Včera som tu zverejnila báseň a neukazuje ju medzi poslednými, ktoré boli zverejnené na birdzi.... nie je to až taká katastrofa, len mi je ľúto, že si ju veľa ľudí neprečíta, keďže ju neuvidia medzi novinkami.
@samanthamm neviem, či sa to už opravilo, alebo či ťa správne chápem, ale keď si klikneš do kategórie Blogy a následne do podkategórie Básničky, tak tam tú svoju báseň máš ihneď navrchu, teda aspoň ja to tak vidím...
na hlavnej stránke je tušim 10 najnovších vecí, aktualizuje sa to niekedy s pár minutovým meškaním... v rubrike Blogy sú všetky ohviezdičkované najnovšie, v jednotlivých kategóriach je všetko... nemal by tam byť dôvod... proste to z hlavných noviniek zmizne, ak pribudne ďalších 10 básni, príbehov, blogov proste...
@tomas ani som nepredpokladal, že by to mala byť chyba, len autorka to asi moc konkrétne nenapísala raz tam plietla posledne napísané básne, potom zas všeobecne novinky, no tak vyznaj sa z teho
apropo, prečo keď kliknem na Zareaguj, tak keď idem písať reakciu na nejaký komentár, tak mi ten nick so zavináčom zmizne a podarí sa mi to až na druhý pokus?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
na hlavnej stránke je tušim 10 najnovších vecí, aktualizuje sa to niekedy s pár minutovým meškaním... v rubrike Blogy sú všetky ohviezdičkované najnovšie, v jednotlivých kategóriach je všetko... nemal by tam byť dôvod... proste to z hlavných noviniek zmizne, ak pribudne ďalších 10 básni, príbehov, blogov proste...
apropo, prečo keď kliknem na Zareaguj, tak keď idem písať reakciu na nejaký komentár, tak mi ten nick so zavináčom zmizne a podarí sa mi to až na druhý pokus?