Vie mi, prosím vás, niekto dať rozumné, cca nezaujaté a opodstatnené argumenty prečo je Matovič zlý? Do politiky sa nevyznám, trochu sa rýpem až v poslednej dobe a on mi prišiel celkom sympatický. Tak chcem vedieť prečo nie. Prečo je (ak je) zlou voľbou.
Moje argumenty/dovody preco "ano". Prislo mi ze odpoveda k veci, ze nezahmlieva jak napr. Fico ked sa ho spytate a on odpovie tak že uplne nechapem co bola pointa. Dalej je mi symp. ze bojuje proti Fic a spol. A inak NAOZAJ spravil ten dan.podvod alebo nie? Lebo pri dnesnych mediach clovek nevie comu verit a co je ozajstna pravda a co len nazor/neoverene tvrdenie. (Keby nahodou, opakujem ze som mimo len ma to zaujima a chcem si trochu utvorit obraz)
V skratke: je proti homosexuálom, je extrémny narcista, alibista, klamár (tvrdil, že si ho niekto chcel kúpiť za milión a keď to začala vyšetrovať polícia, tak to akože bol len vtip), dal priechod do parlamentu náboženským fanatikom atď atď, za pár vecí ho aj obdivujem - ide otvorene a veľmi drsne proti fašistom i ficovi i kaliňákovi (napr. tu
) ale práve pre tú nevyspytateľnosť je navýsosť nespoľahlivý
@antifunebracka okej, to, že je narcista nejak extra ovplyvňuje tú politiku? alibista je kvôli čomu? nejaký konkrétny príklad, prosím ak ti napadne.
to viem, že ide proti nim a aj preto sa mi zapáčil. akurát, že som si teda všimla aj veľa hejtov na neho, preto to riešim. Rada by som argumenty a obhájené veci. je toto a toto lebo xy. lebo všetky tie sedlácke komenty niekde na čas.sk mi sú tak akurát naprd. Neviem, teda či som jediná, ktorá má problém sa z toho celého vysomáriť (bez toho aby som polroka študovala články, z ktorých polka je odpad.)
Neriesim inak jeho prejav a pod., skor ze ci sa oplati mu verit, ci je "zly" v zmysle podvody a pod.
@omgporazima Áno, to, že je narcista, veľmi ovplyvňuje jeho politiku - neustále presadzuje SEBA, vyžaduje si pozornosť všemožnými pros3edkami, štylizuje sa do pozície akéhosi novodobého spasiteľa a pomaly lídra opozície (aj keď mu preferencie klesajú), vymýšľa si kauzy, aby sa o ňom hovorilo. Taký človek proste nie je dôveryhodný, ani nie je spoľahlivý partner.
V minulosti napr. podrazil aj Sulíka, keď mu písomne sľúbil, že nevystúpi z SAS. Pri 1. možnosti to spravil, aj keď sú už zas kamoši, ale vidno tu pekne jeho prístup.
Alibista je napr. preto, že pri rečnení často ukazoval fotku babičky, ktorú údajne zničil Fico a jeho politika zdražovania energií. Vzápätí sa ukázalo, že tá babička je z ČR, je roky mŕtva a celou kauzou nemá nič spoločné.
Tu IM alibisiticky hneď otočil, že ide o ilustračnú foto. Čiže zneužil foto mŕtveho človeka, klamal o ňom a ešte si to aj obhajoval.
A takých veci je kopec, ale sry, nebudem tu všetko vypisovať. Googli.
Ale hovorím, on je špeci človek. Niekedy keď ho počúvam, tak mám z neho úplne super pocit, hovorím si, že to je najlepší rečník ever, vie ma neskutočne strhnúť - aj včera, keď sa rozplakal na tlačovke. A niekedy ma zas vie neskutočne nasrať a si poviem, že je ešte horší ako Fico. Fakt asi najkontroverznejšia osobnosť politiky.
@antifunebracka super odpoveď, vďaka a jasné, stačí, vygooglim.
hej, hej, s tou pozornosťou ozaj..ako tak sledujem videá - aj keď osobne to beriem s humorom zatim. uvidím teda, či/ako na neho prehodnotím názor, keď ponachádzam a "overím" viacero informácií. pomohol si mi
Ale Fico je strašne prefíkaný. Si zober, ako spravil koalíciu:
- Bugár bol najťažší oriešok, ale zrejme mu sľúbil, že ak bude s ním, budú môcť spolu 4 roky porážať extrémizmus a hádam aj nejak zakázať Kotlebovcov. Inak budú predčasné voľby, LSNS brutal porastie a Maďari na SK skončili. Čiže nemal na výber a musel prijať.
- Danko bol neschopný idiot, ktorý s nikým než so Smerom do vlády nechcel. To bolo ľahké.
- Procházka mal strašne malé %, ale RF ho potreboval do vlády, aby mal väčšinu. Zrejme mu sľúbil, že ak bude s ním, bude môcť lepšie prezentovať svoju politiku a tým si zvýšiť priazeň verejnosti. Inak budú predčasné voľby a Rado skončil. Čiže nemal na výber a musel prijať.
A výsledok?
- Bugár sa tým sprotivil svojim voličom, ide dole.
- Danko je stálo idiot, má kopec káuz, ide dole a navyše je stále úžasne manipulovateľný.
- Procházka sa rozpadol úplne.
Takže Robo to zahral geniálne a práve preto si myslím, že Matoviča ako jeho protipól potrebujeme, aj keď nie je dobrý politik. Ale momentálne nikto proti RF nerobí toľko, čo on.
Bigotný kár čo útočí na každého kto mu neoblíže prdel. Nevie sa chovať podľa toho čo tvrdí. Štylizuje sa do pozície bežného občana, ale znášať následky ako bežný občan mu už nevonia, klame a vymýšĺa si pre každú štipku pozornosti čím strašne ubúda na váhe tým oprávneným poukazovaniam na kauzy a celý Jeho politický program je-lebo Fico. Raz som ho videl doslova pičovať do autorky, ktorá písala o Matke Tereze. Zatiaľ čo ona mala plno objektívnych podkladov on vedel argumentovať akurát domnelými sračkami a stavať na nich osobné urážky. Proste samozvaný martýr, ktorý keby sa dostal k moci, možno by bol lepší ako Fico hlavne v tom, že kto nemá plán na vedenie krajiny nemá zrejme ani plán na jej rozkrádanie, ale určite by nebol o nič menej sebestredný a nekritický voči sebe ako on
@antifunebracka@10 On mal s Bugárom dobré vzťahy ešte za čias SDKÚ, keď s Dzurindom na striedačku predávali slovensko pár ľuďom. K tomu Bugár mal vždy odpor a voči Matovičovi, ktorý mal večne plné oči seba samého a tak zrejme ani nevidel, že sám odrezal možnosť nejakej koaličnej dohody tým ako sa choval k svojím udajným budúcim partnerom. Takže pre Bugára jasná volba byť s niekým s kým sa pred tým kryli pri väčších kauzách ako byť s niekým, kto by ho potopil pri prvej príležitosti. Prochádzku nahovoril hlavne Hrnčiar, ktorí proste vládnuť musel a od začiatku nemal iný plán ako sa chytiť hocikoho kto mu to dovolí. Aj keby Prochádzka ustúpi stále by sa podarilo zostavviť vládu bez neho len s Hrnčiarovou bandou.
Danko to je kapitola sama o sebe. To tak vyzerá keď niekoho pretlačí do predsedníctva strany zlodejský otecko a zlodejský opilec. Ale fakt som nečakal, že to je takýto mentál, ktorému budú robiť problémy rozmýšľanie nad svojimi činmi a vyjadrovanie sa. To asi nečakal nikto, lebo pred voľbami až tak nebolo miesta pre improvizáciu. Ale možno mu len dáva Kaliňák zo svojho matrošu a on len nezvláda rakúsky kokaín.
Dodam len jedno. Matovicova forma prejavu a celkovo sebaprezentacia je niekedy na uvazenie. Preto niekedy, lebo na jednej strane chapem, ze v nasej politike a nemohucnosti, ktora panuje v spolocnosti a hlavne v parlamente, sa uz neda spravat a reagovat inak ako velkym krikom. Bol by absolutne nepovsimnuty ak by sa spraval menej utocne, arogantne, prehnane, agresivne a "besne". Jednat ale v klude a s nudnou serioznostou, skonci ako jedna z nemych tvari v dave parlamentu, ktora nic nepresadi a po ktorej ani pes nestejne. Tazko povedat, ci je naozaj taka horuca hlava alebo je to taktika aby mal vyssi dosah cez media na ludi, lebo tym, ze je vnimany svojou formou ako kontroverzny, tak o neho media maju zaujem a prezentuju ho a ludia sa viac dozvedia o tej zvratenej strane parlamentu. Efekt to ma, urcite nie je jediny kto je tam spravodlivo rozhorceny a nesuhlasi a Ficom a danou situaciou v krajine, ale o ostatnych ludoch z parlamentu s takymto postojom sa dozvedame len velmi malo a to je skoda.
Vybera si to dan v tom ze posobi niekedy fakt ako psychopaticky arogantny dick a takto nikdy nebude moct zaujat poziciu seriozneho lidra dakej zmeny. Dobry dojem to zial nezanechava a preto straca dost velku popularitu u ludi (ktori aj ked povazuju to, co robi, za spravne), ktori si potrpia na serioznost, dobry dojem a asertivne jednanie.
Na druhej strane, jeho meno uz ma aku taku vahu a povedomie v spolocnosti, mohol by sa uz zmiernit.
Tiez ho vnimam ako nespolahliveho najma v tom, co urobil Sulikovi.
Zial paralingvistika, neverbalna a i verbalna komunikacia patri medzi jednu zo zakladnych veci, ktore pomahaju vytvorit si o niekom prvotny dojem a obraz o jeho osobe.
Ale ako som spominala vyssie, Matovic nema v tomto moc na vyber.
Byt vsak babka demokratka, vyvolava vo mne pocit, ze mu nielen nedam duplu na obed ale ho mam chut zbit palicou ako drzeho fagana co nema ziadnu uctu
Mozno pri Matovicovi vyrastie nejaky buduci (a zaroven dostatocne silny a odolny, co sa nezosype pri prvej palbe) lider, ktory jeho myslienky odprezentuje ako clovek a nie ako psycho bez liekov a stane sa tak adekvatnou alternativou, ktoru budu moct volit ludia, ktori chcu niekoho ako Matovica ale nie priamo Matovica, lebo je to Matovic.
inak, suhlasim s @marcello1111 . lebo jasne ze nikto nie je dokonaly ale niektori ludia maju tendenciu kritizovat uplne vsetko a nebrat aj tu druhu stranu a akoby cele to brat s nadhladom.
prepac, @karlotiskot ale ako mam ja vazne brat tvoje tvrdenia ked ty zacnes svoj prispevok slovami je to bigotny kar? ok nejake obhajenie koknkretny pripad tych dalsich viet-2. a 3. ?
@skvrnka tak ak je jeho cielom upozornit na svinstva potom to robi dobre. ak viest krajinu tak hej..nic moc.
k tej komunikacii a prvemu dojmu. v jednom videu sa k tomu vyjadroval a vravel ze nesuhlasi s tym ze saty robia cloveka lebo vyslovene potom clovek sudi niekoho podla zovnajsku a nepozera co ma vnutri. s tymto som s nim suhlasila nakolko osobne sa podla toho tiez riadim a radsej budem brat niekoho normalneho a bez kravaty ako uplnu spinu ktora sa pretvaruje a hra na nieco v kravate. co chapem ze niektori ludia tak (na jeho skodu) nerozmyslaju.
@omgporazima To fakt potrebuješ príklady? Za jeh bigotné károvstvo hovoria bratia Kuffovci. Za jeho agendu "lebo Fico" hovorí jeho každodenné vystupovanie. Angažoval sa tak v amnestiách jedinečo išlo schoopné od neho inak ide od neho len to čo je zle, ale ako to napraviť na to už toľko výmyslov nemá a aj tie amnestie rieśi s Budajom, ktorý kedysi v poslaneckom kresla za SDKÚ zruešenie amnestií zámerne odďalovali.
Hlási sa k tomu aký je obyčajný občan, pritom keď si nesplní veci ktoré má napríkladako poslanec povinnosť urobiť (a nevravím že nie je nefér že za rovnaké veci dostávajú smeráci od svojich komisií len napomenutia) tak plače že mu za to ide dávať niekto pokutu, lebo normálny človek keď neurobí niečo čo mu vychádza z povinnosti v zamestnaní vždy riskuje svoje miesto, ale on má pocit že je niečo viac a nemal by mať za svoje činy postihy. Sračky v ktorých klamal ti vymenoval antifunebrák. To aký je sebestredný jebo je jasné hádam každému. Článok s Matkou Terezou ti už neviem nájsť ak chceš si ver ak nechceš si never zas nepretrnem kvôli tomu aby som niekomu otváral oči v tom aký je Matovič kokot, to radšej sústredím energiu na to otvoriť ľuďom oči v tom, že Kaliňák je prašivý feťák,ktorý nemá hanby vystupovať zadelený na tlačovkách.
ano ozaj potrebujem priklady @karlotiskot lebo to nesledujem nevidela som vsetko co spravil a iba prazdny nazor mi je nanic. a diky za odpovede ^^ clanok s terezou si viem najst ked dam do googlu, nepotrebujem podrobnosti- len som potrebovala vediet co hladat. uz viem.
ja priliš politiku nesledujem, len zbežne som videl jeho prejavy a teraz osm si pozrel tu diskusiu s ním a proste mi príde ako taký najnormálnejší politik svojím prejavom, nevadia mi ani jeho emocionálne prejavy, ani jeho narcizmus ani nič, je síce pravda že by sa mohol viac krotiť ale páči sa mi že ako jediný je schopný vyjadriť v rámci možnosti rozumný názor na určitý problém ktorý sa deje - ešte aj korupčný, čiže u mňa má on + asi ako jediná postava v politike
neviem koľko má rokov, ale za mladi mohol byť celkom fešný muž, možná ho aj preto volili a pre svoj vzhľad sa dostal do politiky...
zrejme sa vyzná v "brandži" a vie vyťažiť aj zo svojej kostry...
otázne je či k tomu zodpovedajú aj jeho ľudské vlastnosti, ako poctivosť, zdvorilosť, láska k blížnemu...
no a to sme už na korení problému, že...
Tak ako pri mnohých politikoch sa prezentuje nejako a podľa toho ho súdime. Najlepšie by bolo sa s ním porozprávať, ako by odpovedal na tvoje otázky. To samozrejme nie je také jednoduché. Preto radšej nevoliť, pokiaľ si nepreveríš, kto to je.
je to egocentrický komediant, továreň na škandály, ľúbi byť videný a aby nezmizol z obrazoviek, dokáže čokoľvek... taký človek patrí do Farmy, nie do parlamentu
@antifunebracka este si nevidel fetaka? Vystrelene oci, rozsirene zrenice, afektovany rychly a zbrkly prejav uz ho novinari odfotili ako mu krvaca z nosa (kokain narusa sliznicu). Vsetky indicie nasvedcuju tomu ze koksuje.
@vsakpredsajaa a este k tomu komentaru: vsetko je relativne a potom aj to co "spada do kategorie zle" v podstate nemusi byt vyslovene zle ale len my ludia sme si to oznacili za zle.. takze.
@antifunebracka No už ti to tu niekto napísal, ale rozvediem to. On má totiž dva stavy. Prvý je zabratý. To je ten rýchly prejav, neschopnosť reagovať rozumne k veci. Vypúlené oči chytá z tlaku v hlave, seká vety na konci. Ako proste každý feťák, ktorého poznám má taký istý prejav, alebo aj ja keď som bol na fetoch presne vidím čo má v tej gebeni. Ale podobá sa skôr clapcom čo fetujú pravidelne a dlhodobo, lebo tak zle som teda nikdy nevyzeral a to som si dával tak raz za štvrťroka, v "najhoršom" období raz za mesiac. Nehovoriac o tom, že sa mu už rovno pred novinármi pustila krv z nosa. To sa deje väčšinou krátko po užití keď ti začne "stekanie" a previtín/kokaín sa ti začína vstrebávať. Druhý stav je keď je feťák na dojazdoch. To má zachrípnutý hlas, ťažko sa mu vyjadruje, ťažšie sa mu dýcha a musí sa väčšinou nadychovať ústami po chvíľach. Tiež mu vadí často svetlo, ma citlivé oči takže prižmuruje atď. Kali má v poslednej dobe len tieto dve fázy v inej som ho už dlho nevidel.
@antifunebracka Tak to neviem ale možno je to tým, že keby nešiel automaticky by bol feťák, možno je to bežný feťácky slubotechniacky syndrom a možno mu je jasné že také testy ľahko obíde. Ak pôjde na sliny, stačí mu pár dní nefetovať, ak na moč stačí mu si doniesť do kabínky vo vrecku moč čistého človeka, ak na krv, o čom teda silno pochybujem že by išiel na krvné testy, alebo nebodaj vlasy, ešte stále má dosť peňazí aby nimi zmanipuloval hociakého doktora a ak aj by sa nedal ako minister vnútra má aj iné páky na ľudí, ktorymi s nimi dokáže pohnúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
to viem, že ide proti nim a aj preto sa mi zapáčil. akurát, že som si teda všimla aj veľa hejtov na neho, preto to riešim. Rada by som argumenty a obhájené veci. je toto a toto lebo xy. lebo všetky tie sedlácke komenty niekde na čas.sk mi sú tak akurát naprd. Neviem, teda či som jediná, ktorá má problém sa z toho celého vysomáriť (bez toho aby som polroka študovala články, z ktorých polka je odpad.)
Neriesim inak jeho prejav a pod., skor ze ci sa oplati mu verit, ci je "zly" v zmysle podvody a pod.
V minulosti napr. podrazil aj Sulíka, keď mu písomne sľúbil, že nevystúpi z SAS. Pri 1. možnosti to spravil, aj keď sú už zas kamoši, ale vidno tu pekne jeho prístup.
Alibista je napr. preto, že pri rečnení často ukazoval fotku babičky, ktorú údajne zničil Fico a jeho politika zdražovania energií. Vzápätí sa ukázalo, že tá babička je z ČR, je roky mŕtva a celou kauzou nemá nič spoločné.
Tu IM alibisiticky hneď otočil, že ide o ilustračnú foto. Čiže zneužil foto mŕtveho človeka, klamal o ňom a ešte si to aj obhajoval.
A takých veci je kopec, ale sry, nebudem tu všetko vypisovať. Googli.
hej, hej, s tou pozornosťou ozaj..ako tak sledujem videá - aj keď osobne to beriem s humorom zatim. uvidím teda, či/ako na neho prehodnotím názor, keď ponachádzam a "overím" viacero informácií. pomohol si mi
- Bugár bol najťažší oriešok, ale zrejme mu sľúbil, že ak bude s ním, budú môcť spolu 4 roky porážať extrémizmus a hádam aj nejak zakázať Kotlebovcov. Inak budú predčasné voľby, LSNS brutal porastie a Maďari na SK skončili. Čiže nemal na výber a musel prijať.
- Danko bol neschopný idiot, ktorý s nikým než so Smerom do vlády nechcel. To bolo ľahké.
- Procházka mal strašne malé %, ale RF ho potreboval do vlády, aby mal väčšinu. Zrejme mu sľúbil, že ak bude s ním, bude môcť lepšie prezentovať svoju politiku a tým si zvýšiť priazeň verejnosti. Inak budú predčasné voľby a Rado skončil. Čiže nemal na výber a musel prijať.
A výsledok?
- Bugár sa tým sprotivil svojim voličom, ide dole.
- Danko je stálo idiot, má kopec káuz, ide dole a navyše je stále úžasne manipulovateľný.
- Procházka sa rozpadol úplne.
Takže Robo to zahral geniálne a práve preto si myslím, že Matoviča ako jeho protipól potrebujeme, aj keď nie je dobrý politik. Ale momentálne nikto proti RF nerobí toľko, čo on.
Danko to je kapitola sama o sebe. To tak vyzerá keď niekoho pretlačí do predsedníctva strany zlodejský otecko a zlodejský opilec. Ale fakt som nečakal, že to je takýto mentál, ktorému budú robiť problémy rozmýšľanie nad svojimi činmi a vyjadrovanie sa. To asi nečakal nikto, lebo pred voľbami až tak nebolo miesta pre improvizáciu. Ale možno mu len dáva Kaliňák zo svojho matrošu a on len nezvláda rakúsky kokaín.
Dodam len jedno. Matovicova forma prejavu a celkovo sebaprezentacia je niekedy na uvazenie. Preto niekedy, lebo na jednej strane chapem, ze v nasej politike a nemohucnosti, ktora panuje v spolocnosti a hlavne v parlamente, sa uz neda spravat a reagovat inak ako velkym krikom. Bol by absolutne nepovsimnuty ak by sa spraval menej utocne, arogantne, prehnane, agresivne a "besne". Jednat ale v klude a s nudnou serioznostou, skonci ako jedna z nemych tvari v dave parlamentu, ktora nic nepresadi a po ktorej ani pes nestejne. Tazko povedat, ci je naozaj taka horuca hlava alebo je to taktika aby mal vyssi dosah cez media na ludi, lebo tym, ze je vnimany svojou formou ako kontroverzny, tak o neho media maju zaujem a prezentuju ho a ludia sa viac dozvedia o tej zvratenej strane parlamentu. Efekt to ma, urcite nie je jediny kto je tam spravodlivo rozhorceny a nesuhlasi a Ficom a danou situaciou v krajine, ale o ostatnych ludoch z parlamentu s takymto postojom sa dozvedame len velmi malo a to je skoda.
Vybera si to dan v tom ze posobi niekedy fakt ako psychopaticky arogantny dick a takto nikdy nebude moct zaujat poziciu seriozneho lidra dakej zmeny. Dobry dojem to zial nezanechava a preto straca dost velku popularitu u ludi (ktori aj ked povazuju to, co robi, za spravne), ktori si potrpia na serioznost, dobry dojem a asertivne jednanie.
Na druhej strane, jeho meno uz ma aku taku vahu a povedomie v spolocnosti, mohol by sa uz zmiernit.
Tiez ho vnimam ako nespolahliveho najma v tom, co urobil Sulikovi.
Zial paralingvistika, neverbalna a i verbalna komunikacia patri medzi jednu zo zakladnych veci, ktore pomahaju vytvorit si o niekom prvotny dojem a obraz o jeho osobe.
Ale ako som spominala vyssie, Matovic nema v tomto moc na vyber.
Byt vsak babka demokratka, vyvolava vo mne pocit, ze mu nielen nedam duplu na obed ale ho mam chut zbit palicou ako drzeho fagana co nema ziadnu uctu
Mozno pri Matovicovi vyrastie nejaky buduci (a zaroven dostatocne silny a odolny, co sa nezosype pri prvej palbe) lider, ktory jeho myslienky odprezentuje ako clovek a nie ako psycho bez liekov a stane sa tak adekvatnou alternativou, ktoru budu moct volit ludia, ktori chcu niekoho ako Matovica ale nie priamo Matovica, lebo je to Matovic.
k tej komunikacii a prvemu dojmu. v jednom videu sa k tomu vyjadroval a vravel ze nesuhlasi s tym ze saty robia cloveka lebo vyslovene potom clovek sudi niekoho podla zovnajsku a nepozera co ma vnutri. s tymto som s nim suhlasila nakolko osobne sa podla toho tiez riadim a radsej budem brat niekoho normalneho a bez kravaty ako uplnu spinu ktora sa pretvaruje a hra na nieco v kravate. co chapem ze niektori ludia tak (na jeho skodu) nerozmyslaju.
Hlási sa k tomu aký je obyčajný občan, pritom keď si nesplní veci ktoré má napríkladako poslanec povinnosť urobiť (a nevravím že nie je nefér že za rovnaké veci dostávajú smeráci od svojich komisií len napomenutia) tak plače že mu za to ide dávať niekto pokutu, lebo normálny človek keď neurobí niečo čo mu vychádza z povinnosti v zamestnaní vždy riskuje svoje miesto, ale on má pocit že je niečo viac a nemal by mať za svoje činy postihy. Sračky v ktorých klamal ti vymenoval antifunebrák. To aký je sebestredný jebo je jasné hádam každému. Článok s Matkou Terezou ti už neviem nájsť ak chceš si ver ak nechceš si never zas nepretrnem kvôli tomu aby som niekomu otváral oči v tom aký je Matovič kokot, to radšej sústredím energiu na to otvoriť ľuďom oči v tom, že Kaliňák je prašivý feťák,ktorý nemá hanby vystupovať zadelený na tlačovkách.
zrejme sa vyzná v "brandži" a vie vyťažiť aj zo svojej kostry...
otázne je či k tomu zodpovedajú aj jeho ľudské vlastnosti, ako poctivosť, zdvorilosť, láska k blížnemu...
no a to sme už na korení problému, že...