ja sa riadim ze nehhladam a ked nebudem cakat tak pride no ja necakam stale .poradi mi niekto ze mam zacat hladat lebo samo ti nic z neba nepadne pod nos?....(neriesim ale absolutne-vsetko su to dristy)...jednoducho sa pohybujes v prostredi a spolocnosti kde sa nevyskytuju
slusne su, ale extra sa extra hlada .. narocnejsie i ked lahke (ak vies cca kde), tak no problem (ak si veriaci), zaujimave ze poznam vela slusnych dievcat daktore az opravdivo hodnotne ze uff aj by som sa k nim nespraval ako kamarat, tak by som sa trocha hanbil ... ak chces, v TS se ozvi len nic neni lahke
@coquette To ale môžeme obrátiť aj naopak. Ženy majú rady len tvrďasov, "bad boyov" a machríkov a o normálnych, slušných chalanov nemajú záujem...takže...asi toľk
@coquette Lenže zásadný zlom spočíva v tom, že ja som nikdy nepovedal, resp. nenapísal, že som to čítal z nejakého časopisu Emma či Eva. Keby si to nespomenula, tak ani neviem, že existujú...zato ty asi k nim viac inklinuješ, keď ti napadli...
@firestorm som žena viem čo ženské čítajú a o čom sa bavia. A kedže mám rozum tak som si logicky vydedukovala že takú blbosť si si musel prečítať v podobnom brejku. ženy chcú nežného romantické chlapca čo im po večeroch bude čítať rozprávky a bude sa k nim správať ako k princeznám aspoň tie normálne, nie niekoho kto im dá po papuli.
@coquette Okey...muži chcú inteligentnú, zdravo sebavedomú a milú, vernú ženu...ktorá dokáže muža naplniť pocitmi emocionálnej opory, dôvery a lásky. Stačí? Takto si môžeme kontrovať donekonečna. Aj tak nemôžeš nijak dokázať svoje tvrdenia, rovnako ako ani ja tie moje...
@firestorm ešte si k tomu zabudol dodať to najdoležitejsšie ! takú čo dokáže uspokojiť ich potreby najlepšie tak do tretieho rande lebo to je pre nich tá opora a láska , takže tak.
@coquette Ako som napísal v mojom predchádzajúcom príspevku. Platnosť tvojho výroku nemáš ako dokázať a generalizovať na celú mužskú časť populácie. Daj mi vedieť, keď prídeš na taký univerzálny vzorec. Nepopieram, že sú takí muži ako ich ty opisuješ, ale príliš to zovšeobecňuješ na všetkých, čo je mylné...
@coquette fíha...neuveriteľné tri roky...tak to už áno...sú ľudia čo sa sexualitou zaoberali aj celý život a netrúfali si vyvodiť závery, ktoré ty vyvodíš na základe jedného či dvoch, troch individualít...si len laik v tomto...a všetky skutočnosti sú skreslené tvojim negatívnym postojom voči mužom...
@firestorm vôbec nie . nie sú to len moje skúsenosti ale skúsenosti všetkých žien čo poznám, či mi chceš povedať že to je len náhoda že muži ženy využívajú že v skutočnosti je väčšina mužov anjelikov to len my ženy si tak sprosto vyberáme.
@coquette Ak je to skupina žien rovnakého ideologického zamerania ako ty, tak to hovorí za všetko. A je to tak na polovicu. Niekedy muž využije ženu, inokedy si zato môže žena sama, pretože si dobrovoľne a vedomky zvolí takéhoto jednotlivca...takže pohlavia sú si za toto vinné rovnako tak...
@firestorm ale vobec nie sú som jediná s takýmito názormi a tie ženy chuderky stále veria v dobro mužov... možu si samé? tak vyberú si chlapa on ich aj 2 roky využíva a odkopne ako handru? to ako mali dpredu vedieť? jáj lebo su to muži tak oni možu všetko
@coquette Si zatrpknutá a zakomplexovaná. Hovorím to naposledy - toto čo ty opisuješ, je žiaľ prirodzenou súčasťou života mužov a žien, avšak nie nevyhnutnou súčasťou každého jedného partikulárneho vzťahu. Neboj, raz keď sa šťastne zaľúbiš, tak to pochopíš a prehodnotíš svoj názor a postoj. Z toho, čo mi tu ty prezentuješ mi z toho vychádza asi toľko, že si poznačená neg. skúsenosťou z predchádzajúceho vzťahu (vzťahov) na základe ktorých generalizuješ na celú populáciu.
Ženy si vyberú zlého chalana, a na základe toho odsudzujú všetkých ostatných - aj tých normálnych, milých a inteligentných. A niekedy muž a žena spolunažívajú a milujú sa dlhoročne až do konca života.
@firestorm No asi tak. Predsa v dnesnej dobre je to aj tak cele zle. Ale myslim si ze ak ma rad muz slusne dievca tak si najde popripade naopak. Niekedy treba poriadne hladat.
co myslis pod pojmom slusne dievca? Inak suhlasim, podla mojej definicie slusneho dievcata (nefajci, pije do pohody, nie do opitosti, nedava lahko a kazdemu druhemu, nenadava, nepretvaruje, je verna atd) je ich velmi malo....ale co si tak vsimam, tak zeny, co na prvy pohlad vyzeraju nevinne a slusne byvaju najvacsie kurvy - nie vsetky, ale vacsinu, co som stretol bola taka, a tie, co na prvy pohlad vyzeraju tak "nadrzane", lahko, tak su vacsinou priebercivejsie, menej piju a pod..samozrejme to plati pre "moju vzorku", inde to moze byt rozdielne, len som chcel povedat to, ze zena pri prvom stretnuti vzdy hraje divadlo, a vacsinou rolu, ktora je jej presnym opakom
ja mám práveže pocit že som až nudná keď nemám potrebu hovoriť chalanom nejaké sexuálne narážky a blbosti ako väčšina mojich kamarátok a som vždy tak v ústraní
Slušné dievčatá sú, aj vždy boli, len teraz majú niektoré kamarátky, ktoré pijú, fajčia a aby sa necítili iné a od veci, tak to začnú robiť aj ony aby zapadli. To je jeden typ slušných, alebo skôr bývalých slušných dievčat. Ďalšie sú také, ktoré také veci ešte neskúsili a keď ich skúsili, obľúbili si ich. Ale našťastie aj také, ktoré majú pevnú vôľu aj napriek tomu, že im ponúkajú, majú zdravú myseľ a vedia čo chcú, resp. nechcú. Iné nemajú také známosti, snažia sa takýmto ľuďom vyhýbať.
Stále je tu veľa slušných dievčat, len sa možno ťažko hľadajú, ale určite nejakú takú nájdeš, neboj
A ešte sa tu objavila téma o mužoch.
Tvrdenie, že majú radi tých takzvaných "drsňákov" je, aj nie je správne. Niektoré ženy ich majú radi. Oni majú väčšinou vyššie sebavedomie a ženám sa páčia hlavne po fyzickej stránke. Ženy ale túžia aj po slušných mužoch, snívajú o "princovi na bielom koni", ktorý k nim bude milý, dá im lásku a všetko čo budú chcieť. S nimi sú, ale po čase ich to môže omrzieť a podľahnú "hriechu". Ľudská povaha je zložitá v tom, že sa stále mení v ohľade na situácie a to nie len pri ženách. (Z tohto si môžte aj čiastočne vydedukovať prečo sa hovorí, že ženy nevedia čo chcú )
@mylifematt ani nie alebo máš čudnú skúsenosť teda aspoň netreba hneď odsúdiť ale treba spoznať aky je človek vo vnutri a hneď sa nájde pár slušných dievčat
Boze ty sa uz laskavo spamataj..nie je to vobec tazke,ale pre teba musi byt tazke najst si hocjaku babu lebo ony od teba pravdepodobne tekaju ked sa v realy spravas rovnako ako tuna na Birdzi @flysser
a inak...slušných žien je veľa, len chlapi nejako stále zablúdia k iným a potom žobronia o niečo iné...a zase skončia pri niečom inom...a je to bludný kruh ľutovania sa
možno len práve preto, že hladáš nehladaj, príde to samo...a práve vtedy, keď to budeš očakávať najmenej...Otázka je či si aj ty slušný chalan, lebo podľa mňa slusné dievča určite nebudem s nejakým grázlom alebo takým človekom - moj názor, nevyznám sa v ženách - to sa snáď ani nedá
@patizonik tvoj názor, neberiem ti ho len ja keď som vždy hladal, tak som aj našiel, ale nikdy to nevyšlo... a keď som nehladal, tak to prišlo a ono si to našlo mňa
@patizonik Nie, nie...celé zle...Skrátka mal som obdodie, keď som mohol mať vzťah kedy som len chcel, mal som si z čoho vyberať...ale keď som prišiel na iné myšlienky, ako (v mojom prípade) tréning - šport a posúvať sa v tom, tak som už tolko času nevenoval iným veciam, a jasné že potom vzťahy nevydržali, pretože som si radšej proste išiel zaskákať do gymnatickej haly s kamarátmi, než ísť ku priateľke "pozerať film"....A práve keď som hladal najmenej, a o nič sa nesnažil, tak som spoznal jedno dievča, a ono...neviem či to bola náhoda, alebo osud alebo čo to sakra bolo, ale je iná ako ostatné...chápe ma, je šialená a vysmiata od ucha k uchu, a má vela mojich vlastností, a je aj vyspelá a to sa mi páči... Ako by si to len pochopil...hmm, pozri si napríklad film Atlas Mrakov...tam máš pekne vysvetlené to že každým dobrým a zlým skutkom si vytváraš svoju budúcnosť...A ludia okolo teba su tiež v pohybe, takže keď v piatok pojdeš na diskotéku- jasné, možeš sa tam najebať, možeš tam spoznať dievča, a može to byť super, ale otázka je čo naozaj chceš... Možeš ísť radšej v piatok skoro spať, aby si bol pripravený skoro ráno v sobotu trénovať, napríklad si pojdeš zabehať do lesa, pretože beh máš rád a trénuješ to zo srdca, a čírou náhodou stretneš dievča ktore tiež skoro ráno bude behať, a može z toho niečo byť, možte behávať spolu a viac ju spoznať...a kebyže ideš na tú disku, a spoznaš/nespoznáš niekoho iného, tak sa ti toto proste nestane lebo v tú sobotu ráno nepojdeš behať...ach, neviem či vieš ako som toto celé myslel... a či sme spolu? poviem ti, sám ešte neviem, ale ide to velmi dobrým smerom, poznáme sa síce krátko, ale verím jej, pretože k nej niečo silné citím...ona síce nebýva najbližšie, ale niekedy je zároveň aj blízko, pretože sem chodí často... Takže príde to samo, ale zaleží to aj na tebe - keď bude niekto celý deň iba sedieť doma a hrať counter strike, a nevychádzať z domu, tak jasné že mu to dievča nepríde do izby
@vampirko666 mas v niecom pravdu mam jeden sport ktoremu sa venujem a ostatne sporty ktore robim nadvezuju nan nechcem dievca na jednu noc nikdy! no behavam ale este ziadne dievca som nestretol malokedy vidim cloveka lepsie povedane ked chodievam do haly su tam dievcata ale tie su vecsinu uz s niekym a zase som trosku vyberavy nechcem dievca ktore sedi doma to radsej nechcem mat nic spolocne s takym ale rozmyslam nad tym na co to vobec ja riesim ved mam este len 19 este mam cas na to dik za film uz sa mi stahuje a prajem ti nech vam to vydrzi az pokial nezomriete
@patizonik čo trénuješ? to horolezectvo?... vidíš, a preto sa na dobré veci oplatí počkať...sakra tak bež vyrysovaný svalnatý hore bez cely spotený napríklad cez mesto, a niečo možno bude, u mňa to nejak tak aj raz bolo ... to bol iba príklad, rob to čo máš rád..keď je to plávanie, choď do plavárne, keď je to posilka, choď do posilky, a podobne... s tou vyberavosťou, to máme dosť spoločné, ale ver mi proste....nájdeš ju, len si počkaj... Kebyže sa ma spýtaš : Kde nájdem dobré dievča? Odpovedal by som ti iba : A si dobrý chlap? ... A až do smrti, hmm tak díky tá ma ešte prežije, ženy sa dožívajú proste viac ... btw patizon - známe meno..nefičal si dakedy na dote / league of legends?
@vampirko666 hej hej som horolezec no to isto nee bezat po meste hore bez heh nemam rad ludi ked sa na mna pozeraju preto nebehavam ani cez dedinu a som rad ze lezenie v horach nema divakov to lezenie v hale uz maa budem cakat ale dufam ze 10 rokov na nu nebudem cakat nefičal si dakedy na dote / league of legends? to co je?
však práve toto, ani ja to neznášam keď ma niekto očumuje pri tréningu...ja som zase trenoval parkour a freeruning, a poviem ti, keď niekto skáče z miesta na miesto, pretože trénuješ dopady na nohy, alebo skrátka skáčeš z vyšších miest, ludia na teba len pozerajú a pomyslia si svoje - (piče ja nemožem za to že oni su už v tom začarovanom kruhu práca- domov - spánok- práca - atď, pre nich su veci typu splniť si svoj sen neznáma vec, o dochodcoch už ani nehovorím) hore musíš kráčať sám, no dole ťa každý s radosťou strhne...jedna babka dokonca na mňa chcela volať políciu že skáčem po streche jednej opustenej budovy, ale marne....ludia to proste nepochopia, sú ako ovce robia to čo robi stádo, držia sa stereotypu a neradi riskujú/ neradi prichádzajú o istoty... a jo, hlavne odsudzujú tých, ktorý sa moc nezačlenia do spoločnosti, takže niekoho ako ja bežný človek nejde do autobusu s potkanom na ramene, alebo nemá oblečené harémky xD...príde ona príde, nestrachuj sa... no to som len kedysi drtil, keď som ešte bol tažký gambler ...
@vampirko666 jasne to poznam nerobim to co ty ale leziem a take otazky na co sa liepeme na tie skaly hore ked tam aj tak nic nie je a vela podobnych nechce sa mi to vypisovat ale vsetky zacinaju NA CO ? mne to je jedno aj tak raz zomriem ci to bude skor ci neskor robim to lebo ma to bavi mna nebavi sediet za pocitacom cely den a hrat hry to uz radsej .... proste je to moj zivot ako si snim nalozim tak budem mat rozmyslam ci mam ist na Disku este som tam nikdy nebol tak neviem ci ist ci nie ale asi sa na to vykaslem
kašli na diskotéky, to je pičovina - tam trvalý vzťah nenájdeš ... tak zle na tom niesi skor zájdi do baru, alebo nejakej krčmičky, niečo kde hrá normálna hudba ... ty musíš už vedieť... ja napríklad strašne rád chodím do čajovní, je tam klud, dobrý čaj a sem tam aj vodná ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
(alebo slušné dievčatá nemajú rady ufňukancov, čo sa sťažujú s otázkami: Prečo je tak ťažké...?)
.. ludia velakrat vidia to co vidiet chcu aby mohli vyplakavat...
tak flysserko,nehraj sa tu na ufnukanca a vyklop,ze si kurevnik
slusne su, ale extra sa extra hlada .. narocnejsie i ked lahke (ak vies cca kde), tak no problem (ak si veriaci), zaujimave ze poznam vela slusnych dievcat daktore az opravdivo hodnotne ze uff aj by som sa k nim nespraval ako kamarat, tak by som sa trocha hanbil ... ak chces, v TS se ozvi len nic neni lahke
za 1.-najprv by si musel presnejsie definovat slusnost /napr.nenadava, nepije,je veriaca ap./
za 2.-oni su,len urcite nie na diskotekach,v kluboch atd.,a tiez velmi nevytrcaju preto je ich lahsie prehliadnut
Ženy si vyberú zlého chalana, a na základe toho odsudzujú všetkých ostatných - aj tých normálnych, milých a inteligentných. A niekedy muž a žena spolunažívajú a milujú sa dlhoročne až do konca života.
a slušné dievčatá chcú väčšinou neslušných chlapcov... lebo dvaja slušní ľudia spolu, to môže byť nuda...
a za ďalšie, nieviem kto by chcel niekoho s nazormi ako máš ty
Slušné dievčatá sú, aj vždy boli, len teraz majú niektoré kamarátky, ktoré pijú, fajčia a aby sa necítili iné a od veci, tak to začnú robiť aj ony aby zapadli. To je jeden typ slušných, alebo skôr bývalých slušných dievčat. Ďalšie sú také, ktoré také veci ešte neskúsili a keď ich skúsili, obľúbili si ich. Ale našťastie aj také, ktoré majú pevnú vôľu aj napriek tomu, že im ponúkajú, majú zdravú myseľ a vedia čo chcú, resp. nechcú. Iné nemajú také známosti, snažia sa takýmto ľuďom vyhýbať.
Stále je tu veľa slušných dievčat, len sa možno ťažko hľadajú, ale určite nejakú takú nájdeš, neboj
A ešte sa tu objavila téma o mužoch.
Tvrdenie, že majú radi tých takzvaných "drsňákov" je, aj nie je správne. Niektoré ženy ich majú radi. Oni majú väčšinou vyššie sebavedomie a ženám sa páčia hlavne po fyzickej stránke. Ženy ale túžia aj po slušných mužoch, snívajú o "princovi na bielom koni", ktorý k nim bude milý, dá im lásku a všetko čo budú chcieť. S nimi sú, ale po čase ich to môže omrzieť a podľahnú "hriechu". Ľudská povaha je zložitá v tom, že sa stále mení v ohľade na situácie a to nie len pri ženách. (Z tohto si môžte aj čiastočne vydedukovať prečo sa hovorí, že ženy nevedia čo chcú )
mohla by som založiť fórum, prečo si slušné dievča nevie nájsť slušného chlapca?
slušní chalani sa jemne strácajú
a inak...slušných žien je veľa, len chlapi nejako stále zablúdia k iným a potom žobronia o niečo iné...a zase skončia pri niečom inom...a je to bludný kruh ľutovania sa
samo nic nikdy nepride ty musis na tom pracovat