Prečo ľudia odcudzujú neveriacich a nazývajú ich pohanmi?
Dosť ma to zaujíma (ako neveriaceho) prečo to tak je? Stretol som sa s tým a niektorý ľudia mi dávali stále najavo, že som "neznaboh". Akoby bolo povinné chodiť každý deň do kostola a modliť sa k falošným modlám ...
Je zlé ak človek neverí? A prečo?
preco sa pytas, ci to je zle? lebo ti nejaky veriaci povedal, ze to je zle, tak uz mas problem to sam rozoznat alebo co? zle je akurat kecat niekomu do veci, do ktorych ho je velky prd, teda pokial ty svojou vierou nikoho nijak neobmedzujes, moze to byt kazdemu jedno
Verím v Boha a vôbec mi neveriaci nevadia. Každý ma svoj rozum. Nikdo NESMIE byť do žiadneho náboženstva nutený Ak sa sám rozhodne človek stat sa veriaci, tak OK a ak nie tak nevadí Nesmú sa odsudzovať
@padre557 keď sa jedná o politiku a náboženstvo tak platí jedno prabidlo. Musis len prikivovat a nehovoriť svoj názor lebo títo hlupy predsudkary ťa zožerú za ziva. To sú 2 témy ktoré spôsobujú vojny po celom svete.
Zdesil som sa nabozenstva keď mi došlo co to vlastne znamená - svoj život zasvätiť jedinému bohu (ktorý je takisto ([ne]reálny ako všetci ostatní), uzavrieť s nim vlastne pakt takze jemu patrí vaša duša po smrti... s tým ja nesuhlasim, nikto sa ma nepytal či chcem byt krestanom a teda rozmyslam ako sa očistiť aby moja duša bola zas moja... Ale na druhej strane dufam že po smrti bude Nič a s takými vecami len stracam čas.
.
Veľa "veriacich" má takú učiteľsko-žandársko-sudcovskú povahu. Majú zafixované mantinely toho, ako má človek rozmýšľať, a to, čo je mimo toho, považujú za prehrešok. Skôr by som práve to považoval za hriech, keď niekto nechce rozmýšľať svojou hlavou a bezpodmienečne dôveruje a poslúcha nejakú autoritu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
preco sa pytas, ci to je zle? lebo ti nejaky veriaci povedal, ze to je zle, tak uz mas problem to sam rozoznat alebo co? zle je akurat kecat niekomu do veci, do ktorych ho je velky prd, teda pokial ty svojou vierou nikoho nijak neobmedzujes, moze to byt kazdemu jedno
.
Na to nám dal Boh slobodnú vôľu, nech sa každý sám rozhodne.
viera v Boha vychádza z lásky, vychádza zo srdca, vychádza z vlastného presvedčenia...
No okej teda