Prvoradá je krása. Ak je človek pekný, má sex appeal, je príťažlivý, má šarm a charizmu, nemusí mať peniaze k tomu, aby dostal ženu do postele. Nemusí mať ani zidealizovanú povahu princa na bielom koni. Dôležité je, že vyzerá dobre Čiže sa prikláňam k variantu A.
Síce ono je zasa pravda, že ak má človek peniaze, tak si ženu môže kúpiť (ba dokonca i škaredí muž) no pekný muž zato nemusí platiť a teda má tento akt omnoho jednoduchší a menej nákladný. Čiže krása>peniaze (čo sa týka vzťahov)
podla mna preto ze nielen ze su skaredi z coho vyplyva ze maju aj nedostatok skusenosti zo zenami ale su aj v tycho veciach pribrzdeni co umocnuju debilnymi otazkami
včera ma balil tučný nesympaticky informatik, nema sancu!!! lebo sa spraval ako kookt, nielenze vyzeral otrasne, ale to chovanie.... no pravo nepravo, ide o to ako sa ten clovek chova.... ale zase definuj, ze co je skarede ze
a inak skaredsi chlapi su lepsi v posteli... mam odskusane
Ako, by som nepovedal, že nemajú právo na sex, ale že nemajú právo na sex s babami, ktoré aj vyzerajú a rozmýšľajú, veď škaredý si nájde škaredú, nenadarmo sa hovorí, že vrana k vrane sadá, cigán cigánku si hľadá ....
nemyslím že je to otázka krásy, ale Sexappealu (príťažlivosť, šmrnc, vnútorné vyžarovanie). Poznám chlapíkov, ktorí nie sú prvoplánoví krásavci a nemajú problém nadviazať kontakt. Otázne je, ako to chlapík ďalej rozohrá... neraz práve ten najkrajší je najtrapnejší a odíde s dlhým nosom (ale to nikto nevidí).
na očiach verejnosti sú hlavne tí pekní, majú preto viac príležitostí... ale to neznamená automaticky, že aj úspechov.
ak je niekto skaredy, tak je to dokaz o jeho nic nerobeni a lenivosti. nie kazdy sa sice narodi s peknou tvarou, ale tvar nie je cely vzhlad. kazdy muz si vie vypracovat pekne telo, zajst ku kadernikovy po novy uces a pekne sa obliect. ked sa bude este aj spravat milo, tak zeny prestanu prikladat vyznam napr. velkemu nosu alebo krivym zubom.
ja to vnimam tak, ze skaredy clovek je vlastne clovek, ktory sa opustil a zacal davat doraz na ine veci ako je vzhlad a to, aby sa pacil. preco by mal potom taky clovek cakat, ze zeny mu budu skakat do postele a milovat ho? mozno je to povrchne.. preco by ale mali pekne zeny, ktore maju dostatok napadnikov uprednostnit zanedbaneho a zatrpknuteho muza? kazdy clovek moze byt pekny, len sa musi posnazit. ako uz bolo povedane, skaredy sa musi uspokojit so skaredou.
co sa tyka tych penazi, tu uz je druha vec. s peniazmi sa clovek ani nemusi snazit, lebo zeny sa mu budu hadzat pod nohy, nech vyzera akokolvek. ale nepovedala by som, ze skaredi muzi nemaju sex len preto, ze nemaju peniaze. skaredi muzi nemaju "pravo" na sex, lebo sa nesnazia. nie krasa, nie peniaze, ale snaha je to, co im chyba.
@atropabelladona dobre si to povedala z kazdeho sa dá vykresat ako taký fešák... staci len nech trošku pocvicí, vie sa obliect nak ide nakupit s kamoskou a mu poradí co je dobreé a co nie, a správny uces, parfém, oholena tvár ak je treba upravitť obocie..a myslím si že nebude žiadny až taký škaredý, na tom ako baliť ženy by uz mal popracovat s kamošmi pokial nie je obklopený nejakými nerdami co gamblia all day all night a potom urcite zbali holku a aj si posexuje
@sisi092 je to cele o chceni a o snahe. ale je lahsie sa vyhovarat na nepriazen osudu, neobdarenost od prirody a na nedostatok penazi clovek moze v zivote dokazat cokolvek chce, len sa najprv musi odtrhnut od monitora a prestat sa lutovat.
Kvôli choromyseľnému zrovnoprávneniu samic a odovzdaní možnosti výberu partnera do ich rúk. Samice nemajú mentálne kapacity vybrať si vhodného partnera a preto si vyberajú len "pozlátko". Rozhodujú sa na základe pocitov, lebo racionálne uvažovanie je im genetický nedostupné.
Podla mna sa kladie vacsi vyraz na krasu cloveka, poznam tucet pripadov kedy pekna zena chodi s priemernym chalanom, ale spava s fesakmi...tak kde potom je ta pravda?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
nemala otázka znieť "prečo nemajú škaredí muži práve sex?"
bodka.
skus sa nad tym tolko nezamyslat a radsej s tym nieco robit
a ked sa chces opustat tak si pusti toto:
a inak skaredsi chlapi su lepsi v posteli... mam odskusane
na očiach verejnosti sú hlavne tí pekní, majú preto viac príležitostí... ale to neznamená automaticky, že aj úspechov.
čiže napr. ja sa po väčšine tých takých čo po nich slintá každé dievča ani nepozriem.
vlastne, ani nechápem aké sú meradlá pre to, kedy je chlap pekný, dôležité je, aby vedel zaujať, bol milý a vtipný.
a naozaj si myslím, že ak by si aj vyzeral ako quasimodo a bol maximálne tupý, ale mal niekoľko miliónov na konte, nemal by si problém.
ja sa nesťažujem a to nepatrím do kategórie krásnych chlapov.
skôr treba vedieť "hrať s kartami ktoré máš v ruke". a samozrejme nájsť normálne dievča, nie povrchnú ťuťku
ja to vnimam tak, ze skaredy clovek je vlastne clovek, ktory sa opustil a zacal davat doraz na ine veci ako je vzhlad a to, aby sa pacil. preco by mal potom taky clovek cakat, ze zeny mu budu skakat do postele a milovat ho? mozno je to povrchne.. preco by ale mali pekne zeny, ktore maju dostatok napadnikov uprednostnit zanedbaneho a zatrpknuteho muza? kazdy clovek moze byt pekny, len sa musi posnazit. ako uz bolo povedane, skaredy sa musi uspokojit so skaredou.
co sa tyka tych penazi, tu uz je druha vec. s peniazmi sa clovek ani nemusi snazit, lebo zeny sa mu budu hadzat pod nohy, nech vyzera akokolvek. ale nepovedala by som, ze skaredi muzi nemaju sex len preto, ze nemaju peniaze. skaredi muzi nemaju "pravo" na sex, lebo sa nesnazia. nie krasa, nie peniaze, ale snaha je to, co im chyba.
Môžeš, čo len chceš, len v prvom rade musíš pre to niečo urobiť.
inak nikdy by som si nepomyslela, ze alkohol az tak zjemnuje skarede crty, o dovod viac preco prestat pit