prides do po do METRA dajme domu - kofola stoji 12 sk za deci a pivo 30 za pol litra... to si lahko vypocitas ze okofolala je za pol litra dvakrat taka draha a 4 krat hnusnejsia
každý má iný dôvod... niekto sa chce uvoľniť, niekto zabaviť, niekto jednoducho totálne ožrať, niekto len oslavuje, niekto to zas naozaj potrebuje...
a záleží aj od prírodných podmienok, na juhu sa pije menej ako na severe a prvenstvo určite a bez pochýb drží Orava... tam v piatok 9 z 10 ľudí, ktorí sú niekde von sú opití...
Niekto sa ozerie ako diva svina aby bol frajer... potom ako sa bude ozierat coraz castajsie tak sa dostawia prve priznaky zavislosti a z takych ako ja vyrastu zavislaci.. xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nekdo pije z nudy
nekdo pije zo závislosti
nekdo nepije - ten sa z nich ma najlepsie...
(budem pocitat v korunach lebo este neviem ceny kofoly v centoch xD)
tak deci kofoly u nas stoji 5sk takze pol litra stoji 25sk (tazka matika co? xD)
pol litra piva stoji 24sk
tak co sa viac oplati hm? (ja viem rozdiel jak svina ale je! a este po par piv je vecsia sranda nez po kofole
a záleží aj od prírodných podmienok, na juhu sa pije menej ako na severe a prvenstvo určite a bez pochýb drží Orava... tam v piatok 9 z 10 ľudí, ktorí sú niekde von sú opití...
niekto preto aby bol v tej dobrej nálade,
zo závislosti
dôvody su rôzne
naco v tom hladat sproste dovody?zivot to ponuka a je to fajn, tak co?