Približne pred rokom som začala fajčit . Každy den mam chut na cigaretu. Ale vždy ked si ju zapálim a pridem do polki začne sa mi krutit hlava . Skusila som aj lightki ale nepomohlo ....
@darkness66 Hlava sa ty kruti z toho nikotinu po chvili to prestane mne sa to stavalo ako 13 rocnemu.... Fajci slabsie cigi a jeto P.S. ja fajcim tiez a sem tam citim take slabe krutenie hlavy.... Mne nevadi vôbec ze nejaka baba fajci ake cigi fajcis?
si prilis prifajcena asi, tak sa to znasobuje este, ked do toho aj fajcis, preto ti je zle. Dobra sprava - ked prestanes fajcit, tvoja prifajcenost trochu klesne
nevim co jej do toho picujete...to ze robi kktinu si aj sama uvedomi len zal bohu neskoro ...jak ja ....prve cigy isli od 12.....takze bars jak jej budete nadavat nepomoze t ...........
a teraz k teme: nefajci cigi posebe hned, alebo pomensi fajci......ked rychlo fajcim tak sa mi zatoci hlava obcas
Fajčím od 11 a nikdy, dokonca ani keď som mala prvú cigu, sa mi hlava netočila, ale poznám ľudí, ktorí nefajčia pretože sa im nielen točí hlava, ale aj búši srdce, potia sa im ruky, napína ich...nikotín a iné dobroty v cigarete s Tebou robia divy.
Ale nechápem, prečo fajčíš, keď vieš, čo to s Tebou robí.
@unteachable nie, ja sa len pýtam že či s tým máš problém, nechytaj sa hneď, bratku... tak sa zdá, že si mi meral tlak, mám pravdu, priateľu? váž slová, gitarista
vieš o tom že v cigarete je jed na hmyz aj latka na uchovavanie mrtvol? ciga ti ma dobre padnuť ked už chceš fajčiť...a nie robiť ti zle,tvoje telo ju očividne nechce xD kupuj si Marsky kratke to su cigy polovične...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
btw, namiesto na cigy sa skús sústrediť na gramatiku
@etelar sleduj
Tak to nerob , je to pre padavky.
simple
inak je to riadne komicke vidiet detiska hulit a skryvat sa poza kriky, len aby ich niekto nebonzol rodicom
a teraz k teme: nefajci cigi posebe hned, alebo pomensi fajci......ked rychlo fajcim tak sa mi zatoci hlava obcas
Ale nechápem, prečo fajčíš, keď vieš, čo to s Tebou robí.
Len tak btw... preco ma neprekvapuje, ze tu vidim moju oblubenu aktivistku - @camilla ?
Mne sa vyše roka točievala, treba si vypestovať odolnosť
a to fajcenie je velmi velmi trapne
nevadí asi som vadna..