Po pár rokoch čo som na birdzi (uf,ako pozerám tak to už budú aj 4 roky) som zažil všeličo, od náboženských fanatikov až po depresívny ošiaľ emákov.. ale nezdá sa Vám, že sa birdz, vlastne celkovo Slovensko a Maďarsko radikalizujú? gardy, pospolitosť, oso
radikalizuje sa takmer cely svet, radikalizuju sa vsetky nacionalisticke politicke strany a organizacie v europe a USA, radikalizuju sa sionisti aj dzihadisti, multikulturalisti aj normalny ludia
A myslíte si že by mal Slota takú volebnú podporu keby neosočoval maďarov?
Nepamätám si že by Slota niekedy prišiel z nejakým iným nápadom/preslovom ako o maďaroch. On si je dobre vedomý že čím viac budú maďari prezentovaný ako hrozba, tým viac bude mať voličov. A bude si využívať poslanecké autíčka, platy...
Keby o maďaroch nepovedal ani slovka myslíte si že by mal takéto preferencie?
100 krát opakovaná lož sa stáva pravdou. A keď ľudia budú v TV neustále vidieť fúúúj maďari, nakoniec tomu uveria.
To iste Csáky len z druhej strany baiéry. A kto vie, možno si tú "vojnu" koniec koncov aj dohodli...
Inak počul som aj názor že ak by sa na Južnom slovensku odohrali nejaké nepokoje, ostanú tam lukratívne pozemky za veľmi nízku cenu, ale to je už len špekulácia
ked nevie niekto zaujať a získať voličovu alebo popularitu tak začne útočíť na iné skupiny ludí ako národnostný, iné štáti alebo etnické menšiny, toto sa deje asi všade
@9 pekne video, suhlasim s nim az nato ze Tiso bol az prilis kontroverzna osobnost, v case naslo zdanlivo slobodneho slovenskeho statu, a navyse sa tu dlho neohreje aj tak to niekdo zmaze
@16 to si si pomylila, ten clovek nie je vo vysokych funkciach preto, aby ta ochranil pred zlymi madarmi s dlhymi nozmi v rukach, ale preto, aby uzivil svoje chutky po drahych domoch, autach a lietadlach. pre nic ine.
@fleshleecat prave taky ludia ako ty a @paatoo su nebezpecenstvom pre Slovensko... zaroven Vam podobny v Madarsku pre nich... neviem preco, ale zda sa mi ze na madarov nadava najviac ludi zo severnych casti Slovenska, ktori videli madarov len v telke a podla toho si spravili nazor.. ako aj ja, ked pocujem autonomia tak by som vrazdil, ale toho kto to povedal.. rovnako ako ked pocujem slovo pospolitost... ale to video.. mno je to trapny pokus niekoho o neviem co presne.. myslim ze 90% ludi co su tam ani poriadne nevedia kto je tiso...ale v jednom ten clovek ma pravdu.. ze nikdy neboli spory medzi obycajnymi ludmi, medzi tymi hore... preto neodsudzujte madarov, poliakov ani nikoho.. ich vladu mozno, tak ako ne je dokonala nasa, ne je ani ich.. ale ku*va sa mi nepaci ked nekto na nekoho kyda len preto ze tam hore ma nekto ine zaujimy...
@fleshleecat Len mi vysvetli, prečo majú z maďarmi problém iba ľudia na severe, ktorý vo svojom živote maďara ani poriadne nevideli, a ľudia žijúci na Juhu, ktorý s nimi žijú denno denne žiadne problémy nemajú, naopak majú sa vzájomne radi.
Ja osobne nemam problem s madarmi alebo inym narodom ale je tu nieco co ma dokaze vytacat.
V Šamorine som isiel do vecierky si kupit pitie ale predavacka mi to nemohla predat lebo nerozumela slovensky, aj ked som jej prstom ukazoval co chcem (2l flasu Pepsi), nepradala mi to lebo som nerozpraval madarsky - confused:
Ja respektujem ine narody, ale ked ten pristahovalec neni ani len schopny sa ten jazyk nauci ako moze dostat pracu napr. v tom obchode?
Mam kamosa ktory je vietnamec a udivilo ma ze sa do 2 rokov naucil plynule rozpravat slovensky aj ked sa ma este co ucit (hlavne vulgarizmy)k takemu cloveku citim respekt lebo sa snazi, neprisiel sem sa roztahoval ale prisiel sa prisposobit a zapadnut. Mne je jedno ci sa jedna o slovensko ale akukolvek inu krajinu, teraz hovorim o tych ktori sa prisli roztahovat do inej krajiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nepamätám si že by Slota niekedy prišiel z nejakým iným nápadom/preslovom ako o maďaroch. On si je dobre vedomý že čím viac budú maďari prezentovaný ako hrozba, tým viac bude mať voličov. A bude si využívať poslanecké autíčka, platy...
Keby o maďaroch nepovedal ani slovka myslíte si že by mal takéto preferencie?
100 krát opakovaná lož sa stáva pravdou. A keď ľudia budú v TV neustále vidieť fúúúj maďari, nakoniec tomu uveria.
To iste Csáky len z druhej strany baiéry. A kto vie, možno si tú "vojnu" koniec koncov aj dohodli...
Inak počul som aj názor že ak by sa na Južnom slovensku odohrali nejaké nepokoje, ostanú tam lukratívne pozemky za veľmi nízku cenu, ale to je už len špekulácia
Súhlasím s tebou.
O tom poslednom neviem nič, ale čo sa týka Slotu a CSákiho je pravda.
A práve to sa mi nepáči.
krásny príklad toho ako ľudia začínajú veriť že sa niečo deje :p
pozri si cele toto a pochop to
Palikám, ale tebe nerobí problém sa aklimatizovať v ničom
a radikalizuje sa cely svet, takymto tempom bude o chvilu stacit malickost a stane sa nieco zle...
@16 to si si pomylila, ten clovek nie je vo vysokych funkciach preto, aby ta ochranil pred zlymi madarmi s dlhymi nozmi v rukach, ale preto, aby uzivil svoje chutky po drahych domoch, autach a lietadlach. pre nic ine.
Bohužiaľ z touto demenciou sa stretávam na severe slovenska kde žijem všade. Ale naozaj všade.
V Šamorine som isiel do vecierky si kupit pitie ale predavacka mi to nemohla predat lebo nerozumela slovensky, aj ked som jej prstom ukazoval co chcem (2l flasu Pepsi), nepradala mi to lebo som nerozpraval madarsky - confused:
Ja respektujem ine narody, ale ked ten pristahovalec neni ani len schopny sa ten jazyk nauci ako moze dostat pracu napr. v tom obchode?
Mam kamosa ktory je vietnamec a udivilo ma ze sa do 2 rokov naucil plynule rozpravat slovensky aj ked sa ma este co ucit (hlavne vulgarizmy)k takemu cloveku citim respekt lebo sa snazi, neprisiel sem sa roztahoval ale prisiel sa prisposobit a zapadnut. Mne je jedno ci sa jedna o slovensko ale akukolvek inu krajinu, teraz hovorim o tych ktori sa prisli roztahovat do inej krajiny.