biblické kecy písať nemusíte.
mne je v podstate jedno, čo si ľudia o nás myslia, ale proste ma poriadne štve, keď to niekto potrebuje hovoriť alebo ešte nejako ináč prejavovať, a tým si skrývať svoje komplexy....asi väčšina z nás, na ktorých to je aspoň do istej miery vidieť, zažijú veľa nepríjemností minimálne na základnej škole..
@21 Draha ayreen, zjavne nedokazes citat medzi ridkami, preto ti to napisem ako sa patri...
Je to clovek, ktory ma snahu a vie, ako je stavany a vie, ze s chlapom by bol svet iny, ale nie ten, co chce. Svoju rodinu miluje a je na to hrdy. Je to clovek, ktoremu nezavidim, ale obdiv u mna ma. On vie, co je spravne a nema problem byt dostatocne prisposobeny. Bolo by to nieco ako pre mna zit s chlapom. Asi tak.
Nikomu neublizuje a samemu sa jeho manzelka paci, aka je a uz nielenze dokaze s nou zit, ale chce to a dari sa mu, uz sa mu chlapy nepacia. Chce len ju! Je to bojovnik za spravnost.
Povedz teraz, ze je chori, a mozem pochybovat poprave o tvojej skeletalnej strukture.
@23 asi tak. slovom jbenuti. ti normlanejsi sa nad takymi vecami nepozastavuju, dopraju im... ti debilnejsi ukazuju a zakazuju... sme netolerantni narod! v cechach normlane sa mozu sobasit lesbicky co ja viem (kamoska mala minule svadbu a u nas nic.
@29 dakujem, @mshetfield , ale uz sa ohladom tohto v zakulisi udiali veci, ktore mi stacia a NIE SOM OCHOTNY v tomto pokracovat!!!!!! Tajna Sprava fuguje, ale budem si chodit kontrolovat aj toto forum laskavo...
nie je dolezite, ci ten clovek miluje zenu alebo muza, ale to, ze vobec miluje. Som za to, aby mohli uzatvarat manzelstva a vychovavat deti. Nie som lezbicka,a le nevidim dovod, preco by sa mali od ans ostatnych lisit.
Lebo naša vláda je naša vláda....to netreba komentovať...ja mám najlepšieho kamaráta gaya a prisahám, že za nič na svete by som ho nevymenila...je to moje zlatíčko a s ním môžem o všetkom!!! mne je to jedno, nech si každý robí čo chce...ak to tak má byť tak to tak bude...
nemoze zato, ale predsa nechceme menit nieco co je miliony rokov zabehnute teda muz + zena....ja nesuhlasim aby sa take nieco povolilo a nie som egoista, ale po tychto vetach budem hlavne pre filantropov a homosexulaov
To by ma naozaj zaujimalo...clovek by sa mal brat taky aky je a nie taky ako ho chcu iny a ako je to zakorenene a ako to je "spravne"...nepaci sa mi nazor cirkvi na tuto temu...hovori o "tradicnej rodine" a zaroven, ze vsetci by sme sa mali mat radi a homosexualov (aj ked nie som lesbicka, ale BI)by najradsej pozatvarali...tot je moj nazor..
v antickej kulture sa sexualite medze nekladli kazdy mohol byt s kym chcel a kedy chcel podla urcitych moralnych zakonov ktore ale neboli na pritaz no dobre pomahali aby v spolocnosti nebol bordel... neskor prisli rozni panovnici najma vo francusku a anglicku ktori sa netajili svojou nenavistou k homosexualite a postupne sa zacali v roznych spolcnostiach presadzovat nazory negativne voci tejto tematike ako zlaty kliniec na rakvu tomu pritlkol kto ? no nasa milovana katolicka cirkev ktoru vsetci nadovsetko milujeme niekedy kolem 89 roku minuleho storocia vedci zistili ze homosexualita nie je sexualna deviacia (pod slovom deviacia rozumej spravanie sa cloveka zapricinene vychovou ci nepriaznivymi zivotnymi podmienkami) a ze homosexual sa taky aky je uz narodi... za anomaliu to vsak tiez povazovat nemozeme lebo medzi vsetkymi zivocisnymi druhmi (vratane hmizu) sa v prirode s homosexualitov bezne stretavame... rozni aktivisti a co ja osobne fakt neznasam fanatici tvrdia ze my preca nie sme zvierata a my mame dar rozumu. ano ale to nie je argument pudy , prirodzene reflexi dychanie ,prijimanie potravy toto vsetko rovnako ako sexualitu mame vivinute rovnako ako zvierata a nicim sa v tom od nich nelisime pokial ide o potreby zachovania druhu ako take... a ked sa clovek narodi ako gay mozes sa bud tyrat plakat fnukat ze nie je ako vacsina ludi alebo sa postavi sam sebe celom a bude zit zivot podla svojich predstav tj zivot taky pre aky sa narodil.
@ 21 plne sa stotožňujem a @ ethric, ja v tom manželstve ľutujem tú ženu ktorá miluje človeka ktorý k nej vlastne nič necíti, to čo píšeš je hlúposť, keď je niekto raz gay či lezba nemôže sa to zmeniť, ten muž tú ženu môže brať maximálne ako najlepšieho životného spoločníka ale nič viac, a sex? to by ma zaujímalo, žena ma komplexy z toho prečo svojho muža nevzrušuje a on zas z toho že sa mu nejako nevie vzrušiť, a ani nechcem vedieť čo prežíva žena ktorá zisti že ten koho roky milovala je gay, chápeš? ženiť sa len pre to aby mal raz deti je tá najväčšia sebeckosť, a človek ktorý sa s tým nevie nevie vyrovnať je pre mňa obyčajný úbožiak.
a k téme: lebo slovensko je pojebaný štát ktorý má tajné konexie s vatikánom viď ficová vláda, ešte že máme Flašíkovú jedine jej fandím, hovorí sa že v dohľadnej dobe by sme mali mať životné partnerstvo, čo je len obyčajný úradný akt, žiadna svadba alebo sobáš pred bohom ako si niektorí myslia. veď češi, maďari to majú prečo aj my nie?
potom si tu o mne jeden magor ktorý sa tu aj vyjadril myslí že som zakomplexovaný, čo mi príde až smiešne, niekto sa tu obraňuje, vyjadruje názor, apeluje, a aha ako dopadne, prosím ťa neší o mne že mám z toho depresie, lebo je to fakt úbohé, som vyrovnaný človek staraj sa láskavo o seba! lebo zakomplexovaný mi tu prídeš ty keďže si si dal radšej miesto svojho debilného ksichtu fotku nejakej inej osobnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale inac niak homosexualov neodsudzujem...
ale hovorim, mne to nevadi. ja ich akceptujem a neriesim.
tak ako, ja keď vidím bozkávajúcich sa chlapov, tak sa zamyslím, ale aby som sa nad tým nejak znechucovala, to nie
a vláda? ts, no vláda je vláda
Ocakavam ekvivalencie ludskej osoby k akemukolvek skodlivemu materialu.
To je o niecom inom.
Ludia to odsudzuju,lebo je to nieco ine. A INE pre vela ludi znamena ZLE.
este raz prepac, ale inak ti to napisat nedokazem!
@6 Videla
Okay, je mi to jedno, sami sa starajte o tuto ciilizacnu chorobu.
Keby nieco, Tajna Sprava funguje. Off tu!!!
je to normálne tak ako aj postihnutý..nemôžu za to!
Keď je niekto gay/lezbička, nemal by sa za to hanbiť. Sám si to nespôsobil. Alebo je tu ešte niekto kto verí mýtom, že homosexualita nie je vrodená? Je to náklonnosť k opačnému pohlaviu. Kto, kedy a kde uzákonnil, že žiť spolu môžu len muž a žena? A biblické kecy písať nemusíte.
@21 Draha ayreen, zjavne nedokazes citat medzi ridkami, preto ti to napisem ako sa patri...
Je to clovek, ktory ma snahu a vie, ako je stavany a vie, ze s chlapom by bol svet iny, ale nie ten, co chce. Svoju rodinu miluje a je na to hrdy. Je to clovek, ktoremu nezavidim, ale obdiv u mna ma. On vie, co je spravne a nema problem byt dostatocne prisposobeny. Bolo by to nieco ako pre mna zit s chlapom. Asi tak.
Nikomu neublizuje a samemu sa jeho manzelka paci, aka je a uz nielenze dokaze s nou zit, ale chce to a dari sa mu, uz sa mu chlapy nepacia. Chce len ju! Je to bojovnik za spravnost.
Povedz teraz, ze je chori, a mozem pochybovat poprave o tvojej skeletalnej strukture.
(chrbtova kost)
a k téme: lebo slovensko je pojebaný štát ktorý má tajné konexie s vatikánom viď ficová vláda, ešte že máme Flašíkovú jedine jej fandím, hovorí sa že v dohľadnej dobe by sme mali mať životné partnerstvo, čo je len obyčajný úradný akt, žiadna svadba alebo sobáš pred bohom ako si niektorí myslia. veď češi, maďari to majú prečo aj my nie?
a @ typek tlieskam!
potom si tu o mne jeden magor ktorý sa tu aj vyjadril myslí že som zakomplexovaný, čo mi príde až smiešne, niekto sa tu obraňuje, vyjadruje názor, apeluje, a aha ako dopadne, prosím ťa neší o mne že mám z toho depresie, lebo je to fakt úbohé, som vyrovnaný človek staraj sa láskavo o seba! lebo zakomplexovaný mi tu prídeš ty keďže si si dal radšej miesto svojho debilného ksichtu fotku nejakej inej osobnosti