Prečo sa somnou nechce bavit baba ktorá sa mi velmi páčí alebo také ktoré sa mi páčia somnou nič nechcu mat ako si potom mám náj
ahojte no takže toto je docela divné vobec nechápem ved snad ked sa mi baba nepáčí tak snou nedokážem mat vztah a ani sex nič podobné takže stále bez sexu aj bez priatelki na ten sex kašlem neviem sa s hocijakou vyspat nom ale nejsom namyslený ni
@creeson ani nehladám top modelku normálnu običajnu babu ale musi sa mi páčit ty by si tiež nebol s babou ktorá sa ti nepáčí a o sex mi nejde aj tak som ešte panic to moc neponáhlá
keď sa budeš zaoberať s takýmito p*čoviny, tak si holku nikdy nenájdeš... vyser sa na názory iných, dôležité je ako sa vidíš ty... ty sám tie dievčatá odháňaš svojim postojom k sebe...
až keď je toto naozaj tvoja skutočná fotka, tak by si najskôr mal zmeniť svoj výzor:
1.nechaj si narásť vlasy a potom popros tetu kaderníčku, nech ti na hlave vykúzli takéto niečo:
ale to je len príklad, môžeš si zvoliť aj iný, ktorý sa ti bude hodiť alebo môžeš poprostiť kaderníčku, aby ti pri výbere pomohla
2.ohoľ sa (hoľ sa každý deň!!) a trochu si daj upraviť obočie kozmetičke, ona vie ako na to a upraví ti ho tak, aby baby neodstrašovalo, neboj sa nebudeš vyzerať ako metrosexuál/gay ani nič podobné
3.zmeň štýl obliekania, tu ti dám nejaké typy, čo sa babám (aj mne) zvyčajne páčia, upútajú babu
- ale bez tej čiapky!!!
4. parfém/voňavka/voda po holení hocičo, čo krásne vonia, aby ťa baby aj cítili (samozrejme v primeranom množstve)
keďže ťa osobne nepoznám, tak ti dám pár rád, čo sa týkajú správania
1. keď ideš za babami napr na disco, tak nepi, resp. si daj len tak do nálady, hlavne sa neopi, to baby odpudzuje
2. nepoužívaj veľa vulgarizmov, nevyťahuj sa
3. usmievaj sa!
viac mi v tejto chvíli nenapadá, skús splniť všetky body, čo som ti napísala, choď s kamarátmi niekam do baru/na disco a prihovor sa nejakej veľa zdaru
@bergueron92 Ako vidím tebe sa asik páčia také na ktoré nemáš Ale hlavne choď medzi ľudí a neseď tu pri PC a nenariekaj lebo to môže byť aj tým spôsobené že sa s nikým nestretávaš. Keď si frajer tak zbalíš hocijakú na ktorú sa pozrieš všetko je o vystupovaní treba cvičiť
@anniedecadence Jasné vám dievčatám sa páči každá buzna i napr . taký bieber len zabudaš že nie každý chlapec má ženskú postavu ale sú aj robustnejší a takéto oblečenie sa im nehodí.
@bergueron92 Ako asi že tebe sa páčia táké ženy na ktoré výzorovo nemáš to je problém všetkých mužov ale to nieje až taký problém pretože som videl aj horších jak ty s krajšími babami ako boli oni.
@creeson jáj si tak myslel no pohode teda už chápem zatial som mal také baby s ktorimi som len tak chodil vobec sa mi nepáčili trvalo to asi pár dni nič som snimi vobec nechcel ale to už bolo dávno som mal aj 15 16 rokov
hmmm, tak napríklad: počas jedneho meciaca, oslov každý deň minimálne jedno neznáme dievča, je jedno čo jej povieš a či ti vôbec odpovie, po pár týždňoch ti už bude jedno jej odjeb, no podla mňa budeš prekvapený kolko dievčat sa stebou bude baviť... ber to ako zábavu a hlavne bez nervozity... s kludom...
@bergueron92 Načo si chodil s takými čo sa ti nepáčili?? Však vyberám také čo sa mi páčia ale taký priemer môže mať napr. zaujímavú črtu tváre ktorú milujem a tak . Však ty by si nemal mať problém v dunajskej strede je určite hodne pekných maďaročiek a hybridov.
podla mna si vyberas dievcata, na ktore asi nemas. mozno to znie kruto, ale taka je realita. pozrela som si tvoj profil a ako vidim tvoja oblubena herecka je Paris. tak baby ako ona ta chciet urcite nebudu. s tym sa musis zmierit alebo na sebe brutalne popracovat.
nevyberaj si dievcata, ktore sa pacia vsetkym. take baby maju na vyber a tak sa proste stane, ze pride niekto lepsi, krajsi, uspesnejsi a dostane ju namiesto teba. je to prirodzena moznost vyberu, kde vyhrava najlepsi. a niekedy ani nemusi byt lepsi, ale babe sa paci viac.
nie kazdy prezije svoj zivot s clovekom, ktory sa mu paci. krasu a vzhlad riesia ludia hlavne v mladosti. vekom zacnu ubudat poziadavky a naroky na partnera a potom si uz hadam niekoho najdes. a nebolo by na zahodenie, keby si tu dal obrazok nejakej baby, ktora sa ti paci, aby sme ti mohli lepsie poradit.
@bergueron92 neuraz sa, ale podľa toho čo tu píšeš by som vôbec nepovedala, že máš 19 rokov, to vyjadrovanie mi skôr sedí na nejakého 15 ročného chlapca a ešte sa pýtaš ako zvýšiť sebavedomie... veď preboha, na to musíš prísť sám
možno máš pravdu... no haluz že sexi zlatokopka si nájde bohatého, len aby bola zabespečená a nakoniec ho aj tak povádza z mladím chalanom čo nemá ani floka...
ty si hladas babu co sa ti paci ... ale aj baby si hladaju chalanou co sa im pacia ... takze sa im nepacis .. take jednoduche ... ale inak @15 .. ten 2 je strasne dobry haha ...
@barky ja nehovorím, že to platí na každú, ale ja by som si takého chalana určite všimla ale nejde, len o to ako je človek oblečený, ale od celkového vystupovania a povahy...
a ako niekto vyššie spomínal, takého bodybuildera si v takých handrách veru predstaviť neviem
No takže tie dva komenty s radami sú fakt pravdivé Počúvaj ma, si fake? Ale proste skús sa správať primerane na svoj vek, plus vyzeráš na 35, tiež zmeń trošku razantne svoj výzor. No a nájdi si dievčatá primerane k sebe, rposte také, ktoré sa ti hodia okolo krku, prejav záujem a také niektoré kurvičky sa už nájdu, aj keď, ako tak čítam, budú to skôr zúfalé dievčatá ktoré fajčia v oboch zmysloch a nemajú žiadnu sebúctu. A prečo som taká krutá? Lebo ma norm=álne vytáča tvoje správanie alá "psychopat skrížený s prejdeným psom" a jednoducho by si sa mohol trochu uvedomiť. A každému chalanovy ide o sex, neklam prosím ťa, mám 14 a som si plne vedomá toho, že sex je proste sex... Len potom je dôležité, či chcú iba sex alebo chcú sex len ako bonus. A daj tú foto
@x71 ano, chalan si moze vyberat len z tych bab, co si vybrali jeho, inymi slovami len z tych bab, ktorym je sympaticky. ak nie je sympaticky ziadnej a ziadna si ho nevybrala ako potencionalneho partnera, tak ma jednoducho smolu.
ale takych pripadov je minimum. tento mlady zakladatel tohoto fora sa len bohuzial pozera po babach, co o neho nestoja. mozno mieri prilis vysoko a vybera si dievcata, na ktore nema. ved sam napisal, ze mal nejake, ale nechcel ich. cize o neho by aj mali zaujem, lenze on pozera inde.
A už viem prečo ti baby nechcú dať lebo nič nedotiahneš do konca. Kde sú tie fotečky babaniek čo si sľúbil. A najhoršie bolo že si načínal tému a počas jej prejednávania zdrhol potom sa nediv že ti nijaká nedá keď tak s nimi jednáš.
no prečo asi? lebo si škaredy..zeny sa totiz v tomto zacinaju coraz viac podobat muzom tj chcu pekneho partnera ale kedze sa o seba muzi staraju ovela menej ako zeny(a staranim nemyslim dat si 1x sprchu za tyzden) a vacsina chlapov si mysli ze maju na peknu babu a potom sa cuduju ked sa k nim ziadna neozve ked pozru aky skrapak ich oslovil
nechcem nikoho urazat a mozno sa vam to zda povrchne chalani lenze preco by sa mali babi o seba starat a vy nie??chceli by ste aby sa o seba starali tak ako vy?baba ktora sa o seba stara,chodi cvicit.. pocita s tym ze bude mat k sebe primeraneho partnera..
proste chlapi ked mate brucho vela papate a si myslite ze to znamena byt spravnym chlapom tak necakajte ze budete mat holku aku chcete .. to iste plati pre baby to ze su tucne neznamena ze budu mat chlapa s vypracovanym bruchom .. lenze zeny su v tomto ovela viac sebakriticke(preto tie diety a snaha schudnut) muzi si povedia ze su poriadnymi chlapmi ked maju sadlo..
muzy aj zeny ktori cvicia,maju zdravu stravu,makaju na sebe to pochopia ale vacsina z vas to nepochopi ked to nezazijete..proste ked na sebe makate tak urcite by ste pri sebe nechceli mat niekoho kto si vasu krasu nezasluzi..
a co sa tyka justina niesom jeho fanynka ale chlapi vasa zavist je uz trapna..viete predsa ze nieje gay a ked mal dlhsie vlasy bol este decko mal 14-15 .. teraz uz vyzera ovela inac je krajsi a to vas stve pretoze sa dievcatam paci viac nez vy
a inak niesi skaredy tak ze by si musel ist na plastiku..chod ku kadernikovi,staraj sa o plet,hol sa,tu sebalutost prenes do odhodlania a zacni cvicit(ked na sebe uvidis vysledky vzrastie sebavedomie) vysledky budu a baby na teba budu letiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
asp ti to vysvetlia
až keď je toto naozaj tvoja skutočná fotka, tak by si najskôr mal zmeniť svoj výzor:
1.nechaj si narásť vlasy a potom popros tetu kaderníčku, nech ti na hlave vykúzli takéto niečo:
ale to je len príklad, môžeš si zvoliť aj iný, ktorý sa ti bude hodiť alebo môžeš poprostiť kaderníčku, aby ti pri výbere pomohla
2.ohoľ sa (hoľ sa každý deň!!) a trochu si daj upraviť obočie kozmetičke, ona vie ako na to a upraví ti ho tak, aby baby neodstrašovalo, neboj sa nebudeš vyzerať ako metrosexuál/gay ani nič podobné
3.zmeň štýl obliekania, tu ti dám nejaké typy, čo sa babám (aj mne) zvyčajne páčia, upútajú babu
- ale bez tej čiapky!!!
4. parfém/voňavka/voda po holení hocičo, čo krásne vonia, aby ťa baby aj cítili (samozrejme v primeranom množstve)
keďže ťa osobne nepoznám, tak ti dám pár rád, čo sa týkajú správania
1. keď ideš za babami napr na disco, tak nepi, resp. si daj len tak do nálady, hlavne sa neopi, to baby odpudzuje
2. nepoužívaj veľa vulgarizmov, nevyťahuj sa
3. usmievaj sa!
viac mi v tejto chvíli nenapadá, skús splniť všetky body, čo som ti napísala, choď s kamarátmi niekam do baru/na disco a prihovor sa nejakej veľa zdaru
podla mňa každý muž dokáže zbaliť ktorékolvek dievča, len nie každa je práve pre neho...
nevyberaj si dievcata, ktore sa pacia vsetkym. take baby maju na vyber a tak sa proste stane, ze pride niekto lepsi, krajsi, uspesnejsi a dostane ju namiesto teba. je to prirodzena moznost vyberu, kde vyhrava najlepsi. a niekedy ani nemusi byt lepsi, ale babe sa paci viac.
nie kazdy prezije svoj zivot s clovekom, ktory sa mu paci. krasu a vzhlad riesia ludia hlavne v mladosti. vekom zacnu ubudat poziadavky a naroky na partnera a potom si uz hadam niekoho najdes. a nebolo by na zahodenie, keby si tu dal obrazok nejakej baby, ktora sa ti paci, aby sme ti mohli lepsie poradit.
možno máš pravdu... no haluz že sexi zlatokopka si nájde bohatého, len aby bola zabespečená a nakoniec ho aj tak povádza z mladím chalanom čo nemá ani floka...
@bergueron
to je úplne jedno akú, jednoducho máš 24 hodín na to aby si každý deň oslovil minimálne jednu neznámu holku...
by som sa asi obesil kym by som si to obliekol zoparkrat, ale tak viiis
a ako niekto vyššie spomínal, takého bodybuildera si v takých handrách veru predstaviť neviem
also
also
2. nauč sa normálne písať a štylizovať. Keby som bol žena, tak ťa nechcem už len kvôli štýlu, akým píšeš.
3. buď úprimný a nehovor, že ti nejde o sex. Každému chlapovi vrátane mňa ide o sex. Dôležité ale je, aby vedela, že ti nejde IBA o sex.
4. Kým nie si spokojný sám so sebou, ani si žiadnu nehľadaj - prečo by potom s tebou mala byť spokojná ona.
Ja sa len uisťujem, že či si má chalan vôbec niekoho vybrať, keď si ho žiadna nevybrala....
ale takych pripadov je minimum. tento mlady zakladatel tohoto fora sa len bohuzial pozera po babach, co o neho nestoja. mozno mieri prilis vysoko a vybera si dievcata, na ktore nema. ved sam napisal, ze mal nejake, ale nechcel ich. cize o neho by aj mali zaujem, lenze on pozera inde.
nechcem nikoho urazat a mozno sa vam to zda povrchne chalani lenze preco by sa mali babi o seba starat a vy nie??chceli by ste aby sa o seba starali tak ako vy?baba ktora sa o seba stara,chodi cvicit.. pocita s tym ze bude mat k sebe primeraneho partnera..
proste chlapi ked mate brucho vela papate a si myslite ze to znamena byt spravnym chlapom tak necakajte ze budete mat holku aku chcete .. to iste plati pre baby to ze su tucne neznamena ze budu mat chlapa s vypracovanym bruchom .. lenze zeny su v tomto ovela viac sebakriticke(preto tie diety a snaha schudnut) muzi si povedia ze su poriadnymi chlapmi ked maju sadlo..
muzy aj zeny ktori cvicia,maju zdravu stravu,makaju na sebe to pochopia ale vacsina z vas to nepochopi ked to nezazijete..proste ked na sebe makate tak urcite by ste pri sebe nechceli mat niekoho kto si vasu krasu nezasluzi..
a co sa tyka justina niesom jeho fanynka ale chlapi vasa zavist je uz trapna..viete predsa ze nieje gay a ked mal dlhsie vlasy bol este decko mal 14-15 .. teraz uz vyzera ovela inac je krajsi a to vas stve pretoze sa dievcatam paci viac nez vy
a inak niesi skaredy tak ze by si musel ist na plastiku..chod ku kadernikovi,staraj sa o plet,hol sa,tu sebalutost prenes do odhodlania a zacni cvicit(ked na sebe uvidis vysledky vzrastie sebavedomie) vysledky budu a baby na teba budu letiet