@Schizofrenik sice to nie je vec hodna pozornosti ale zato hresit netreba
@Kurope ozaj na tom zalezi ?? chod sa von vyvetrat a nezakladaj svoj zivot na takychto forach.. je to mozno fajn niekedy precitat zopar blogov a tak.. ale na druhej strane..
nikomu nestupa, pretoze je to tak nastavene, ze stupa pomaly stupa rychlo iba tym, ktorym stupa uzasna logika, ja viem Aj tak najkrajsi status je kvietok (A)
ja tam mam kliciace semienko uz tak dlho ze keby som zasadil mlady stromcek v tom okamihu dnes mam s toho stromu drevo pre 4 domacnosti na rok a este aj zo dve palety balickov zapaliek
ked budes mat pri zvysovani statusu zlavy na chlieb v hypermarketoch , potom to ries...
poznám tu ľudí, a vidím aké majú statusy, intelektuálni jedinci ich majú dosť vysoké, tí čo sa len o to len zbytočne snažia zakladajú kraviny ich majú najmenšie, ako keby bol birdz inteligentná bytosť a vytušil to
@Yolis nedalo mi to a prezrel som si jeho profil, nemyslel náhodou Rádio_FM??? chalan by sa mohol ozvať a potvrdiť to alebo vyvrátiť ako rádio FM je verejnoprávne tak by Vám mohlo byť známe
@Schizofrenik@25 bolo to tak že som si myslel že FM rádií je viac, že v každom okrese je jedno (no čo už som debil) áno potvrdzujem to! @yolis spokojná?
ach nebe,... tak vám to vysvetlím- mne na tom nezáleží a nezakladám fora kvôli tomu! len ma to zaujíma prečo ten status nerastie (ak nebude rásť mám to u riti, bolo to myslené len z ČISTEJ ZVEDAVOSTI)
@kurope ako píše @44 máš na dobrej ceste , a čo by si chcel aby každé dva týždne bol vyšší status ?? to nejde a ja som na birdzi vcelko dlho a som aj aktívny a mám stále tiež ten istý status , ale je mi to jedno , nebudem sa kôli tomu trápiť predsa nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@Kurope ozaj na tom zalezi ?? chod sa von vyvetrat a nezakladaj svoj zivot na takychto forach.. je to mozno fajn niekedy precitat zopar blogov a tak.. ale na druhej strane..
chod sa proste vyvetrat do skutocneho sveta
ked budes mat pri zvysovani statusu zlavy na chlieb v hypermarketoch , potom to ries...
a ten vulgarizmus mi tam pasoval
ked riesis take veci ako status tak nwm co si uz mam myslet.....
musis byt aktivny na birdzi cim viac ludi ta tu bude poznat cim viac ludi ta bude citat pozerat si tvoj obsah tym budes "viac"
u viacerých to kukám..nič
to už sa to ráta iba keď niekto klikne priamo na profil?
predtým aj každé kliknutie na fotku alebo na blog zvyšovalo...
no myslím, že furt...ale na Vianoce by mohli skľudniť hormón