Prečo sú dievčatá také nerozhodné jasné nie všetky ale ja určite... možno to bude tým ,že som ešte dosť mladá na to aby som hneď vedela čo chcem... ale keď to neviem tak si neuvedomím a stratím niekoho na kom mi veľmi záležalo ...A som nerozhodná čo sa
nniesom dieva ale tiez skoro nikdy neviem co chcem, okrem tych stabilnych abicii. je lepsie byt spontanny nez zamerany na presny sled toho co chceme robit
no diki diki... ženská no hej ... ale to asi bude v osobe lebo niektorý konajú hned od seba ale ja neviem no a to slovo neviem ma uz privádza do sialenstva OOOOO
Podľa mna je normálne byť nerozhodný. V trinástich sa to rozhodne dá tolerovať, neboj . Kto to netoleruje, jeho problém. Nemôžeš mať hned všetko presne nakalkulované, vybraté, rozhodnuté... to proste nejde. Aj ja som dosť impulzívna - ale akosi som si v niektorých veciach vypestovala určitú rozhodnosť. To ale neznamená, že mi z času na čas neprepne a nerobím hlúposti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
konaj impulzivne ako ja