Prečo ľudia odchádzajú z BIRDZu: Proste je to prirodzený pohyb...
V prvom rade BIRDZ mam rad, a urobil som ho s laskou, a nech mi nikto nevravi, ze BIRDZ uz nie je tym cim byval, lebo BIRDZ je stale tym istym BIRDZom akym bol.
BIRDZ je postaveny pre teenagerov, potom sa to rozsirilo na deti, teenagerov a
ja nemozem napisat, ze ma to tu nebavi. ako je to tu celkom pekne
i ked ma dost mrzi. ked citam, kasko zozral celu mudrost sveta alebo ked si niekto mysli, ze mam len ja pravdu ... ale stava sa ...
Ako si to hore napisal .... chcem si zacat budovat karieru ... to znamena zacat na sebe viac pracovat. viac som sa venoval birdzu nes uceniu. Avsak clovek neodchadza na veky ... v srdciach tych druhych je stale. po pripade necha svoje kontakty vo webke ak si si niekto na neho spomenul ... tak som to urobil aj ja
Ale aj napriek tomu nechem zmaat svoje konto ... chem aby tu bolo vsak nikdy clvoek envie kedy sa sem moze este vratit. mozno po 8 mesiacoch mi pride luto a navstivim svoju webku znova.
Pozri okolo dvadsiateho veku zivota, niektori ludia odchadzaju z BIRDZ, ini odidu v 22-24-26 rokoch. To je prirodzene... Tymto nechcem nikoho odhanat, ak odides prilis za vcasu, je to zbytocne lebo velmi rychlo sa vratis a potom budes lutovat, ze si si vsetko zmazal, najlepsie je odist, ked proste citis, ze chces odist... A nie sposobom "zmazte mi nick", ale sposobom, ze mozno sem budem chodit iba raz za tyzden... a sam uvidis, ci ta to sem taha (ak ano, este je v tebe trochu dietato-teenagera, co je dobre, ak ta to uz nebude tahat, tak si uz dospelak a mas svoje dospelacke problemy)...
To co som hore napisal, to som si nevycucal z prsta, tak proste BIRDZ funguje uz niekolko rokov a stale je tu viac a viac mladych ludi.
Je to ako rozpravky Walt Disneya, v istom veku ich zeres, a potom dospejes a uz to nepozeras, ale medzitym vznikla nova generacia, ktora zere Walta Disneya, a po nej pride dalsia a dalsia generacia...
osobne poznam ludi nad 40 (a nije ich malo) co si radi pozru disneya alebo ine animacky. ide len o pristup. ked niekoho nieco bavi, je jedno kolko ma rokov, alebo co robi, cas si najde.
Ja presne neviem o čo tu vlastne ide,ale ak som správne pochopil,vadí ti že mnohý dávajú najavo že už odchádzajú napríklad vetami ,,už ma to tu nebavi´´.
No ja som takú vetu videľ len jeden krát za nie krátku dobu.
Ale, ty síce hovoríš že tu nikoho neženieš,ja viem ako to myslíš a máš pravdu.Podľa mňa ťa ale určite poteší každý nový zaregistrovaný.
Podľa mňa by sa ale zišli nejaké reklami.Ja som v živote nejakú na internete nevidel a preto o BIRDZ nikto nevie.
Ja som sa pýtal už niekoľkých ľudí,,hej poznáte BIRDZ?´´,a nikto nemal ani ponatia o čom hovorím.Ani trochu.
Aj ja som dokonca narazil na BIRDZ náhodou keď som chcel niečo nájsť na google.Myslím že to je jediná možnosť ako sa človek o BIRDZ dozvie.Ak neberiem do úvahy,že mu niekto pošle pozvánku.
Ale inak,mne sa BIRDZ páči.Naozaj veľmi prehľadné a je vidieť že to je profesionálna stránka.
Preto by o nej malo vedieť viac ľudí.Už by mal ten .zet niekto nahradiť.
Mna to tu bavi stale, a to tu uz chodim dost dlho. Prv som sice citala pomaly kazdu jednu diskusiu a teraz otvaram len nahodne, lebo mam malo casu, ale chodim tu rada.
A suhlasim so 7, ja osobne sa tu budem chodit smiat na blbych diskusiach este aj v 40
Ja sem chodim len 3-4 krat za tyzden, proste ako Tomas pisal, uz som dospel do stadia kedy prestavam mat na birdz cas, ale account urcite mazat nechcem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
i ked ma dost mrzi. ked citam, kasko zozral celu mudrost sveta alebo ked si niekto mysli, ze mam len ja pravdu ... ale stava sa ...
Ako si to hore napisal .... chcem si zacat budovat karieru ... to znamena zacat na sebe viac pracovat. viac som sa venoval birdzu nes uceniu. Avsak clovek neodchadza na veky ... v srdciach tych druhych je stale. po pripade necha svoje kontakty vo webke ak si si niekto na neho spomenul ... tak som to urobil aj ja
Ale aj napriek tomu nechem zmaat svoje konto ... chem aby tu bolo vsak nikdy clvoek envie kedy sa sem moze este vratit. mozno po 8 mesiacoch mi pride luto a navstivim svoju webku znova.
Je to ako rozpravky Walt Disneya, v istom veku ich zeres, a potom dospejes a uz to nepozeras, ale medzitym vznikla nova generacia, ktora zere Walta Disneya, a po nej pride dalsia a dalsia generacia...
Rovnako to bolo so všetkými mojimi doterajšími záľubami. Robil som niekoľko rokov modelárstvo. A ten odchod bol takisto postupný.
Zdá sa mi podvné, keď niekto odchádza a pritom je prihlásený takmer non-stop.
A o tom je aj BIRDZ, 90-95% ludi odchadza lebo "vyrastie z toho", ale nehovorim ze vsetci...
No ja som takú vetu videľ len jeden krát za nie krátku dobu.
Ale, ty síce hovoríš že tu nikoho neženieš,ja viem ako to myslíš a máš pravdu.Podľa mňa ťa ale určite poteší každý nový zaregistrovaný.
Podľa mňa by sa ale zišli nejaké reklami.Ja som v živote nejakú na internete nevidel a preto o BIRDZ nikto nevie.
Ja som sa pýtal už niekoľkých ľudí,,hej poznáte BIRDZ?´´,a nikto nemal ani ponatia o čom hovorím.Ani trochu.
Aj ja som dokonca narazil na BIRDZ náhodou keď som chcel niečo nájsť na google.Myslím že to je jediná možnosť ako sa človek o BIRDZ dozvie.Ak neberiem do úvahy,že mu niekto pošle pozvánku.
Ale inak,mne sa BIRDZ páči.Naozaj veľmi prehľadné a je vidieť že to je profesionálna stránka.
Preto by o nej malo vedieť viac ľudí.Už by mal ten .zet niekto nahradiť.
A suhlasim so 7, ja osobne sa tu budem chodit smiat na blbych diskusiach este aj v 40