Tak ma napadlo.. prečo ľudia kričia? Myslím prirodzený rev, keď sa niekto hnevá, tak "zvyšuje hlas" ... čím to je? Každý človek to nerobí, niektorí nepotrebujú kričať, aby ukázali, že sa hnevajú... prečo ľudia (všeobecne, priznám sa, že patrím k nim) krič
Aj zvieratá sa bránia revom, aby vydesili súpera. Možno preto. A keďže človek nie je tak ovládaný pudmi, niektorí majú inú osobnosť, nepotrebujú alebo nedokážu kričať.
ja hovorím dosť nahlas aj keď sa s niekým nehádam... pretože chcem aby ma počuli všetci.
no a samozrejme, kričím keď som nahnevaná, hádam sa s niekým alebo len tak, keď sa niečomu teším, tak vydávam také divné piskľavé zvuky a rehocem sa ako psychopat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ked na mna otec huci a ja sa chcem branit nemozem hovorit ticho, neoblo by ma pocut.
no a samozrejme, kričím keď som nahnevaná, hádam sa s niekým alebo len tak, keď sa niečomu teším, tak vydávam také divné piskľavé zvuky a rehocem sa ako psychopat.
A kričím keď sa naseriem, ale to nemá veľký efekt lebo sa mi všetci začnú smiať lebo mi preskakuje hlas keď sa rozjapem...
a ešte keď mi niekto robí zle tak ho odplaším zvukovými efektami
Tak teda kričím keď ma niekto šteklí!
Ja to osobne ako kričanie nevnímam ale
skor okolie ževraj.